Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
887
Cevap
11
Favori
93.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edwoodmert

Arkadaşlar, şimdiden herkese hayırlı tezkereler. Hayırlı bir şekilde gidip gelmek nasip olsun hepimize..

25 Yaşındayım, 25 Mayıs Günü E-Devlet üzerinden Yoklama Başvurumu yaptım, Aile Sağlığı Hekiminden onay aldım. 29 Mayıs İle Tercih İşlemlerini Yaptım.

Ağustos / Eylül / Ekim ilk sıra.

Durum belgesi sorguladığımda 06/ 08 / 2020 Tarihine kadar ilişiği yoktur yazısı var. Bazı arkadaşlarda 01 / 08 / 2020 gözüküyor. Bu farklılığın sebebini bilen varsa cevaplandırabilir mi ? Teşekkürler..
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bende 01/08/2020 yazıyor şu anlık 05 ya da 01 falan yazması herhangi bir önem teşkil etmiyor. ileride temmuz gibi düzenleme yapılacaktır zaten. Hiçbir fark ya da sorun yok hocam içiniz rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bilgi paylaşımı için.
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, direkt son sayfadan okuyunca böyle oluyor. Hayırlı teskereler :)

• Arkadaşlar e devlette 01.08.2020 tarihine kadr askerlikle ilişiği yoktur diyordu az önce baktım 27.05.2021 tarihine kadar ilişiği yoktur diyor erteleme nedeni geçici ertelemeli diyor bunun sebebi ne sizde de durum aynı mı

• Önceden sınıf ve tertibt bekliyor yazılıyordu şimdide geçici erteli yazıyor

• Benim de 06.08.2020 Yazıyordu, Şimdi baktığımda 30/10/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR. Yazıyor, umarım Ağustos ve Eylül aylarında birliğe katılmış olurum, yolumuza bakalım artık.
  • edwoodmert E kullanıcısına yanıt
    Sende de geçici erteli yazıyor mu

• İyi forumlar arkadaşlar, tarih değişikliği bende de olmuş. Daha geçen hafta askerlik durum belgesi aldığımda 01/08/2020 yazan tarih 01/11/2020 olmuş. Bir sonra ki celp dönemine mi kaldım ben şimdi? Bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
  • Bende de 01/11/2020 yazılmış

• Bu ne ya bir sene ertelemekte nedir. Arkadaşlar sizde de geçici erteleme yazıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhmusjir

Bu ne ya bir sene ertelemekte nedir. Arkadaşlar sizde de geçici erteleme yazıyor mu
    Bende Sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor hocam.
  • AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 01/11/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR
    01/08/2020 idi tarih. 01/11/2020 olmuş. 6 aya daha var:(

• Benim de kasım olmuş. Neyse benim işime geldi kpss vardı eylülde en azından bunu dert etmeyeceğim.
  • Hocam merhabalar. Benim de 01/08/2020’ye kadar askerlikle ilişkisi yok ibresi 01/11/2020’ye kadar askerlikle ilişkisi yok olarak değişti. Nedenini bilen ya da araştıran olursa lütfen paylaşabilir mi. Her planımızı buna göre yaptık ileri bir tarihe ertelenmesi hiç hoş olmaz

• Şöyle bir bilgi buldum:

Benim de tüm planlarım Ağustos'ta gitmeye yönelik...
    Acaba herkesin mi tarihleri ileriye atıldı yoksa aynı tarihte duran var mı? Herkesin ileriye atıldıysa bir sorun olmayabilir.
    Düzenleme: Aşağıdaki linkteki arkadaşlara da aynısı olmuş ve sonra düzelmiş. Mesajlarda yazıyor.
    https://forum.donanimhaber.com/379-donem-mayis-2020-celbi-yedek-subay-yedek-astsubay-ve-er-adaylari--141555805-6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmatVictoriaCuram -- 31 Mayıs 2020; 3:58:13 >

• Arkadaşlar benim de 01 11 olarak değişti. Yedek subaylığa başvuran ve bekleyen var mı aranızda? Özellikle sağlıkçı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • Benim de 01/11/20 olarak değişmiş, "sınıf ve tertibat bekliyor" yazıyor
  • Az önce farkettim, bende de aynı durum. 01/11/2020, sınıf ve tertibat bekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.