Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
92.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: son üye

Vay arkadas o nasil is
    Yemekhanede bilemi karsilasmadiniz
    kastamonu'da (amasya gibi o da) 4 bölük, 1300 kişiydik, birbirine hiç denk gelmemek normal, yemekhaneler de farklıydi orda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edevlette aylara göre sıralama yaparken ne şekilde sıraladınız ne çıktı beyler?

Sıralamanın dışında tercihi gelen oldu mu?

• Beyler 380. Donem yedek subay harcirahlariniz ne şekilde hesaplandı? izmir gaziemir personel okulu mesafeyi tr nin her yeri için 0 olarak hesapladı diğer birliklerde nasil bir uygulama oldu bilgi verebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben şuanda bir bölgede yedek astsubay yani Astsubay astcavus olarak görevimi yapmaktayım yol ücreti konusunda bir üçkağıt dönmekte bizden önceki dönem olarak askerlik yapanlar yol ucretlerini hep ev tasima ucreti ile birlikte hesaplanarak

Gideceği yerin olduğu yere Kilometresi x 4 olarak hesaplanmis yani 4-5 bin tl yol ücretleri almışlar

Bizim eğitim gördüğümüz birlik ise yer farketmeksizin herkese 1000 tl ucret yatiricaklarini belirttiler ve şuanda hala yol ucretimiz yatmadı bize suan bildiriyorlarki maliyeden geri dönmüş yol ücretlerinin belgeleri dilekçe yollamamiz gerekiyormus ev tasimayacagim gidecegim yere diye belirticekmisiz dilekcede 4-5 bin tl yerine 1000 tl.alicakmisiz eğer dilekçeyi yollamazsakta hic yol parası yatirmayacaklarmis benim kafama takilan konu bizden öncekiler hep yuksek almis bize az yatirmaya çalışıyor lar eger bu dilekceyi yollamazsak ben sonradan hakkimi arayamazmiyim yol parami yatirmazlarsa ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ozrek09 O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bana da yedek subay topçu olarak ayni yer cikti. Siz sanirim terhis oldunuz. Genel bir bilgi verme sansiniz var mi size zahmet? Vaktinizi almak istemem ama yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.