Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
92.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevk tarihi 8, katılma tarihi 10 diyor, 9 unda katılabiliyor muyuz mesela? yoksa illa 10 da mı? başka bir bilgi yer almıyor da.
  • sevk tarihi bende de 8 yazıyor katılma 10 yazıyor . yani ben 10 ağustos tarihinde mi birliğe katılacağım yoksa 8 de mi ?
  • Evet öyle olacak aradım komutanlığı öyle dediler pazar gününe denk geldiği için olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu yol ücreti ne zaman yatıyor? Ne zaman pttden almak için şubeye gitmek gerekiyor? Bilgisi olan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Savaş takım komutanı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 gun oldu daha covid sonucu aciklanmadi.

• @0blomov
    8-10 ağustos arası katılış yapabilirsiniz. 10 ağustos saat 17.00yi geçirmeyiniz. Yol izni kullanmamak sizin tasarrufunuz ama erken geldim erken terhis olurum diye düşünmeyiniz.

@Aytkners

E-devlet'ten veya şubeden sevk belgenizi aldıktan 2-3 gün sonra yol/iaşe bedeli PTT'ye yatar. Kimlikle herhangi bir PTT şubeden veya size verilen PTT kart ile atm'den çekebilirsiniz.

@ozanoka
    Yarın size yakın bir askerlik şubesini arayıp sorunuz, belki şubeden verebilirler. Covid test sonucunun çıkmaması sizin dışınızda gelişen bir olay, telafisi/istisnası olur diye düşünüyorum.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam, pazar günü de katılabiliyor muyuz?
  • Sonuc cikti basvuru ekraninda muvazzaf komando yedek subay, astsubay ve er erbas olarak kalmak istiyor musunuz diye sordu. Simdi subay olarak gidecegim zaten. Yine ilk secenegi isaretleyesim var ama bu komando beni biraz usaklastirdi. Komando yedek subay mi var bilgim yok. Daglarda cepte bicak gezmek bana gore degil :)

• @0blomov

Katılabilirsiniz ama kayıt kuyut işlemler pazartesi başlar muhtemelen.

@ozanoka

O soruya takılmayınız, iç alımda kalmak isteyenler için anket gibi birşey. Evet-hayır demeniz yapacağınız görevi değiştirmez. Yedek subay/astsubayları, erleri operasyona göndermiyorlar.

• Hocam ornegin hepsine hayir dedim. Yine sil sonu kalmak istersem komandosuz olarak tegmenlikte kalabilir miyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanoka -- 7 Ağustos 2020; 10:44:40 >
  • ozanoka O kullanıcısına yanıt
    Komando sınıfı dışında iç alım olursa ve şartları sağlıyorsanız kalabilirsiniz.

• mer man şoförü ne oluyor acaba bilgisi olan var mı ?
  • Sevk tarihi 8 yaziyor 1 gun yol var. Katilacagi tarih 10 diyor. Arada 2 gun fark var. 9 mu 10 mu simdi. 10'da askerde uyan mi demek istiyor :)

• Sevk belgemi hâlâ alamıyorum konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

• Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    Mercedes Man Kamyon Şoförü

Sevk belgenizde bulunan ilk tarih katılabileceğiniz ilk günü, son tarih ise son günü temsil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TKNKSRN -- 8 Ağustos 2020; 6:31:21 >
  • Evrak alma başlangıç 08.08.2020
    Evrak alma bitiş 08.08.2020

Sevk belgesini sadece bugün oluşturabiliyorum galiba ama hâlâ hata veriyor. Test oldum sonucum negatif ama sevk başvuru butonuna bastığımda test olmanız gerekiyor diyor.

• birliğe teslim olurken hangi belgeleri götüreceğiz yanımızda
  • ozanoka O kullanıcısına yanıt
    Komando piyade doğu sınırında gezer. Ama bazen yurtdışına da gider. Mesela idlib ;)

• Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    Cevaplamıştım ama sen biliyormuşsun ya hani, neden soruyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.