Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
92.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Manisa alaşehirdeydim . İnsanlık ayıbı aklıma gelebilcek her şeyi 10 la çarp berbattı devrecilik pislik içinde her şey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    İzmir Narlıdere ye düştü benim bakalım nasıl hanzolarla karşılacaşam, askerlik uzamadan bitirirsem iyidir
  • Bilgisayar mühendisliği mezunu olmama az kaldı. Sizce askerliği subay olarak yapma şansım nedir? Bu konuda net bir yanıt yokmuş ancak tahmini olarak merak ediyorum. Çevrenizde bildiğiniz veya duyduğunuz bilgisayar müh arkadaşlar var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
  • Muco022 M kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük sürpriz olmazsa meslekçi olarak yaparsınız her türlü girersiniz girmeme olasılığınızı pek görmüyorum

• Emre.bey E kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco022 -- 13 Eylül 2020; 12:45:9 >
  • 380.donem yedek astsubaylar kuralarini çekmiş haberini aldım.
    Ağrı Doğubeyazıt 1.mknz çekenler PM atsınlar yardimci olurum.
    377.donemim,halen gidemedim 😁

• decvarım kullanıcısına yanıt
    Nasıl geçiyor hocam askerlik? Usta nereye çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 376. dönem topçu yedek subay olarak 66. mekanize piyade tugayı/çorlu'da hizmetimi tamamladım. sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım. hepinizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.
  • mbombo kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun, birikim yapabildiniz mi
    Misafirhanede mi yoksa evdemi kaliyordunuz
    Ekonomik olarak tavsiyeleriniz nelerdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    @mrbombo kardeşim yüksek lisans yapmış olmanın faydası olur mu sence? Ben yüksek lisans yapıyorum şu an. Seneye nasip olursa okulu bitirip, yedek subaylık şansımı denemeyi düşünüyorum. Bölüm Kamu Mali Yönetimi.. Kısa dönem er olmaktansa, yedek subay olmayı diliyorum. Ancak nasip kısmet tabii.
  • Sorun çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolionn -- 26 Eylül 2020; 12:2:26 >
  • Ağustos 3. dönemdeyim sevk başvurusunda Sevk tarihleriniz 04.08.2020 - 09.08.2020 tarihleri arasındadır, 08.08.2020 tarihine kadar sevk işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yazıyor

:D bu ne demek :D
  • Le proffesseur De Magie kullanıcısına yanıt
    Hocam telegramdaki bir gruptan öğrendim bende. E-Devlet mobil uygulamasını açıp sevk kısmında ER SINIFLANDIRMA kısmına 2-3 kez hızlı hızlı bastığınızda covid anketine yönlendiriyor.
  • Burdur 58. Piyade alayına düşen var mı arkadaşlar? Teslim olmadan Toplanıp bir grup oluşturalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46FB23 4 kullanıcısına yanıt

yüksek lisans yapmış olman bildiğim kadarıyla yedek subay olma şansını biraz daha arttırıyor. ama bunu milli piyangoda fazladan bilet almak gibi düşünebilirsin. ihtimal artar ancak yine de kuraya bağlı... hakkında hayırlısı olsun.

• son üye S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Kendimce iyi bir birikim yaptım. Ha tabi tl cinsinden yapılan birikim ne kadar birikebiliyor o ayrı bir tartışma konusu tabi  

Eğitim ve kıta dönemlerinde aynı yerde olduğum bir devremle eve çıktık ilk günden. Başka yerlerde misafirhaneler nasıldır bilmiyorum ama harcanan para ve sahip olunan konfor düşünüldüğünde eve çıkmak her türlü daha mantıklı. Fatura ve yemeklerle birlikte düşünüldüğünde aşağı yukarı yakın civarda para harcıyorsunuz bari rahatınız ve özeliniz olsun.

Ekonomik olarak herkes altın ve dolar alın der o yüzden ben farklı bir şey söyleyeyim. Gittiğiniz birliklerde muvazzaf ve sözleşmeli personeller zaman zaman aralarında borsa muhabbeti çevirebilirler. Aralarında cidden kazananları da olur ama siz bu işlerden hiç anlamadan, sırf kulak misafiri olup heves ederseniz, hele ki bilmediğiniz hisselere para yatırırsanız o para uçar gider :) Aksi de olabilir ama ben baştan uyarımı yapayım   Ben 300 liradan gram altın alıp 325 liradan bozan bir bahtsız olarak altın candır, sabır kazandırır diyerek cümlelerimi sonlandırayım  

• quote:

Orijinalden alıntı: iflas58

Burdur 58. Piyade alayına düşen var mı arkadaşlar? Teslim olmadan Toplanıp bir grup oluşturalım.

Mesajınızı görünce aklıma yıllar önceki maceramız geldi. Haftalar öncesinden forumda toplanmıştık aynı yere gidecek kişiler olarak. Birlikte girelim, içerde de ayrılmayalım aynı koğuşa verirler bizi dedik, peş peşe girersek. Teslim olmadan buluşacak bir mekan belirlemiştik. Aynı gün gittik yaklaşık 15-20 kişi. Buluştuk mekanda. Sabahtan öğleden sonraya kadar oturduk muhabbet ettik kaynaştık, mutlaka aynı anda girip aynı koğuşa düşelim diye hesaplar yaptık.

Teslim olacağımız birliğe gittik, tam bir curcuna vardı. Birden fazla sıra oluşmuş. Soyadımıza göre ayırdılar. Orada direkt bölündük. Kapıdan girene kadar birbirimizle göz teması halindeydik, kaş göz hareketleri şakalaşmalar falan. Kapıdan bir girdik, tamamen ayrılmışız, o anda yalnızlığı hissettim, yatacağımız yatak bile zaten önceden belirliymiş. Öyle birlikte girelim aynı yere düşelim falan, o kadar salakça bir planmış ki, 30 günlük acemilik periyodunda o gruptan hiç kimseye içeride denk gelmedim bile. Birbirimizi asla göremedik. İçeride ise bambaşka arkadaşlıklar kuruldu.

356. Dönemim bu arada. Amasya'da geçti bu olay.

Cok guzel tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim
    20 gun sonra ne olacagim aciklancak
    Aslinda icimden bir his yalova kutahya civarina cikacagini soyluyor kisa donem olarak

Askeriyede tek beklentim banyo suremin kisitlanmamasi
    15dk bana cok rahat yeter ve sicak su soguk su ayarinin olmasi lazim
    Bu olmazsa geri kalan hersey gulistanlik olsa bile askerligim mahvolur

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Vay arkadas o nasil is
    Yemekhanede bilemi karsilasmadiniz

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.