Whatsapp'ın İlginç Çeviri Özelliği
Merhaba.
Android 11 telefonumda yüklü olan whatsapp uygulamasına bazı kelimeler değiştirilmiş şekilde geliyor.
Örneğin karşıda mesajı yazan kişi "off" yazdığında bana "kapalı" olarak geliyor. Yani whatsapp bazı kelimeleri otomatik olarak Türkçe'ye çeviriyor. Her kelimede yapmıyor ama bunu.
Bu durumu yaşayan oldu mu? Sorun nedir? Whatsapp içerisinde bununla ilgili bir ayar da yok.
Teşekkürler.
Premium Sms Erişimi
Merhaba.
Arkadaşlar Android 11 kullanıyorum. 5555'e sms göndereceğim ama şu premium sms zımbırtısına takılıyor.
Sorun şu ki, ayarlar > uygulama ayarları > premium sms erişim izni kısmına geldiğimde Mesajlar uygulaması görünmüyor. Yani Mesajlar uygulamasına, premium sms göndermesi için izin vereceğim ama o sayfa bom boş.
Eski telefonumda (Android 8) o kısma geldiğimde zaten Mesajlar uygulaması listede ekli idi. Ve oradan ayar değiştirebiliyordum.
Şimdi sorum şu: Premium Sms Erişim Ayarlar kısmına, Mesajlar uygulamasını nasıl ekleyeceğim?
Teşekkürler.
OAG Kaçak Akım Rölesi - Test Butonuna Basınca Ses Yapması
Merhaba arkadaşlar.
OAG marka kaçak akım rölesi kullanıyordum evde. Bir ara rölenin üstündeki "Push Montly" yazısı dikkatimi çekti. Ben de bu yazıya istinaden ayda bir test butonuna basıyordum. Hiçbir sorun yoktu. Test butonuna bastığım anda şalter atıyordu. Ancak geçenlerde test butonuna biraz uzun bastım. Şalter yine attı. Ancak butonu hemen bırakmadığım için, elektrik olmadığı halde "ttrrrrrtt" diye bir ses geldi.
Sesi duyar duymaz test butonunu bıraktım. Ama dikkatimi çekti bu ses. Ve şalter kapalı olduğu halde yine bastım bu butona. Yine ses yaptı. Bildiğimiz taramalı tüfek gibi ses geliyordu.
Bir ara çok uzun süre bastım butona ve bırakmadım. Sonunda röle dayanamadı ve çat diye bir ses geldi. Taramalı gibi öten rölede artık ses mes kalmadı. O sırada şalteri açtım ve elektrik geliyordu ama artık test butonu işe yaramıyordu. Kısa devre yaptırdım, şalter atmadı.
Sonra gittim bir OAG daha aldım. Şu an bunda da aynı sorun var. Şalter kapalı iken test butonuna basınca ses yapıyor.
Sizce bu normal mi? Nedir buradaki mevzuu?
Çok teşekkürler.
12V USB ADAPTÖR
SSD AÇILMIYOR
|
Tüm J10 Sahipleri Buraya
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.384 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware