Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
92.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    etkileyeceğini sanmam . test sonrası sülüs kağıdımızı alıp teslim olma tarihinde birliğe teslim olacağız
  • arkadaşlar yedek subaylık için banyo havlusu hangi renk olmalı.Ona göre değiştireceğim haki renk aldım. Arkadaş veriliyor dendi ama bot boyası, diş fırçası, macunu, tıraş malzemeleri (bıçak, köpük, kolonya), terlik, atlet, çamaşır filesi(kirli ve temiz için değil yıkamaya fileyle atmak için karışmaması için), banyo lifi, deodorant, sabun, yara bandı ve selpak aldım. Ekle dediğiniz birkaç şey var mı yada fazla dediğiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanoka -- 5 Ağustos 2020; 1:16:43 >
  • ozanoka O kullanıcısına yanıt
    Banyo havlusu renginin önemi yok hocam. 2 tane havlu veriliyor biri orta boy beyaz, bir tane de küçük mavi havlu. Eğer Polatlı Topçu ve Füze Okulu'nda yapacaksanız 5 tane demir askılık ve 5 tane siyah fermuarlı elbise kılıfı götürmelisin. Kantin de de mevcut ancak, kantin her an açık değil ve açık olduğunda da kısa süre açtığından kuyruk çok oluyor ve erimiyor. Avukat iseniz "baro kartını" mutlaka götürünüz. Son olarak bazı evraklardan 5'er tane fotokopi istiyordu kayıt kabulde Polatlı. 5 tane e-devlet mezun belgesi, 5 tane kimlik fotokopisi, 5 tane sülüs, 5 diploma fotokopisi. Tırnak makasını, 1 adet defter, mavi ve tükenmez kalem, kurşun kalem ve silgiyi de unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBoxing -- 5 Ağustos 2020; 9:4:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevk belgesini alabilen var mı? Teknik aksaklıktan ötürü alınamıyor diyor bende ki dün testi yaptırdıktan 5 saat sonra açıklanmıştı sonucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JustBoxing J kullanıcısına yanıt
    hocam 5 tane diploma fotokopisi demişsiniz ancak yanlış biliyorsam düzeltin diplomanın fotokopisi yasak sadece noter onaylı olmak zorunda değil mi? 5 tane diploma fotokopisini noterde onaylamaya kalksan 3 aylık askerde harcayacağın parayı harcarsın :)
  • Hala sistem kapalı , sevk başvurusu yapılmıyor.
  • cirilla fiona kullanıcısına yanıt
    Şubede herhangi bir işlem yapmıyorlar bilgi almak istiyorsan içeri alırlar. Test sonucu 1 gün sonrasında sevk başvurusu yaparken sonuç karşına çıkıyor. Negatif ise sevk başvurunu yapıp yazan tarihte teslim oluyorsun.
  • MKAMusty M kullanıcısına yanıt
    Hocam, orjinal diplomanın evde fotokopisini çekmiştim ben😁. Hangi belgeleri kullandılar bilmiyorum. Ben bu saydığım evrakları bir föy içerisinde teslim ettim.

• E Nabız üzerinden bakabilirsiniz sonucunuza. Tahlillerim kısmında korona testi sekmesi var, onda açıklandıysa sonuç mevcut. Ancak sevk başvurusu hala yapılamıyor. Otobüs bileti alacağız ama yok hala yapılamıyor.

• JustBoxing J kullanıcısına yanıt
    hocam bildiğim kadarıyla diplomanın fotokopisini çekmek kanunen yasak sadece noter onaylı çekilebiliyor daha iyi bilen varsa düzeltsin
  • MKAMusty M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur vallaha bir bilgim yok o konuda. Gideceğiniz birlikte sizden önceki dönemdeki asteğmen adaylarından neler istemişlerse ona göre hazırlık yapın hocam. Tabi ulaşabildiyseniz öyle birilerine

• Izmirden isstanbul tuzlaya otobus mu daha mantikli yoksa ucak mi. Internetten baktigima gore ucak 170 200 arasi otobus de 130 civari. Bu 170in uzerine ekleme falan olur mu. Bagaj parasi vs baska bisey olur mu ilk kez ucakla gidecegim de.

• ozanoka O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim uçakla gelmen daha rahat olur. 15-23 kg arası bagaj hakkın var.(bineceğin havayolu şirketine bağlı)
  • Bu sabah itibariyle sevk alma sekmesinde ki sorun hala devam ediyor..

• kitaptakikurt kullanıcısına yanıt
    Milli savunma bakanlığı tarafından yapılan güncellemeden dolayı oluyormuş gün içerisinde düzelecekmiş

• Sisteme giriliyor.

• Şu an kontrol ettim düzelmiş arkadaşlar. Herkese hayırlı olsun sevk tarihi 08/08 1 gün yol izni 10/08 katılacağı tarih yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.