Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
92.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen allahtan birliğimi arayıp sordum . Sadece covid 19 testi çıktısı ve sülüs istiyorlar kimlikle . Yoksa saçma sapan fotoğraflarla uğraşacakmışım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takım komutanlarının eğitim süresi düşmüş müydü pandemiden ötürü?
    Şu an ne kadar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufmerhey -- 9 Ağustos 2020; 14:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 379. Dönem yedek subay eğitimimi 2 gün önce cuma günü yemin ederek bitirdim. Bizden öncekilerin ve sonrakilerin 2.5 ay eğitim süreci, 6 haftalık kısa eğitim sadece bizim döneme denk geldi anlayacağınız.

edit: bizim dönem tk ve meslek ayırt etmeksizin 6 haftaydı. Ancak 380de tk 2.5 aya çıkıcak; meslekten emin değilim ama tahminim yine 1 aya düşücektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollicanolli -- 9 Ağustos 2020; 17:11:5 >
  • ollicanolli O kullanıcısına yanıt
    Peki evrak olarak teslim olarak neler götürdünüz? Bide kardeş İzmir/Narlıdere yedek subay tk hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirimm

• izmir hakkında bilgim yok, polatlıda aldığım için eğitimi. giderken 3er tane diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi ve sevk belgesi götürdüm bu e devletten alınan
  • 3 ay olmayacak mı yani hocam?
    Teşekkürler.

• Bir de TK eğitimi çok zor oluyor mu?

• ollicanolli O kullanıcısına yanıt
    Komutanlığı aradım ben kimlik ve sevk kağıdı yeter dediler.

• Eylül 2.Kafile Kütahya olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: akbulut59

Eylül 2.Kafile Kütahya olan var mı ?
    Eğer 03.09.2020 - Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Kütahya/Merkez'den bahsediyor iseniz ben varım.
  • Evet hocam ondan bahsediyorum

• Buralar sessizlesti herkes acemi birliginde ustaya gecerken anilarinizi anlatipda gecin burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakho- kullanıcısına yanıt
    Usta birliği yine orası mı oluyor yada çevresi yoksa başka bir şehre mi cıkıyor hocam? Kimisi aynı yer diyor o yüzden sordum?
  • Ekim ayında askere gidiyorum. Ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum. Sanırım öncesinde sağlık kontrolü falan oluyormuş ama bu başvuru öncesinde yapılıyormuş..

Ben Haziran 2020 mezunuyum ve ekim celbine başvurum olmadan askerliğim çıktı. Direk 25 eylülde sevk belgesi alıp 30 eylülde teslim mi olacağım? Yapmam gereken bir şey var mıdır?
  • denizb13 D kullanıcısına yanıt
    Cok Tesekkurler yurtdisina cikmada problem olmadigi soyleniyor. Konsolosluktan haber bekliyorum Ben de

• Usta birliğim anıtkabire çıktı şuan da karantinadayım 14 günlük 8. günü

• Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    Şafaktan düşüyor mu hocam?
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Düşüyor

• Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    Acemiyi nerede yaptınız hocam? Orada da karantina falan oluyor mu? Yemek, toplanma alanları, ne bileyim malum korona tedbirleri orada da uygulanıyor muydu?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.