|
381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (59. sayfa)
-
-
Akıllı telefon yasak değil mi? Tamam gizlice sokanlar var ama benim gittiğim yer baya sıkıntılıymış bu konuda. Geçen sene orada askerlik yapmış biriyle konuştum; askerliği uzayanlar ve askeri mahkemede yargılanan kişiler olmuş. Bu sebeple ben telefonumu evde bırakacağım.
-
Normalde yasak. Gittiğiniz yeri bilmiyorum ama tuşlu kamerasız telefonlar serbest. Sivil hattı gizlice geçirenler kullanıyor. Usta birliğindeki arkadaşlarımın çoğu akıllı telefon kullanıyordu. Ama tabi tercih sizin -
Evet benim de arkadaşım şırnakta ve whatsapptan yazışıyoruz arada bir. Konya hava savunma benim. Çavuşmuşum bi de.
-
Vay be 343 kd olarak torunlarımın torununun bilmem kaçıncı torunları askere gidiyor . Minikler askerde :) sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz . Zamanında kıbrısta helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştiriyorduk :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackJackpot -- 24 Aralık 2020; 23:7:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında bu forumda 343 kd başlığı altına da yazmıştım 10 sene önce ama bulamam kullanıcı adımı heralde :)
Vay be Acemi birliğim açıklandığında gelmiştim konuya,şimdi Kıbrıstayım kaldı 85, Allah izin verirse bitecek bu günlerde...
Er olarak mı hocam
yakin zamanda yada hâlâ kibrista yedek subay veya yedek astsubay olarak gorev yapan varmi? kurada kibrisi çektim. 8 ocakta kursiyerligim bitiyor.
Yedek subay olarak mı çektin
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuztürkü55Yedek subay olarak mı çektin
Yedek astsubay olarak
Evet hocam, 79 gün sonra kıymetini bilemediğim sivil hayata kavuşacağım inşallah
Maaş nedir hocam orda türkiyedekinden ne kadar fazla
Kasım 2020 celbinde er olarak 6 ay gidenler. Acemi birliği yeriniz ile usta birliği yeriniz aynı mi
Cevap verebilir misiniz.
Dağıtım yok mu yani artık
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuztürkü55Maaş nedir hocam orda türkiyedekinden ne kadar fazla
Hiçbir bilgim yok maalesef.
Var kardeşim nefesini çektin Kıbrıs'ın
Maaşında gözümüz yok hocam Allah daha çok versin 😂 bliyosan merakımdan sordum
28. Mekanize tümeni 61. Alay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X