< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (104. sayfa)
-
-
Bir sakatlık çıkmasın kral ya
-
bende en son o yöntemi yaptım da gidip olmadım
-
hastaneye gittiğinde sisteme düşüp düşmediğini öğrendiğinde bilgilendirir misin?
-
O şekilde sistemde görülüp gidip test olan arkadaşlarım var ben yine de bekliyeyim dedim bekle bekle nereye kadar kaç gündür evden çıkmıyorum zaten bir an önce bitsin şu birazdan gidicem de buraya ne zaman dönerim bilmiyorum
-
askerlik şubesine gidip orda testi dolduran varmı
-
Sistem cok sacma ya bu ne boyle..
Yerim onceden belli oldugundan sonuclandirmada gorulmuyor, hicbir yerde yok. Anket desen yok, asal belgesi alinmiyor. Yaptiklari is cok garip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar askerlik şubesine uğradım sistem şu an sıkıntılı öğleden sonra deneyin eğer düzelmezse askerlik şubesine öyle gelin dediler. Ama belirtiler özellikle bilgisayardan E devlete giriş yapıp öyle deneyin diye bilginiz olsun.
Askerlik şubesini iki kez aradım ikincisinde azarladilar.
Git testini ol, sisteme düşmezse ya da sevk kağıdını almada sıkıntı olursa o zaman gel dediler.
E nabiz sonuçlarını askerlik şubesi de görüyormuş .
E devlette sorun yaşarsanız şubede cikariyorlarmis sevk belgesini.
Önemli olan sonucun negatif olması
Öyle dedi memur
Kafamiza gore mi test olucaz randevu gerekmiyor mu kabul edicekler mi
Randevu gerekmiyor.
Ankette seçtiğiniz merkeze gidiyorsunuz direkt.
Salyanizi alıyorlar.
Asker olduğunuzu mutlaka belirtin.
2dk sürüyor işlem
Uygulamadan 1 2 kere tıklayınca anket çıkıyor seçebiliyoruz test yerini. Birazdan gidip yaptıracağım
-
Bu yöntemle bende anketi doldurdum eyvallah dostum -
Belgesini alan son katilim tarihini soylesin lutfen ben belgeyi persembe alacagim, bilmek isterim ne zamana katilacagiz :P ben cumartesi sondur diyorum ama babam pazartesidir bence diyor bakalim.
Hocam ben de yedek Astsubay olarak bekliyorum ama hala bir gelişme yok ayın 28'i olarak gözüküyor bu sıkıntı olmaz astsubaylık için bize inş...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhh AdamHocam ben de yedek Astsubay olarak bekliyorum ama hala bir gelişme yok ayın 28'i olarak gözüküyor bu sıkıntı olmaz astsubaylık için bize inş...
28.01 yaziyorsa cikmis olma ihtimali cok yuksek, acil subeye gitmeni oneririm. Biz yerleri onceden belli olaanlar gorulmuyor sistemde niyeyse. Sube goruyor bunu bir tek, sen git bakaya kalma sonra.
Ben simdi subeye gidip tam ogrenicem ama muhtemelwn gidicem ben de, yine de bi sorayim evet islemlerini halled derse ordan devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Ocak 2021; 13:40:15 >
Ben askerlik şubesine gittim, orada bilgilerimi verip şube üzerinden anketi doldurup test yaptırmaya gittim. Yani askerlik şubesinde anketinizi halledebiliyorlar. Test merkezindeki hemşire bir gün içerisinde sonucun belli olacağını söyledi.
-
Testi yaptırdım. Akşam 8 den sonra belli olur dediler. Ama hala sevk belgesi kısmı açılmıyor mecbur şubeye gidicez sanırım
-
Arkadaşlar korona tessti formunu dolduramayan var ise askerlik şubesine gitsinler iki dkkada hallediyolar sistemi beklemeyin ne zaman düzelicek belli değil riske girmeyin
-
Kanki şubede işini hallettikten sonra peki hala iki tarihte 28.01 mi
Sadece anket doldurttular dimi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triattack -- 26 Ocak 2021; 14:14:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X