Evet hala aynı tarihler e devlette sıkıntı var askerlik şubesi kesin ve garanti çözüm |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (105. sayfa)
-
-
Yok askerlikte işini halledenlere sordum.
Değişti mi sistemleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=VrquK1rVIBk
Mutlaka izleyin
Ben martta gidicem ama adamlar şimdiden ptt hesabı açıp kart göndermiş. Bu kadar hızlı bir hizmet beklemiyordum.
Askerlik subesine giremedim ki ayku disarida 50 kisi sira bekliyor, ogle tatili biter bitmez gittim yok aga ben 5 e kadar cikamazdim ordan. Salla dedim bastim merkeze gidip ne olur ne olmaz bulunsun diye test yaptirdim. Burnum hala sizliyor o neymis ya, gozlerimden yas geliyor hala hahahahah acili bir test
Hala sistemde aynı tarihler yazıyor ama sistemde diğer adımlara devam edebiliyorsunuz. Muhtemelen bazı yerlerde askerlik şubesinin içine girmek sınırlandırıldığı için güvenlikten telefonla hallediyorlar. Senin T.C kimlik numaranı, adını soyadını ve telefon numaranı alıp şubedeki görevlileri arayıp hallediyorlar. Sonra testin yapılacağı yere yönlendiriyorlar. Test de 5 dakika ya sürüyor ya sürmüyor. Test de gün içerisinde belli oluyor. Benim saat 11 gibi testi yaptırdım şimdiden negatif olduğu belli olmuş.
-
Arkadaşlar merhaba sülüsü aldım, Tunceli merkeze gidiyorum sülüste ktm ile herangi bir ibare yok direk tunceli merkezemi gidicem ktm ye katılıcakmıyım bilgisi olan varmıdır ?
-
Kardeş sülüste sevk başlangıç ve sevk bitiş tarihi ne yazıyor sende? En son ne zaman teslim olabiliyorsun??
-
Test yaptık negatif ama sev başvurusu deyince ; ..... Belirtilen sevk rihinden itibaren yapablirsiniz -
aynı bendede öyle "Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz." yazıyor. yarın son kez şubeye gidip elden almaya çalışacam
-
Sistem hata veriyorken sevk kağıdı alanlar nasıl alabildi bir yazsa da herkes öğrense. -
Arkadaşlar bu birlikte daha önce askerlik yapanlar bizi aydınlatırsanız mutlu oluruz içerisi nasıldır şuan dağıtım izinleri yok diyorlar Android sokulabilirmi içeriye eğitimleri nasıldır koğuşlar nasıldır. Burdan çıkanlar usta birliğine genelde neresi çıkıyor. Şimdiden teşekkürler
Ben de bekledim bekledim açılmadı. Sonra burada da yazan, mobile edevletteki sorgulama butonuna üst üste bastım ve anket açıldı gerçekten. Testimi oldum. Dün gece de sevk kağıdım çıktı.
Ekleme: Burada benden başka yer ölçme tk çıkan var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: tunazoneaynı bendede öyle "Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz." yazıyor. yarın son kez şubeye gidip elden almaya çalışacam
Sonucu haber eder misiniz, ayni sorunu yasiyorum ama ben subeye giremiyorum asiri sira var. Eger alabilirseniz yarin sabahtan gidip alacagim
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 1 Mart 2021; 23:9:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tunazone
-Klasik valla bence bircok kisi bakaya birakip 2.grupla gidicek. Orada sira beklemedim ama o kadar cok sey var ki nasil desem cahil degil de bu islerden anlamayan insan var ki, coguna ben yardimci oldum cunku hicbiri bilgi alamiyor. Kimsenin sucu degil bu duzensizlik, subat a birakmak zorunda kalanlardan da bir para cezasi alinacagini dusunmuyorum. Hala daha anket yok e devlette, sonuca 3 kere basip cikmasi bir aciktir, bunlari takip etmeyen birisi bilemez. Ya bu tarihi 1 hafta uzatmalilar ya da subata birakanlara eyvallah cekmeliler.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 1 Mart 2021; 23:9:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tunazone
-Insanlar zorla askerlik yapmaya calisiyor resmen, aslinda e devlette cikmamasi bizim sucumuz degil, hem subeyi nadir kullanmaya calisalim diyorlar hem her is su an subeden oluyorsa oluyor, yogunluktan herkesi basindan saviyorlar. Iceri girip de duzgun bilgi alarak cikan hala yok henuz gormedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X