Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

moruk asal'ın sayfasında askerlik şubelerine mail atabiliyorsun. korona kol gezerken iki otobüsle sürünmeden evvel,bu seçeneği bir düşün derim.

https://asal.msb.gov.tr/Askeralma/AsalIletisim/1

• Beyler devam eden mahkeme yedek astsubaylıkta sıkıntı çıkarırmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanık veya şüpheli isen evet sıkıntıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Er-Subay olacağımız sonuçları ne zaman belli olacak benim askerlik durum belgesinde 20 ocak 2021 e kadar ilişiği yoktur(sınıflandırma bekliyor ) yazıyor.Ocak sonunda belli olursa askere alma ne zaman olur acaba şubat ilk haftası falanmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

Er-Subay olacağımız sonuçları ne zaman belli olacak benim askerlik durum belgesinde 20 ocak 2021 e kadar ilişiği yoktur(sınıflandırma bekliyor ) yazıyor.Ocak sonunda belli olursa askere alma ne zaman olur acaba şubat ilk haftası falanmı ?

Ocağın son haftası belli olur. Şubat-Mart-Nisan aylarından birinde gidersiniz. Ayrıca askerlik ile ilişiği yoktur kısmında 20 Ocak değilde 28 Ocak yazıyor olmasın?

• rev4adv kullanıcısına yanıt

şimdi baktım 28 ocak yazıyor evet,peki uzun dönemlerin önce gitmesi , kısa dönemlerin nisana kadar sarkması durumu gerçekmi ?

• kadirgumussoy kullanıcısına yanıt

Hocam yedek subaylar şubatta gidiyor. Erler ise şubat mart veya nisanda gidiyor. Yani er çıkanlar ne zaman gideceğini ancak ocağın son haftasında öğrenebilecek.

• Hocam herkese şimdiden hayırlı tezkereler.Şubat celbinde allahın izniyle bende askerlik görevimi yapmaya gideceğim.Ben sivil hayatta her gün saçımı 1 numaraya vuruyorum.Üst bölgelerde dökülme sorunum olduğu için.Şimdi sorum askere Kullandığım traş makinesini götürebilirmiyim.Şimdiden teşekkürler

• Selamlar. Herkese hayırlı olsun. Yoklama başvurusunu tamamladım fakat "Sınıflandırmaya Esas Ek Bilgi Formu Celp Dönemi Tercihi" gibi bir sayfa çıkmadı. Ne zaman gitmek istediğim veya ne olarak gitmek istediğime dair bir şey işaretlemedim. Ayrıca Aile Hekimine gitmeden önce beklemem gereken bir durum var mı? Başvuruyu yaptım, direkt gidebilir miyim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar daha kolay haberleşmek için askere gidene kadar bilgi paylaşımı ve sohbet için kurduk beklerim
    telegram
    Askere Gitmek İsteyenler
    https://t.me/askeregideceklerburda

• An itibariyle ;

1.      PANDEMİ İLE MÜCADELE KAPSAMINDA 23-25 KASIM 2020 TARİHLERİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERİN SEVKLERİ, 22-24 ARALIK 2020 TARİHLERİ ARASINDA İCRA EDİLECEK ŞEKİLDE ERTELENMİŞTİR.

2.      BU DUYURU 7179 SAYILI ASKERALMA KANUNU’NUN 27’NCİ MADDESİ GEREĞİNCE YÜKÜMLÜLERE TEBLİĞ MAHİYETİNDEDİR.

Bu Aralık ayı gidenleri de erteletirse Ocak sonu yedek subay veya 1.grup da ertelenebilir.Büyük ihtimalle Şubat celbini de etkileyecek diye düşünüyorum...

NOT: Şahsi düşüncemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 20 Kasım 2020; 17:33:19 >
  • Pwmn P kullanıcısına yanıt

aralıkta gideceklerine ocakta gitsinler diye düşünmüş tsk. ama şubata kadar yasaklar sıkı tutulursa,şubat ayında gitmek için engel çıkmaz diye düşnüyorum. ayrıca şubat duyurusu asal sitesinde duruyor moruk ortalık karışık zaten germe bizi xde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFC80D -- 20 Kasım 2020; 17:21:55 >
  • Şimdi gördüm , Şubat 2021 için duruyor hala.İnşallah dediğin gibi olur önüne geçilir..

• Pwmn P kullanıcısına yanıt
    Terhisler ertelenmediği için alımlarda sıkıntı olcağını düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bedelli celbi gidecek mi bir bilgi var mı konuyla ilgili ?

• Mark. M kullanıcısına yanıt

duyuru metninden anladığım kadarıyla şubat celbinde bedelli asker alımı olmayacak. zaten kimse şubatın göt kesen soğuğunda bedelli yapmak istememiştir diye düşünüyorum. o yüzden olsa olsa mayıs celbinde olur.

• Erteleme olayı Kasım 2020 celbinde Kasım da askere alınacak olanları aralık da alınması ile ilgili,

Şubat 2021 celbi için şuan bir duyuru erteleme vs durumu söz konusu değildir

• Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar,

Ben yedek astsubaylığa başvurmak istiyorum ancak bu yeni celp dönemlerini pek anlamadım.
    Şimdi 30 kasıma kadar askerlik başvurusu yaparsam yedek astsubay olarak ne zaman giderim tahminen ? Şahsen POMEM alımını beklediğim için Nisan gibi gitmeyi istiyorum diyebilirim.

Nisanda gitme olasılığım ne ? Bu e devletten seçilen aylar dikkate alınıyor mu yoksa MSB ne zaman isterse o zaman mı askere alıyor ?

Az çok mesajları okuduğumda göre yedek subaylar falan ilk celp ayında alınıyor sadece erler sarkıyor sonraki aylara doğru mu bu ?

• Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt

30 kasıma kadar başvurursan yüzde 95 şubat celbi gidersin (yani şubat mart nisan aylarından birinde) bu aylara TSK karar veriyor senin yaptığın ay sıralamam genelde formalite pek dikkate alınmıyor. Yedek astsubay çıkma garantisi de yok ayrıca eğer çıkarsa şubat celbinin ilk ayında yani şubatta gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuztürkü55

30 kasıma kadar başvurursan yüzde 95 şubat celbi gidersin (yani şubat mart nisan aylarından birinde) bu aylara TSK karar veriyor senin yaptığın ay sıralamam genelde formalite pek dikkate alınmıyor. Yedek astsubay çıkma garantisi de yok ayrıca eğer çıkarsa şubat celbinin ilk ayında yani şubatta gidersin

Teşekkür ederim hocam Mayıs celbinde gitmeye karar verdim, pandemiden dolayı belki askerdeyken sınava katılmaya izin vermezler diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 21 Kasım 2020; 10:53:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.