Hocam mayıs celbinde gideceksen yaptığın askerlik hizmet tercihi başvurunu şuanlık iptal et 2 3 gün sonra tekrar yap şuan şubat celbinin başvuruları içerisindeyiz. Şubatta gitme ihtimali olabilir eğer başvurunu iptal etmezsen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (26. sayfa)
-
-
1. Şimdi yaparsan sorun çıkmaz
2. Bugünden sonra yaparsan o şansı kaybedersin çünkü şubat için başvurular alınmış olur. Döndüremezsin yani ama emin değilim 2. Sorudan başka birine daha sor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 30 Kasım 2020; 20:8:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hizmet tercihi karşıma çıktı fakat ben doldurmadım herhangi bir şekilde 2 gün sonra yapacağım.
-
Onlar sabahtan gelip öğlene kadar işi bitmeyenler oluyor. Sırayı alıyor ama sıra gelmiyor, o yüzden öğleden sonra işleri önce bitiriliyor. -
Doğrusunu yaparsın hizmet tercihi şuan yapma
Teşekkür ederim hocam. Karar verip hallettim sonunda. Artık geri dönüşü de yok. Hepimizin hakkında hayırlısı diyorum. Keşke bedelli kısmı da askerlik tercihlerinde kaydırılabilseydi diyorum :)
-
Ne demek kardeşim :))
beyler benim bugün tarih 28/01 yazıyordu az önce baktığımda 19/04 yazıyor. Sözde 12 saatte bir güncelleniyordu -
Bende de 19.04 yazıyor bugün düzeldi mi bilmiyorum benim gördüğüm dünden beri 19.04 benimde düzelir herhalde daha şubata çok var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 1 Aralık 2020; 1:2:16 >
2 saat önce baktığımda 28.01 di Şimdi 19/04 olmuş gene Allahım kriz geçiricem valla
-
Dün 19/04 gözüküyor demiştim sabah baktığımda 28/01!e döndü. Bu öğlen tam tarih belli olacakmış. Bu arada bende yedek astsubay başvurusu yaptım bilgisayar programcılığı bölümündenim.
-
Hocam şimdi girdiğinde hangi tarih gözüküyor sende?
-
bendede hep 28.01di şimdi baktım 19.04'e dönmüş
-
Yedek astsubay komando veya er komando çıkarsa tekrar muayene oluyoruz anladığım kadarıyla. Boy:178 kg: 90 ile refüze mi olurum 2 yıldır spor yapmıyorum iyice yağlandık kas falan kalmadı
Refüze olunca yedek astsubaylık düşüyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blou -- 1 Aralık 2020; 11:38:25 >
Hocam sistemsel hata değil, nitelik güncellemeleri ihtiyaca göre alacağını alıyor ihtiyaç fazlasını mayıs celpine aktarıyor.Elektronik ortamda yapıldığı içinde değişiyor sürekli.Netleşir önümüzdeki günlerde.
-
Doğrudur bakalım ne çıkacak
Hiç değişmemişti. Şu an baktığımda 19.04 gözüküyor hala sıkıntı devam mı ediyor acaba -
Benimde hiç değişmemişti, şimdi 19.04.2021 gözüküyor dediğim gibi belli olur bu hafta içinde .
-
Eylülde başvurdum gidicem diye 3 aydır bekliyorum. İnşaallah ertelenmez. -
Sanmam sistem elerse 2001 lileri eler ileri atabilir.+22 isen çok çok zor diğer celpe atmaları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X