Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam mayıs celbinde gideceksen yaptığın askerlik hizmet tercihi başvurunu şuanlık iptal et 2 3 gün sonra tekrar yap şuan şubat celbinin başvuruları içerisindeyiz. Şubatta gitme ihtimali olabilir eğer başvurunu iptal etmezsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Justician kullanıcısına yanıt

1. Şimdi yaparsan sorun çıkmaz

2. Bugünden sonra yaparsan o şansı kaybedersin çünkü şubat için başvurular alınmış olur. Döndüremezsin yani ama emin değilim 2. Sorudan başka birine daha sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 30 Kasım 2020; 20:8:3 >
  • Oğuztürkü55 kullanıcısına yanıt

Hizmet tercihi karşıma çıktı fakat ben doldurmadım herhangi bir şekilde 2 gün sonra yapacağım.

• OzanTC kullanıcısına yanıt
    Onlar sabahtan gelip öğlene kadar işi bitmeyenler oluyor. Sırayı alıyor ama sıra gelmiyor, o yüzden öğleden sonra işleri önce bitiriliyor.
  • Korhanylmz44 K kullanıcısına yanıt

Doğrusunu yaparsın hizmet tercihi şuan yapma

Teşekkür ederim hocam. Karar verip hallettim sonunda. Artık geri dönüşü de yok. Hepimizin hakkında hayırlısı diyorum. Keşke bedelli kısmı da askerlik tercihlerinde kaydırılabilseydi diyorum :)

• Justician kullanıcısına yanıt

Ne demek kardeşim :))

• beyler benim bugün tarih 28/01 yazıyordu az önce baktığımda 19/04 yazıyor. Sözde 12 saatte bir güncelleniyordu
  • barisdogaan kullanıcısına yanıt

Bende de 19.04 yazıyor bugün düzeldi mi bilmiyorum benim gördüğüm dünden beri 19.04 benimde düzelir herhalde daha şubata çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 1 Aralık 2020; 1:2:16 >
  • 2 saat önce baktığımda 28.01 di Şimdi 19/04 olmuş gene Allahım kriz geçiricem valla

• Dün 19/04 gözüküyor demiştim sabah baktığımda 28/01!e döndü. Bu öğlen tam tarih belli olacakmış. Bu arada bende yedek astsubay başvurusu yaptım bilgisayar programcılığı bölümündenim.

• BerkanCaliskan kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi girdiğinde hangi tarih gözüküyor sende?

• bendede hep 28.01di şimdi baktım 19.04'e dönmüş

• Yedek astsubay komando veya er komando çıkarsa tekrar muayene oluyoruz anladığım kadarıyla. Boy:178 kg: 90 ile refüze mi olurum 2 yıldır spor yapmıyorum iyice yağlandık kas falan kalmadı
    Refüze olunca yedek astsubaylık düşüyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blou -- 1 Aralık 2020; 11:38:25 >

Hocam sistemsel hata değil, nitelik güncellemeleri ihtiyaca göre alacağını alıyor ihtiyaç fazlasını mayıs celpine aktarıyor.Elektronik ortamda yapıldığı içinde değişiyor sürekli.Netleşir önümüzdeki günlerde.

• Pwmn P kullanıcısına yanıt

Doğrudur bakalım ne çıkacak

• Hiç değişmemişti. Şu an baktığımda 19.04 gözüküyor hala sıkıntı devam mı ediyor acaba
  • Gencfenerli97 G kullanıcısına yanıt

Benimde hiç değişmemişti, şimdi 19.04.2021 gözüküyor dediğim gibi belli olur bu hafta içinde .

• Pwmn P kullanıcısına yanıt
    Eylülde başvurdum gidicem diye 3 aydır bekliyorum. İnşaallah ertelenmez.
  • Gencfenerli97 G kullanıcısına yanıt

Sanmam sistem elerse 2001 lileri eler ileri atabilir.+22 isen çok çok zor diğer celpe atmaları.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.