Arkadaşlar belgenizin yer tarih kısmında belgenin üretildiği tarih ve saat bilgisi bulunuyor. Belgenizin ne zaman üretildiğine bakarak daha doğru yorum yapabilirsiniz. Tarih veya saat bilgisi eski ise yani sorguladığınız ana ait değilse sistem eski belgenizi size gösteriyordur. |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
benim ilk 28/01 idi sonra 19/04 oldu bugün akşam baktığımda tekrar 28/01 geri dönmüş anlamadım bu tarihler surekli değişecek mi yoksa son hali mi bugün -
Sonunda 28/01 yazıyor. Bir daha değişmicek arkadaşlar. Ocak ayında ise nereye gideceğiniz belli olacak. Bugünden itibaren 28 ocak yazanlar şubat celbine tabidir.
-
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Artık devrem diyebilirmiyim size :D(Tabi tekrar değişmez diye düşünüyorum)
-
bugun sabah üretilen belgede son durum ;
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 28/01/2021 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
Öncesinde 19/04 olmuştu.
-
Benimde aynı şekilde düne kadar 19.04 Dü şimdi eskisi gibi 28.01 olarak düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok şükür benim de 28.01 e döndü. Artık şubat celbimiz kesinleşti diyebiliriz herhalde -
29 ocak-1 şubat arasında sevk başlangıçlarınız olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 2 Aralık 2020; 12:22:48 > -
Sonunda 28.01.2021 oldu. artık 22 ocağı bekleyeceğiz. buradan da aynı yere düşen olur belki de :)
-
İllaki olur şubat celbinin yarısı burda herhalde 😂
Olur olur ben çok baktım bir tek burayı buldum forum olarak -
Bende mayıs celp dönemine subay olarak başvurdum herkese hakkında hayırlısı olsun şimdiden. Merak ettiğim tek nokta kaldı hizmet tercihimi yaptım sınıflandırma bekliyorum. Askere ne zaman gideceğim, gideceğim yer nereden açıklanır? Yine e-devletten mi kontrol edeceğim çünkü kış boyunca evimde olmayacağım memlekete gidiyorum. Şimdiden cevap için teşekkürler.
-
E devlette sınıflandırma sonucu sorgulamadan öğrenirsin subay mı er mi olarak yapacağını. Yeri de ordan herhalde. Ne zaman gidiceğinizi mayıs celbi açıklaması olur,asal.gov da grupların tarihleri olur ona göre belli olur. -
Mayıs celbine başvurduysan eğer mayıstan 1 hafta 10 gün önce yerkerin açıklanır nereye ne olarak gideceğin ne zaman gideceğin hepsi belli olur o zaman hangi celbe başvurduysan şubatsa şubattan 1 hafta 10 gün önce kasıma aynı şekilde yine
Millet askere gitmemek uzatmak için 40 takla atar, biz gitmek için strese girip uğraşıyoruz ya
-
379.dönem yedek astsubayım şuan 181 sayıyorum, 365’den düşmek cidden zor oluyor :) hakkınızda hayırlısı olsun
Beyler çevrenizde ki arkadaşlarınızdan kaçta kaçı yedek subay seçildi ya da seçilemedi ya da yedek astsubay olarak. Bölümünü ve seçilip seçilemediğini söylerseniz merak ettim
4 arkadaşımdan 1 i seçildi. Bölüm inşaat mühendisliği -
arkadaşlar bendede aynı 19.04.2020 den 28.01.2020'ye geri çektiler. Sormak istediğim soru örgünden 2yıl muhasebe vergi okudum dgs ile açıktan işletme 3-4 tamamlayıp işletme lisans bitirdim. Başarı notum 2.60 filandı galiba Yedek Subay-Yedek Astsubay olan varmı bu şekilde
Aktif olarak 5 Yıldır Genel büro muhasebeciyim 4 yıllık sigorta kaydım var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X