Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekimde başvuru yaptım yoklama kaçağı durumdaydım normalde sınıf ve tertibat bekliyor 28.02.2021 e kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyordu. Bugün o değişmiş ve 01.05.2021 tarihine kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yaziyor umarım Mayıs celbine felan kalmamisimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.0607 -- 30 Kasım 2020; 2:58:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali.0607 A kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdayım Ali dostum 28/01'di şuan 19/04 gerçeklik payı nedir tarihlerin bilmiyorum ama öyleyse Er son kafile düştüm sanırım.

• Herkesin tarihi değişmiş gibi. Burada önemli olan tarihi aynı olan hala şubat görünen kimse var mı? Belki buna göre yorum yapabiliriz
  • BerkanCaliskan kullanıcısına yanıt
    Eger bu dogruysa mayis gelbi olur diye dusunuyorum. Cunku subat celbi 28.01 yaziyodu buda mayis celbiyle eger 19.04 yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercyusuff -- 30 Kasım 2020; 3:48:27 >
  • 382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları 382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları
    Hadi yine iyisiniz. Sakin bu geçici bir seymis yarin kesin olan aciklanacakmis.

• Ercyusuff E kullanıcısına yanıt

Dün dediğim gibi herkesin celp ertelemesi olmaz kolay bişey değil o durum sistemseldir endişe etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 30 Kasım 2020; 9:19:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuztürkü55 kullanıcısına yanıt

ben de hala 28 Ocak gözüküyor.

• Pwmn P kullanıcısına yanıt

Demin ben baktım bende de dünkü gibi 19.04.yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 30 Kasım 2020; 9:54:2 >
  • Cuma ögleden sonra muayene oldum elimde raporda var hala düşmedi sisteme ögleden sonra şubeye gitsem hallolur mu acaba?
  • Jensenn J kullanıcısına yanıt
    Bende 28.01 yazıyor bi değişme yok.
  • Arkadaşlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum kendi yaşadıklarımdan bahsedeyim. 16 Eylül 2020 den beri yerimin açıklanmasını bekliyorum 28.01.2020 yazıyordu ve hiç değişmedi. Fizik Tedavi Teknikerliği bitirdim artık yedek astsubaylık çıkar mı yoksa normal askerlik çıkar revirde mi olurum bilmiyorum ama sağlıkçılar genelde Samsun’da yapıyormuş genelde onu duydum.Sizler de yorum yaparken bölümlerinizi yazarsanız sevinirim.

• Bende 19.04 yazıyordu sabah şimdi 28.01 e döndü yedek subaylığa başvurmuştum. Herkesin hakkında hayırlısı.

• Ranieri02 R kullanıcısına yanıt

Öğleden sonrayı bekleme şimdi git halkederler sonrada hemen askerlik hizmet tercihini yap sonrası bekleme 22 ocakta sonuçlanacak ne olacak çıkacağı neresi çıkacağı

• Atalayozdemir A kullanıcısına yanıt

Makine mühendisliği benim bölüm sağlıkçılara evet Samsun çıkıyor samsunda yaşıyorum bende varsa sorun bana da sorabilirsin.

Kardeşim teşekkür ederim ögretmenim dersim var o yüzden ögleden sonraya bırakıyorum malesef umarım yetişir şubat a

Küçüklükten beri hep karadenizi görmek istiyordum Samsun kısmetmiş 😅

• 01.05.2021 e kadar ilişkisi yoktur diyor. ne zaman gidiyorum. erken başvuruda yapmıştım şubat celpi için

• cumartesi günü e devletten hizmet tercihini yapmıştım. Pazar günü tecil bitti. Şu an 28/01 görünüyor.

• leonardo58 L kullanıcısına yanıt
    Bugün tercihin son günü olduğu için yarın bakmakta fayda var. Ama normalde o tarih mayıs celbinde gitcekler için.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.