< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.0607 -- 30 Kasım 2020; 2:58:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (24. sayfa)
-
-
Bende aynı durumdayım Ali dostum 28/01'di şuan 19/04 gerçeklik payı nedir tarihlerin bilmiyorum ama öyleyse Er son kafile düştüm sanırım.
-
Herkesin tarihi değişmiş gibi. Burada önemli olan tarihi aynı olan hala şubat görünen kimse var mı? Belki buna göre yorum yapabiliriz -
Eger bu dogruysa mayis gelbi olur diye dusunuyorum. Cunku subat celbi 28.01 yaziyodu buda mayis celbiyle eger 19.04 yazabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercyusuff -- 30 Kasım 2020; 3:48:27 > -
-
Dün dediğim gibi herkesin celp ertelemesi olmaz kolay bişey değil o durum sistemseldir endişe etmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 30 Kasım 2020; 9:19:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de hala 28 Ocak gözüküyor.
-
Demin ben baktım bende de dünkü gibi 19.04.yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 30 Kasım 2020; 9:54:2 >
Cuma ögleden sonra muayene oldum elimde raporda var hala düşmedi sisteme ögleden sonra şubeye gitsem hallolur mu acaba? -
Bende 28.01 yazıyor bi değişme yok. -
Arkadaşlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum kendi yaşadıklarımdan bahsedeyim. 16 Eylül 2020 den beri yerimin açıklanmasını bekliyorum 28.01.2020 yazıyordu ve hiç değişmedi. Fizik Tedavi Teknikerliği bitirdim artık yedek astsubaylık çıkar mı yoksa normal askerlik çıkar revirde mi olurum bilmiyorum ama sağlıkçılar genelde Samsun’da yapıyormuş genelde onu duydum.Sizler de yorum yaparken bölümlerinizi yazarsanız sevinirim.
Bende 19.04 yazıyordu sabah şimdi 28.01 e döndü yedek subaylığa başvurmuştum. Herkesin hakkında hayırlısı.
-
Öğleden sonrayı bekleme şimdi git halkederler sonrada hemen askerlik hizmet tercihini yap sonrası bekleme 22 ocakta sonuçlanacak ne olacak çıkacağı neresi çıkacağı
Makine mühendisliği benim bölüm sağlıkçılara evet Samsun çıkıyor samsunda yaşıyorum bende varsa sorun bana da sorabilirsin.
Kardeşim teşekkür ederim ögretmenim dersim var o yüzden ögleden sonraya bırakıyorum malesef umarım yetişir şubat a -
Küçüklükten beri hep karadenizi görmek istiyordum Samsun kısmetmiş 😅
01.05.2021 e kadar ilişkisi yoktur diyor. ne zaman gidiyorum. erken başvuruda yapmıştım şubat celpi için
-
cumartesi günü e devletten hizmet tercihini yapmıştım. Pazar günü tecil bitti. Şu an 28/01 görünüyor.
-
Bugün tercihin son günü olduğu için yarın bakmakta fayda var. Ama normalde o tarih mayıs celbinde gitcekler için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X