Hocam askerlik şubeleri ilgilenmiyor öyle ben 4 kez şubeye gittim sırf beklememek için illa bekleyin diyorlar başka bişey demiyorlar. Orda 2 dk sisteme girmeyip bana benim e devletimi oradan açıp baktılar yarım saat sonra bekliceksiniz dediler. Bunu yapana kadar kendileri ordan yapmadılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (22. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yedek astsubaylık maaşları nedir ?
Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
-
Dostum son günlere kalınca yapıyorlar seninkini acelen olmadığı için yapmamışlardır.Dün 2 tane arkadaşım yaptı.Pazarteside yapabilir.Son başvuru tarihine çok varsa kimse ellemez tabi ki de sana e devlette bekle der, açılır der.Son 1 hafta özellikle her türlü yardımcı olurlar.Ki bende 2 dkkada hallettim şubede.Sonra evde e-devletten hizmet tercihini yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 29 Kasım 2020; 2:35:21 > -
6500-7000 arası tazminatsız maaş 2300-2500 arası doğu tazminatı var eğer hudut şehirlerine çıkarsan yatman kalman askeriye içerisinde oluyor diğer türlü yasakmış. komando yedek subayların komando tazminatları 1000 civarındaymış.
-
Son gun geldi artik neredeyse ve atladigim bir sey olmamasi acisindan soruyorum, askerlik durum belgesi sorguladigimda 28/01/2021 tarihine kadar askerlikle iliskisi yoktur, sinif ve tertibat bekliyor yaziyor. Baska yapmam gereken bir sey yoktu degil mi?
-
Yok hocam hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın son gün 1 günde işlemlerin bitmesi imkansız. ( E devlet den yaptiriyorsan) ,Geç kalanlara geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuztürkü55Yok hocam hayırlı olsun
Tesekkurler hocam size de.
-
Yine yanlış konuşuyorsun. 👿
1-)E devletten 1 gün önceden yoklama verip,ertesi sabah aile hekimine gidip,öğleden sonra sistemin onayladığı olan bile var.Yani adam pazar akşamı yoklamasını yapsa ertesi gün tüm işlemleri yine bitirebilir.(hiç asker şube ile ilişkisi olmasa da).Kuzenimin öyle oldu 1 günde sistem kendi kendine halletti.Halletmese bile alternatifi çok.
İnsanlara imkansız demeyin, allah bilir kaç kişi okuyacak kötü bir izlenim vermeyiniz.1 günde sistem bile halledebilir etmezse zaten askeri şube halleder.Yani yıldırmayın yapıcı olun kaç kişi belki okuyacak uğraşmayacak.BUNU OKUYAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM .. SON GÜN BİLE SİSTEM ÜZERİNDEN HALLEDEBİLRİSİNİZ.PAZAR AKŞAMI YOKLAMANIZI YAPIP.HAL OLMAZSA ASKERİ ŞUBE İLE KESİN HALLEDERSİNİZ.ŞANSINIZI DENEYİN YAZIK ZAMANA TAA MAYISA ATARLAR....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 29 Kasım 2020; 15:40:39 > -
@scandinizo Hocam her gözlük kullananı sevk etmiyorlar hastaneye benim bildiğim.Ama sevk ederlerse şansını denersin.Eğer hastaneden aldığın kağıdı gün içinde mesai bitiminden önce şubeye götürürsen yetişme şansı olabilir.Denemekten zarar çıkmaz.
-
Yarın sabah aile hekiminde muayene olup askerlik şubesine gideceğim. Bakalım, sonucu buradan paylaşırım. -
Benimde bir sorum var bilen cevaplarsa sevinirim celp dönemlerinin yedek subaylığa çok etkisi var mı mayıs şubattan daha iyi Kasım daha da mı iyiydi
Hocam öyle bir durum var ama şu şekilde.Mantıken genel mezun olma dönemi(mezunların yığılma durumu)yazın haziran ,temmuz civarıdır.Bu da bir nevi kasım celbi demek oluyor.Yani kasım celbinde talep fazla oluyor.Kasım celbinde sıkıntı olan bir olay veya erteme gibi sebeplerle sarkan yükümlüler bu sefer şubat celpine kalıyor.Genel olarak şuan için her celp dönemi yakın sayılarda alım olduğu söyleniyor.Duruma bakılırsa Mayıs ayına yığılma olma olasılığı çok az oluyor ,anca düzensiz mezun öğrenciler veya tecilliler (uzatan veya başka sebeple) yükümlüler oluyor.Yani şuan için her celp dönemi yakın alımlar doğrultusunda Mayıs>Şubat>Kasım gibi bir şans ortaya atılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 29 Kasım 2020; 20:6:23 > -
Anladım Peki Azerbaycan tezkeresi çıktı mecliste bu durum şubat celbinde daha fazla yedek subay alımına sebep olabilir diyorlar doğrumudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 29 Kasım 2020; 20:5:12 >
Etkisi olabilir ama öyle hatırı sayılır düzeyde olacağını düşünmüyorum.
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim
Hizmet Tercih İşlemlerinde
Aşağıda bilgileri görüntülenen askerlik hizmet tercihi başvurunuz bulunmaktadır. Yukarıdaki düğmeleri kullanarak başvurunuzu güncelleyebilir veya iptal edebilirsiniz.
Başvuru Bilgileri
Başvuru Tarihi
19/11/2020
Başvuru Durumu
Sınıflandırılmanız Bekleniyor.
boyle yaziyor ama asagida attigim gorsel problem yaratir mi? Tamamlanmayan bir sey mi var acaba diye telas oluyorum surekli sizde de boyle mi gozukuyor?
-
12. aşama sınıflandırma olmasın? -
Öyle değil. Boş kadro varsa, ona göre alıyorlar. Mesela ben ekimde gittim, benim yerime geldi ağustos celbiyle. Tezkere almadan 1-2 ay önce geliyorlar yeniler. Ben oradan kesin gideceğim zaman yerime geliyor yani. Ha tamamen yeni kadro da açabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 29 Kasım 2020; 22:58:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X