< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1CB41AB3A -- 26 Kasım 2020; 19:21:29 > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (20. sayfa)
-
-
Daha fazla biriktirirsin. Askerde ne harcacanki kalan 6 ayda hadi yedin kisitlamadan kendini 3 bin. Hem zamda gelicek askeri ucrete en az 15 binle donersin. Gelip kendi hayatini kurmak icin yeterli bir miktar olur bir baslngic icin. -
-
başka işlem yok
-
Torpil olduğunu sanmıyorum hocam, böyle bir şey için de torpil dönüyorsa vay halimize. -
Merak ettim, özel değilse paylaşabilir misiniz? -
@heycudder Hocam şimdi internetten yaparsın tecil iptalini sisteme geç düşer bilemem.Sana önerim şu şekilde olacak.Yarın sabah kalkacaksın hemen askeri şubeye, diyeceksin sistem üzerinden erteleme iptali (tecil iptali) yapcam ama sisteme geç düşebilir diye sormak için geldim tecilimi sistem üzerinden bozsam sıkıntı olur mu de yani hemen yoklama yapcam sonra de şubat celpi için.Gerekli bilgiyi aldıktan sonra zaten yoklamanı o gün içinde yaparsın internet üzerinden.Bunları öğleden önce bitirmeye çalış.Öğleden sonra aile hekimine gideceksin aile hekimi sana kağıt verecek özellikle vermezse iste.Sana der sisteme kaydettim ama dersin sisteme geç düşebilir benim 30 Kasıma yetiştirmem lazım işlemlerimi bundan dolayı askeri şubeye götürcem diye.Belgeyi askeri şubeye götürür ondan sonra hizmet tercihini yaparsın e devletten.Yani bunları yarın bile gün içinde halledebilirsin.Sarkarsa en kötü pazartesi son gün halledersin.Dediklerimi uygularsan 2 gün sana fazlasıyla yeter.Kilit nokta aile hekimi sonucu sisteme bazen 5 günde düştüğü oluyor.Kesinlikle şubeye götür.Derlerse sisteme otomatik düşüyor , dersin 30 Kasım son şubat için o zaman gitmek istiyorum halletmemiz lazım diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwmn -- 26 Kasım 2020; 23:28:43 >
-
30 kasıma yetişmek için hemen tecili bozup başvuru yapacağım merak ettiğim MEB e bağlı şekilde öğretmenlik yapıyorum acaba astsubaylık için herhangi bir avantajı olur mu? -
Başvuruda öğretmenlik,doktorluk,hukuk gibi yetilerin ayrı istenir evet-hayır şeklinde.Burdan anlaşılacağı üzere etkisi olur.
-
Dostlar bir sorum olacaktı, bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
Tecilim 31-12-2021 tarihinde bitiyor. Celp başvurusu için ilk celp döneminde mi yapmalıyım yoksa 2022'deki herhangi bir celp döneminde yapabiliyor muyum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZenyxiaTecil 24 Eylül'de bitti. Mecburen 30 Kasıma kadar başvuru yapmam gerekiyor değil mi? Diğer celp döneminde gitme seçeneğim yok galiba.
Bunu gidip askerlik şubesine sordum olmuyor dediler. Ocak-Şubat-Mart aylarının birinde gidecekmişim. Yedek subay veya astsubay olarak giderim inşallah o zaman. Hayırlısı bakalım.
-
Arkadaşlar tescilini şimdi bozsam aile hekimine ne zaman giderim . Hafta sonları açık mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@heycudder hocam son sorunuz hakkında tam bilgi sahibi değilim en doğru bilgiyi askerlik şubesi verecektir.Gittiğinizde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.Kolay gelsin yetiştirirsin inşallah işlemleri.
-
Tecilin bittikten sonra ilk celbe başvurabilirsin. Yada tecili iptal ettirip ilk celpte gidebilirsin tercih senin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X