Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

henüz tsk bununla ilgili açıkla yapmadı tıpkı bizim kasım celbi gibi tsk açıklama yapar google'a asal msb diye aratıp çıkan sayfayı takip edebilirsin ancak şubat mart yada nisan ayından birinde gidersin.

• MKAMusty M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmen için şubeye gideceğim bir de pazartesi günü, ben tecilli değildim zaten yoklama kaçağıydım alırlar diye bekliyorken birde ertelediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mgmslck kullanıcısına yanıt

yanınıza eldiven ve kalem alarak gitmenizi öneririm giderken testinizin pozitif olması durumunda bi sonra ki celbe kalırsınız üstüne ailenizi de tehlikeye atarsınız. umarım istediğiniz gibi ilk dönemde gidersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

Merhaba arkadaşlar, iyi günler.

Ben yaklaşık 10 gün önce e devlet üzerinden yoklama başvurumu yaptım, aile hekimine muayne oldum. Fakat daha sonra e devlet üzerinden tekrar baktığımda 01/02/2021 e kadar askerlikle ilişiğim olmadığını gördüm. 2021 şubat ayına kadar gidemeyeceğim sanırım. Erteleme sebebi sınıf ve tertibat bekliyor yazılı. En erken gidebileceğim tarih nedir?

Şubat  

• Selamun aleyküm beyler, bugün tecili bozdurdum aile hekimine gidip muayene oldum. Doktor bana bi çıktı vererek sisteme girdiğini söyledi. Ancak e-devlet sisteminde hala muayene işlemi tamamlanmadı diyor. Sisteme geç düşmesi normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rev4adv kullanıcısına yanıt
    Maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Commander

Selamun aleyküm beyler, bugün tecili bozdurdum aile hekimine gidip muayene oldum. Doktor bana bi çıktı vererek sisteme girdiğini söyledi. Ancak e-devlet sisteminde hala muayene işlemi tamamlanmadı diyor. Sisteme geç düşmesi normal mi?

En geç 1 gün sonra hizmet tercihi menüsü açılır.

• rev4adv kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam

• Muayene sonrası hicbirsey vermedi bana ama 3-4 gün içinde tercih işlemi açıldı. Sınıflandırma bekliyoruz bakalım neler bekliyor bizi

• Şimdi bende subat ayinda gitmeye karar verdim. Yoklamami edevletten yapmaya calisirken Hem okuyup hep askere gitmek istiyorum Secenegi cikiyor.Ama ben 4 yillik uni mezunuyum. Yani suan okudugum bir bolum de yok. Bu hatayi alan var mi.?

• Ercyusuff E kullanıcısına yanıt

E-devlet üzerinden mezuniyetinizi kontrol edin. Mezuniyetiniz görünüyor ise sorun yok. Bu seçeneği rahatlıkla seçebilirisiniz.

• B1TeK B kullanıcısına yanıt
    Evet mezuniyetim gorunuyor edevlette. Teşekkur ederim oyle yapacağim.

• Arkadaşlar bugün e-devletten yoklama başvurusu yapacaktım ama sorgular sırasında "okul kayıt tarihiniz sistemde olmadığı için işleme devam edilemeyecek. En yakın askeri şubeye müracaat edin " tarzında bir hata aldım. Yarın askeri şubeye gidicem ama bu tarz bir hata ile karşılaşan oldu mu ne yapılması gerekir?

NOT: Üniversite mezunuyum. Mezuniyetim e-devlette görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 18 Ekim 2020; 23:22:41 >
  • FlightClub kullanıcısına yanıt
    Ben de “Üniversite kayıt tarihiniz sistemde gözükmediği için işleme devam edemezsiniz, en yakın Askerlik Şubesine müracat ediniz.” şeklinde bir uyarı aldım. Şubeye gittim, 2 dakikada düzelttiler.

• İyi günler herkese, ben de yoklama yaptıktan sonra aile hekimine gittim. Burada aile hekimi gözden dolayı beni hastaneye sevk etti. Kendisine muayene olduktan sonra bir şey yapmam gerekiyor mu dediğimde hayır sistemde gözükecek dedi. Geçtiğimiz hafta salı günü hastanede göz muayenesi olup, askere elverişlidir yazısı aldım fakat hala sistemde aile hekimi kontrolleri tamamlanmadı olarak gözüküyor. Bununla ilgili benzer bir sorun yaşayan oldu mu acaba. Şubeyi mi aramam gerekiyor yoksa sağlık ocağına gidip doktorla mı görüşmeliyim?

• Muayene işlemlerimi hallettikten sonra “Başvuru Süreç Takibi” sekmesine giriş yaptım. “Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.” şeklinde bir uyarı aldım. Neden böyle oldu, bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Emrecndm E kullanıcısına yanıt

Aynı durum benim başıma geldi cuma günü muayene oldum ancak bugün öğlene kadar sisteme düşmemişti. Öğle saatlerinde askerlik şubesinden aradılar. Sistemdeki işlemlerinizi tamamladık askerlik hizmet tercihlerinizi yapın dediler. Askerlik şubesiyle bir iletişime geçersen yardımcı olurlar büyük ihtimal.

• Askerlik hizmet tercih işlemleri menüsünden formu doldurman gerekiyor hocam. O formdan sonra zaten askerlik durum belgesi sorgulama yaptığında sınıf ve tertibat bekliyor diye ibare görürsün.

• Lord Commander kullanıcısına yanıt
    Doldurdum hocam. Askerlik Durum Belgesine baktım, “sınıf ve tertibat bekliyor” ve “01.02.2021 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur.” yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1CB41AB3A -- 19 Ekim 2020; 19:17:12 >
  • Benimde aynı şekilde öyle yazıyor. Bundan sonra artık beklemek kaldı hakkımızda hayırlısı olsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.