Arkadaşlar merhaba dün itibariyle asal yoklamamı yaptım bugünde sağlık raporu için aile hekimime gittim fakat daha sisteme düşmedi sanırım aile hekimi tiki kırmızı,o bölümde onaylandıktan sonra dönem seçicem bende şubatta gitmek istiyorum şubatı önemi çekmem gerek yoksa olduğu gibimi kalıcak sistemde |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (7. sayfa)
-
-
Arkadaşlar benim 2022 ye tecilim var. 2 soru soracağım.
1- Yoklama işlemlerini yaptıktan sonra tecilim otomatik bozulir mu?
2- Diyelim yedek subay çıkmadı tekrar 2022 ye kadar tecil ettirebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaslar birde yoklamamda mezuniyet ile iliskili mesleginiz bolumunu yanlislikla yoktur yapmisim. Buda duzeltme imkanim var mi. Ve bu yedek subaylik cikmada etkili olur mu.?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum unuttun mu yoksa orası seçilmiyor muydu? Bende mühendisim orada işaretleyebileceğim bir seçenek yoktu.
-
Seceneklere bakmadim ama tikladiginda onume secenekler geliyordu diye hatirliyorum. Yedek sb ast alimini etkiler mi acaba. Sonucta lisans mezunusan sistemde gozukmesi lazim.
Ben de yoktur seçeneğini işaretledim, sonuca etki edeceğini düşünmüyorum.
Yani tumune yoktur yaptimda aklimda su var. Komutan sorarsa mesleginiz ne diye ne diycez. E yenide mezun olduk ne iste yok. Ama gecmisteki son ciktigim isimi soylemeliyim. Depo gorevlisi diye :)
Meslekçi olarak çıkarsa zaten mesleğiniz belli olacak.
Normal er olarak cikarsa ya 😂
Yeri belli olduktan sonra erteleme yaparsanız statünüz değişmez sonra tekrar aynı yer aynı statü ile gidersiniz
-
Yedek Subaylıkta meslek kurası ve takım komutanlığı ayrımı kalktı mı? Önceden meslekçi ve takım komutanı eğitim süreleri farklıydı fakat şimdi MSB'nin sitesinde böyle bir ayrım göremedim.Meslekçi asteğmen hala olunabiliyor mu ?
-
Acemilik ile usta birliği aynı yer mi virüs sebebiyle e devlette de birşey yazmıyor acemilik vs.
-
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar ben bugün e devletten yoklama işlemlerini yaptim. Pazartesi aile hekiminden muayne olacagim. Sonrasında ne yapmam gerekiyor.ne zaman askere giderim.( Info yedek subay olmak istiyorum.) Bunun için yonlendirirmisiniz.tesekkurler
Muayene olduktan sonra edevlete gir hizmet tercihini yap orada seciyorsun zaten ydk sb ast secimini sonrasi beklemek... yer aciklanincada (eger 1.grupsan) anket dolduruyorsun covid testi icin sonra yonlendiriyorlar bir saglik kurulusuna sonra sevk kagidini aliyorsun gunu geldimi gidiyorsun...
Yoklama işleminin ikinci aşaması olan aile hekimi muayenesini 4 gün önce tamamladım fakat 4 gündür kırmızı tik gözüküyor. Sisteme ne zaman düşer tahminen bilen var mı?
Doktor sisteme giriyor sonrasında şube onaylama aşaması ama hafta içi tekrar bak aynı ise aile hekimine tekrar git
-
Beyler benim tecilim 2020 31 Aralık' ta bitecek, bittikten sonra Şubat' ta bana celp çıkmaz değil mi? Tecil bittikten hemen sonra mı başvurmamız gerekiyor , hemen bakaaya düşüyor muyuz? Mayıs celbinde gitmek istiyorum çünkü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X