< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (8. sayfa)
-
-
Subatta gitme ihtimali var cunku tecilin bitiyor ve yoklama yaptirman lazim aralik 31 e kadar yaparsan subatta yapmassan bakaya degil yoklama kacagi durumuna dusersin. Bence yoklama islemlerine basla simdiden... Ha illa mayista gitmek istiyorum dersen para cezasi odersin en fazla. Subatin son gunune kadarda yaptirman lazim yoklamani.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hayır biladerim. tecilin bittikten sonra yoklama işlemlerini yaparsın,mayıs celbine tabii tutulursun. para cezası falan olmaz dert etme.
-
Daha dogrusu dostum zaten kasim 31 den sonra yaparsan zaten mayista alirlar. Ondan once yaparsan subatta alirlar diye biliyorum. Zaten mayista gitmeyi dusunuyon galiba. Para cezasi dedim ama o belli olmaz.
Merhaba,ben askerlik için 8. ayda muanemi oldum e devletten gerekli tercihleri yaptım şimdi sınıflandırılmanız bekleniyor diyor,ben şubatta gitmek isteyen birisiyim,şubatta gitmek için ne zaman başvuru yapmam gerekliydi veya şuan da şubatta gitmeye hak kazandım mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrylmztt -- 27 Ekim 2020; 9:33:37 > -
moruk madem şubat ayında gitmek istiyorsun,neden ilk tercihini ocak 2021 diye yaptın? siktir et ocak'ı şubat'tan başlat sen. ocak'ta askere gidecekler belli oldu zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB2FFC80Dmoruk madem şubat ayında gitmek istiyorsun,neden ilk tercihini ocak 2021 diye yaptın? siktir et ocak'ı şubat'tan başlat sen. ocak'ta askere gidecekler belli oldu zaten.
En erken ne zaman olursa o zaman gitmek istiyorum,o yüzden öyle.
-
dediğim gibi biladerim en erken şubatta gidilebilir artık. tsk'nin sınıflandırmasına göre de şubat-mart-nisan aylarından hangi ayda gideceğin belli olur.
-
benim 5. günde sisteme düştü. 1 haftaya kadar bekle olmadı askerlik şubesine git oradan yaptır bence
-
-
Süreler değişiyor, kimisinin hemen gözüküyor kimisinin birkaç gün sonra gözüküyor. Bir süre bekleyin olmazsa şubeyi ararsınız.
Arkadaşlar E-Devlet sistemi üzerinden yoklama işlemlerimi yaptım. Ardından aile hekimine gittim muayenemi oldum şimdi tercih yapmak için sisteme giriyorum ve celp dönem tecihlerince sadece kasım ve aralık ayları görünüyor tercih yapmam için. Yani 2021 in ocak subat ayları görünmüyor ne yapmam gerek..
-
Arkadaşlar merhaba
Pazartesi günü Yoklama başvurusu yaptım. Dün de aile hekimin de muayenemi oldum. Bugün e-devletten süreç takibine baktığımda bu hatayı alıyorum.
EDİT: Tercihleri yaptığım halde böyle gözüküyor. Sanırım 1-2 içinde düzelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 28 Ekim 2020; 17:34:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de böyle, bir sıkıntı yok. Tercihlerinizi yaptınız mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1CB41AB3A
Bende de böyle, bir sıkıntı yok. Tercihlerinizi yaptınız mı?Henüz yapmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muayene sisteme düşmüş, tercihlerinizi yapın.
Bende de boyle bilgisi olan yazsin.
Yoklama işlemlerini sırasıyla yaptıysanız süreç takipte görünmez demekki en son şube onaylamış hizmet tercihinizi yapın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X