Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubat celbi için yedek subaylık sınıflandırma ne zaman oluyor, bir de benim askerlik durum sorgulamada 01/02/2021'e kadar tecillidir yazıyor. Şubatta gideceğim anlamına geliyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratHoney M kullanıcısına yanıt
    20 Ocak gibi belli olur. Şubat, Mart ya da Nisan'da gideceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali.0607 A kullanıcısına yanıt

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

Şubat celbi için yedek subaylık sınıflandırma ne zaman oluyor, bir de benim askerlik durum sorgulamada 01/02/2021'e kadar tecillidir yazıyor. Şubatta gideceğim anlamına geliyor değil mi?

Şubata kadar askeri anlamda ilişiğin yok anlamına geliyor yani normal yaşantına devam edersin.Bu süre dolduğunda muayene olursun gerekirse ardından sevk istersin(1 aylık sürecin var) hop diye almazlar.En erken gideceksin Mayıs celbinde gidersin.

• Normal tecilim 01/08/2021 tarihiydi, tecili bozdum muayene oldum benim sorum farklıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratHoney -- 30 Ekim 2020; 2:16:2 >
  • Yoklama başvurusu yaptım. Önlisans mezunuyum ama yoklama kağıdında tahsil derecesi lise yazıyor. Baktım otomatik yazıyor başvuru sırasında üniversite mezuniyetimde görünüyor nedenini bilen var mı? Yada nasıl düzeltirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: FlightClub

Arkadaşlar merhaba

Pazartesi günü Yoklama başvurusu yaptım. Dün de aile hekimin de muayenemi oldum. Bugün e-devletten süreç takibine baktığımda bu hatayı alıyorum.

EDİT: Tercihleri yaptığım halde böyle gözüküyor. Sanırım 1-2 içinde düzelir.

Alıntıladığım bu mesajda ki hata devam ediyor. Yoklama, muayene ve tercihlerimi yaptım. Askerlik durum belgesinde "Sınıflandırma ve tertibat bekliyor" yazıyor. Tecilim 31.12.2020'den 01.02.2021'e alınmış.

Böyle mi olması gerekiyor. Şubat'ta gitmek istiyorum.

• Arkadaşlar tecilim 27.05.2020 tarihine kadar Şubat'ta gitmek için adımlar doğru mu ?
    Erteleme iptali
    Yoklama başvuru
    Muayene
    Tercih işlemleri

Bu şekilde ilerlemem gerekiyor sanırım yanlış bişey varsa

• FlightClub kullanıcısına yanıt

Böyle olması gerekiyor zaten herhangi bir problem yok şuanda. Şimdi tek yapmanız gereken beklemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 30 Ekim 2020; 23:16:8 >
  • Emreciga E kullanıcısına yanıt

Erteleme iptaline gerek yok. Diğer adımlar doğru.

• Ali.0607 A kullanıcısına yanıt

Eğer bir sonraki celpte gitmek istiyorsanız orada tarihlerin pek önemi yok. Şuanda yaparsanız en erken şuan celbinde gidersiniz.

• CapsLockTR kullanıcısına yanıt
    2020 yazmışım farkında olmadan 27.05.2021 tecil bitiş tarihi Şubat için yine de erteleme iptaline gerek yok mu ?

• Cubikon C kullanıcısına yanıt

Askerlik durum belgenizde ne yazıyor

• Emreciga E kullanıcısına yanıt

Hayır o işleme gerek yok. Yoklama başvurusu içerisinde ertelemek istemiyorum seçeneği var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.