3821 TL Samsung Galaxy A52 128GB/8GB Ram/64MP(IMX682) OIS+32MP(IMX616)/6.5 S.Amoled 90hz/Android 11/Snpdrgn 720G/4500mAh(25W) Resmi web sitesi: https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a52-awesome-black-128gb-sm-a525fzkhtur// Detaylı teknik özellikler: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a52-10641.php https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-samsung-galaxy-a52 |
3821 TL Samsung Galaxy A52 128GB/8GB Ram/64MP(IMX682) OIS+32MP(IMX616)/6.5 S.Amoled 90Hz/Android 11
-
-
Daha fazla düşer mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
muhterem a**** - Niğde
1 Mayıs gecesi sipariş verdim. Ürün elime ulaştıktan sonra düzenleme yapacağım
bunu yayınlayan site editörü
-
Kırmızı elma satıcısı güvenilir mi sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine738 -- 8 Mayıs 2021; 12:18:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
trendyoldan al bittibitiyor genelde telefon satıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDamuhterem a**** - Niğde
1 Mayıs gecesi sipariş verdim. Ürün elime ulaştıktan sonra düzenleme yapacağım
bunu yayınlayan site editörü
Tek kelime kötü kelime yazsan yayınlamayan site bu tür saçmalıkları yayınlayabiliyor. Bu yüzden hburadanın yorumlarına sakın aldanmayın. Eğer kötü yorum yapacaksanız, 5 yıldız verip yapın ki yayınlasınlar.
-
Oradan verdim hocam teşekkürler.
O saticidan kablosuz kulaklık aldım. Sağ kulaklık şarj tutmuyor. 20 dakikada bitiyor. İade etmek istedim. Bana dedikleri şey servise verin servis iade raporu verirse iade alırız. Sıfır aldığım üründe eğer ürün hatalıysa servisle ben niye uğraşayım ki.
A51 modeli 3100 trendyol
Satıcı amazon yada hepsiburada olmazsa alınmaz. Diğer satıcılar bir problem çıktığında çok uğraştırır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon'u bekledim fakat satışa çıkarmadı mecbur aldım
Bende niyetim var ya a52 yada a72. Bana ois li telefon işime çok yarıyor. İp standardı da çok iyi. Lg g6 kullanıyorum bunda ois ve ip68 mevcut. Daha düşük bir cihaz almak istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam orta segmentte her telefonda illa bir sorun veya kusur oluyor bunda da kasasında esneme sorunu var diyor birçok kişi baya araştırdım ve bu telefona karar kıldım umarım pişman olmam.
Redmi note 10 pro bakıyordum, sonra bu dikkatimi çekti. Neredeyse aynı fiyat. Samsung varken xiaomi almak ne bileyim içime sinmez sanırım.
Aynen benimde hocam. Yazılımı güvenilir ekran desen çok iyi garantidestek bakımından iyi. İPhone 6s'ten geçeceğim bende
Kutusu acilmis elektronik urunler icin surec boyle isliyor.
A51 hayatimda kullandigim en sorunlu telefondu.16 gun kullandim 1 bucuk ay sonunda kavga dovus parami geri aldim.Bu telefonu da yeni ciktiginda almayin bence birax bekleyin gozlemleyin sonra alin
İnternetten satılanlarda süreç böyle değil. O dediğiniz mağaza için geçerli.
Kutusu acilmis urun icin bu sekilde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- vodafone 10 gb hediye tobi
- bimcell hediye internet kazanma
- bimcell yeni hat ücreti
- turknet burger king
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X