28 yaşına kadar oluyordu önceden şimdi yeni düzenleme geldi . eğer tecil konusu işe yaramaz ise 2 3 ay kaçak görünürsün yüksek lisansa başvurunca da o cezayı ödersin . |
383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynen banada burası çıktı devrem
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam 👍👍👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yoklama yapıp tecil ettikten sonra tecili bozarsak tekrar yoklama+muayene yapılıyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecil bozdurmada muayene tekrarı yok hocam
-
Peki e-devletten tekrar yoklama yapılıyor mu hocam
EGE DENİZ BÖLGE K. İZMİR DENİZ ER EĞİTİM MERKEZİ K. / İZMİR MERKEZ Yedek Astsubay var mı arkadaşlar içinizde buraya çıkan?
ezine 3.j. eğt.tb.k.liği/ezine/ezine/çanakkale
hayırlısı olsun. herkese hayırlı teskereler.
-
Hayir maalesef mezuniyet ten sonraki tecil hakkimida kullandım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 25 İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI/TOPRAKKALE/OSMANİYE çıktı fakat giden kimseyi görmedim. Bölük az sayısa asker alıyor galiba bu iyi birşey mi? Sanırım bu bölükte usta birliği için dağıtım olmayacak. Mühimmat Bölük Komutanlığında daha önceden askerlik yapmış olanlar var mı? Genel olarak orda bize ne yaptırabilirler? Bilgi veren olursa sevinirim.
Statü: Er Gidiş Tarihi 16/06/2021
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korhanylmz44 -- 17 Nisan 2021; 14:8:7 > -
benimde 1.mühimmat 11.mühimmat bölge k. çıktı bende denk gelemedim benden başka birine az sayıda alıyor heralde
-
Evet, aynen öyle. İkmal takımı varmış mühimmatları indirip yükleyen, nöbet timi varmış 12 saat nöbet 12 saat yatış. Aşcı ve Yazıcı varmış. Gideceğim yerde eskiden askerlik yapmış kişi ile görüştüm. Küçük bir bölükmüş. Tabi senin gideceğin yere göre değişkenlik gösterebilir.
-
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı. İkametgahım ile yaşadığım şehirler aynı değil. Pazartesi günü test için beni ikametgahım olan yere mi atacak yoksa ben mi seçeceğim onu? Ve ya bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Askeriyenin telefonlarına ulaşabilmek eziyet çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: scrapion2328 yaşına kadar oluyordu önceden şimdi yeni düzenleme geldi . eğer tecil konusu işe yaramaz ise 2 3 ay kaçak görünürsün yüksek lisansa başvurunca da o cezayı ödersin .
Alıntıları GösterCevaplarıniz için teşekkürler tecil bitince e devlet üzerinden yapmayı deneyeceğim olmazsa askerlik şubesi gideceğim
Aynı yer yedek subay çıktı.
-
Nereden katılacaksın?
Hocam pazartesi günü e devletten Covid-19 anketini doldurduktan sonra sen seçiyormuşsun. İlçe Sağlık Müdürlükleri oluyormuş bu genelde. Ben de ikametgahım bulunduğu yerde değilim. Askerlik şubesini arayıp sordum.
-
18 inci mknz.p.tug. kh./kavakköy Çanakkale' Gelibolu 18 Mayıs başka giden varmı acemi birligim orası Hatay Dörtyol dan
Arkadaşlar birliğe son teslim tarihi covid testinin sonucunun negatif olarak ciktigi güne göre mi hesaplanıyor? Yoksa direk evrak alış son tarihine göre mi hesaplanıyor? Bilgisi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X