< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (30. sayfa)
-
-
e-Devlet üzerinden Covid-19 anketi açılmış durumda.
-
yedek işaretleyip çıkmayan çok var mı bana çıkmadı :(
-
İZMİR MRK.K.LIĞI KH. VE KH.BL./ŞİRİNYER BUCA/İZMİR arkadaşlar buraya askerliği çıkan ya da burada acemilik yapan birileri var ise nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi verebilecek var mıdır?
-
Hocam iyi günler sevk belgemde tank tipim M48 çıktı da tekrar sorayım dedim Ankara dışında hangi illerde ya da ülkelerde var ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karadeniz hariç Türkiyenin her yeri.Suriyeye gitme ihtimalin de var %5 civarı.
Jandarma - Karakol Er i yazıyor bu nedir ne iş yapar iyi mi kötü mü sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam. Kıbrıs falan yazıyor da internette ondan sorayım dedim
Onu unutmuşum bizim dönemde 110 kişi M48 vardı 25 e yakını Kıbrıs'a gitti.
Anladım merak etmiştim bende son bir sorum olacak yatakhaneler kaçar kişilikti acaba ?
7 kişilik bazalı koğuşlar da vardı 16 kişilik eski ranzalı koğuşlar da o biraz şans işi.
Çok sağolun hocam zaman ayırıp cevapladığınız için
Teşekkürler hocam, biraz araştırma yaptım dediğiniz gibiymiş. Sevk tarihi ve katılış tarihi farklı. Bu arada er olarak gideceğim, hayırlı teskereler dilerim.
-
Arkadaşlar ailem olsun yakınlarım olsun herkes bi eşya alıyor, alınanlar çantaya sığacak cinsten değil :D Ancak bir tekerlekli valize sığar, kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum mecbur valizle gideceğim sizce abes mi olur? İlk günden yer mi değiştirir eşyalarım? :D Fikirlerinize muhtacım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu ekranda bugün test verip de test sonucu çıkmayan arkadaşlarda asal sevk başvurusuna tıklayınca ne yazıyor ?
E-nabıza düşen bir şey yok acaba eski pozitif test sonucumu mu gösteriyor ?
Daha önce korona olup atlatan ve bugün test verip sonucu daha çıkmayan arkadaşlar kontrol edebilirler mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickname0123456789 -- 20 Nisan 2021; 0:6:36 >
-
Acemilikten sonra başka şehirlere atmak yerine aynı şehrin Jandarma karakollarına atar. Jandarma karakollarında görev yaparsın. Artık nöbet mi tutarsın veya devriye mi atarsın orasını dağıtıldıktan sonra sana verilecek görevden anlarsın.
-
evet 20 mayıs :)
-
5.zırhlı tugay kom. .. gaziantep 20/05 er
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X