Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
6
Favori
82.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedek astsubay olarak giden birisi askerde kalmak istiyorsa yaş sınırı kaç bilginiz var mı yoksa kalmak istiyorsa kalabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Devlet üzerinden Covid-19 anketi açılmış durumda.

• yedek işaretleyip çıkmayan çok var mı bana çıkmadı :(

• İZMİR MRK.K.LIĞI KH. VE KH.BL./ŞİRİNYER BUCA/İZMİR arkadaşlar buraya askerliği çıkan ya da burada acemilik yapan birileri var ise nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi verebilecek var mıdır?

• _terminatör_ kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler sevk belgemde tank tipim M48 çıktı da tekrar sorayım dedim Ankara dışında hangi illerde ya da ülkelerde var ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oznyldrm1998 O kullanıcısına yanıt
    Karadeniz hariç Türkiyenin her yeri.Suriyeye gitme ihtimalin de var %5 civarı.

• Jandarma - Karakol Er i yazıyor bu nedir ne iş yapar iyi mi kötü mü sizce?

Çok teşekkür ederim hocam. Kıbrıs falan yazıyor da internette ondan sorayım dedim

Onu unutmuşum bizim dönemde 110 kişi M48 vardı 25 e yakını Kıbrıs'a gitti.

Anladım merak etmiştim bende son bir sorum olacak yatakhaneler kaçar kişilikti acaba ?

7 kişilik bazalı koğuşlar da vardı 16 kişilik eski ranzalı koğuşlar da o biraz şans işi.

Çok sağolun hocam zaman ayırıp cevapladığınız için

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, biraz araştırma yaptım dediğiniz gibiymiş. Sevk tarihi ve katılış tarihi farklı. Bu arada er olarak gideceğim, hayırlı teskereler dilerim.

• Arkadaşlar ailem olsun yakınlarım olsun herkes bi eşya alıyor, alınanlar çantaya sığacak cinsten değil :D Ancak bir tekerlekli valize sığar, kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum mecbur valizle gideceğim sizce abes mi olur? İlk günden yer mi değiştirir eşyalarım? :D Fikirlerinize muhtacım

• Arkadaşlar bu ekranda bugün test verip de test sonucu çıkmayan arkadaşlarda asal sevk başvurusuna tıklayınca ne yazıyor ?

E-nabıza düşen bir şey yok acaba eski pozitif test sonucumu mu gösteriyor ?

Daha önce korona olup atlatan ve bugün test verip sonucu daha çıkmayan arkadaşlar kontrol edebilirler mi ?

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)
    383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickname0123456789 -- 20 Nisan 2021; 0:6:36 >

• esaret3460 E kullanıcısına yanıt

Acemilikten sonra başka şehirlere atmak yerine aynı şehrin Jandarma karakollarına atar. Jandarma karakollarında görev yaparsın. Artık nöbet mi tutarsın veya devriye mi atarsın orasını dağıtıldıktan sonra sana verilecek görevden anlarsın.

• Tolgasonkaya T kullanıcısına yanıt

evet 20 mayıs :)

• 5.zırhlı tugay kom. .. gaziantep 20/05 er

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.