Anladım hocam, peki sizce jandarma olmak piyadeye göre daha mı avatanlıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (31. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: esaret3460Anladım hocam, peki sizce jandarma olmak piyadeye göre daha mı avatanlıdır?
Hocam komando olmadığın sürece rahatsın. Ki zaten komando değilsin. Jandarma yapan arkadaşlar var, en rahatı Jandarma diyorlar. (İnzibat da rahattır)
-
leopard2 için nerelere düşme şansımız var ?
-
Arkdaşlar giderken e kitap götürebilir miyim?
Ben şimdi ne yapacağım? E nabız felan yazıyor yukarıda. ASAL kağıt felan gitmeden önce alınacak galiba? Şuan ne yapacağım? 20 mayıs'ta askerliğim başlıyor.
-
Arkadaşlar yol izninin hepsini kullanmamıza gerek yok değil mi? 2 gün yol iznim var. Sevk belgesinde katılım tarihi 24 Mayıs yazıyor. 23'ünde gitsem teslim olurum değil mi?
-
2. grup için sevk belgesi alınabiliyor mu şu an?
-
Alamıyorsun diye biliyorum hocam. Ama yine de e-devletten ASAL sevk belgesi alma seçeneğine tıkla. Muhtemelen alamayacaksın.
-
Herkese selam olsun 16/06 yolcusuyum. Yedek ast. ve subaylık denedik çıkmadı. Er olarak gideceğim. 6 aydan sonra astsubay olarak başvuru yapabiliyor muyum yoksa önce uzman çavuş olmam mı lazım bilgi sahibi olan bilgilendirirse sevinirim, teşekkürler.
-
-
Ağustos celbine kalmışsın, ben son dakika tecil bozdurdum haziran'a verdi. Kimisi benim gibi son dakika işlem yaptı nisanda gidecek. TSK'nın random bi sistemi var.
-
Kismet valla hocam ya. Ben ocakta bozmustum hala gelicek diye bekliyorum. Hizmet tercihinde mayis demistim ama olmadi bakalim. Ben basvuru yaptigimda subat celbi kacmisti zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 inci komd.tug. k.yrd.liği/(köşk) melikgazi/kayseri Nasıl bir yer bilgisi olan varmı
-
Merhaba, e-devlet er sınıflandırma sonucu ekranında celp ve sevk dönemi olarak "HAZİRAN 2021" gösteriyor ancak evrak alma başlangıç ve bitiş tarihi olarak 18-20 mayıs arası yazıyor. Evrak alma tarih aralığıyla sevk tarihi aralığı aynı olmalı değil mi? Ben bu ekrandan 3.grup olarak haziran 14-15-16 sında askerliğe katılacağım çıkarımını yaptım ama hatalımıyım?
Ayrıca ben bu resmi 16 nisan sonuçların açıklandığı gün çektim. Şimdi bu ekrana geldiğimde "Sevk dönemi sona ermiştir. Sevk dönemlerini https://asal.msb.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz." yazısı çıkıyor ekranı tekrar görüntüleyemiyorum. Askerlik durumuma baktığımda 18 mayısa kadar askerliğe ilişiğim yok yazıyor bu mayıstamı sevk olacağım anlamına geliyor? Mayıstamı hazirandamı gideceğim emin olamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Mayısta gideceksin kardeşim.
Jandarma rahattır diyenler neye göre diyor anlamıyorum. Günlük 12 saat nöbet var şuan. O rahatlık baya istisna herhalde.
Arkadaşlar merhaba,
Son sınıf tezsiz yüksek lisans öğrencisiyim projeyi teslim edince okulla bağlantım kalmıyor ek olarak bir firmada yaklaşık 1yıl 4 aydır calısıyorum. 10 Ağustosa kadar tecilim var. Sormak istediğim bir takım sorular var.
1-Ağustos celbine basvuru yapacağım ne zaman askere giderim?
2-yüksek linsans tezini teslim etmeden tecili bozup başvuru yapsam okula tezi teeslim edebilir miyim?
3-işyerinden tazminat alabilmem için başvuru yapmam yeterli mi? Olabildiğince erken çıkmak istiyorum işyerinden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten bu olayı anlamadım . Sonuçların açıklandığı gün girdim ve haziran 2021 celbinde olduğumu gördüm . Hatta Baltaköy / Aydın diye yerim bile yazıyordu . Ancak yurtdışına çıktığım için gelince detaylı ilgilenirim dedim . Şimdi girdiğimde bu ekran çıkıyor . Bizde mi sorun var sistemde mi anlamadım .
-
Mayıs ve Haziran gruplarının evrak alma başlangıç zamanı sistem yeniden açılır. Her celp olan bir durummuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmd_ -- 27 Nisan 2021; 9:2:57 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X