Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
6
Favori
81.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün kaldı sonuçların açıklanmasına. bu döneme pek kimse gitmiyor galiba. çok sessiz buralar :)

• Tauriel kullanıcısına yanıt

Evet öyle gözüküyor. Virüsten dolayı ertelenme falan olmaz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tauriel

10 gün kaldı sonuçların açıklanmasına. bu döneme pek kimse gitmiyor galiba. çok sessiz buralar :)

Yaz başı mezun olanlar ağustos celbine, yaz sonu mezun olanlar şubat celbine gittiklerinden bu celp diğer celplere göre daha az yoğun oluyor.

• Hala buradayız bekliyoruz bakalım. Beni asıl düşündüren birinci grupta gidersek 4 günde kışlaya nasıl yetişeceğiz?

• Artık bir şekilde gideceğiz :D hakkımızda hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteChocolate97

Artık bir şekilde gideceğiz :D hakkımızda hayırlısı...

Çantayı bizimkilere hazırlattıracağım hadi o neyse de covid testi sonra arabanın muayene işi sonra otobüs bileti bilmem ne... keşke ikinci grup gibi bize de bir aya yakın süre verseler.

• Aynen öyle hocam neyin ne olacağını bilmediğin için risk alıyorsun İşten 15 Mart’ta ayrıldım eğer 2. Veya 3. Gruba kalırsam 3-4 ay işsiz kalacağım son başvuru tarihinden 1 ay sonra açıklansa ona göre işten ayrılır alışveriş yapabiliriz hava mı deniz mi kara mı olacağı belli olmadığından kişisel esyalarıda alamıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilkiii06

Aynen öyle hocam neyin ne olacağını bilmediğin için risk alıyorsun İşten 15 Mart’ta ayrıldım eğer 2. Veya 3. Gruba kalırsam 3-4 ay işsiz kalacağım son başvuru tarihinden 1 ay sonra açıklansa ona göre işten ayrılır alışveriş yapabiliriz hava mı deniz mi kara mı olacağı belli olmadığından kişisel esyalarıda alamıyorsun

Ben yönetime söyledim bu ayın sonuna doğru çıkacağım diye. Ona rağmen eğer üçüncü gruba kalırsam 1 ay işssiz evde oturacağım öyle. Saçma sapan bir durum. Birinci grupta gidersem de açıklandığı gün çıkışı alacağım çanta hazır et otobüs biletini hazırla arabanın brandasını çek hesapta parayı toparla hepsini 3-4 güne sığdırmaya çalışacağım.

Hava,kara, deniz olursa yanımızda götürmemiz gerekenler fark ediyor mu? Standart değil mi?

• 16 Nisan Cuma gününe denk geliyor. Cumartesi ve Pazar günü İstanbul'da sokağa çıkma yasağı mevcut. Alışveriş ve Corona testi için muaf olacak mıyız?

• Korhanylmz44 K kullanıcısına yanıt

Herkeste aynı stress. Nasıl yetiştireceğiz...

• Standart ama hem renk hemde adet sayısı değişir diye düşünüyorum hocam er olarak gidersek 21 gün acemi yedek subay veya astsubay gidilirse daha fazla diye biliyorum

• Korhanylmz44 K kullanıcısına yanıt

korona testi pazartesi günü başlayacak alışveriş maalesef o 2-3 günde yetiştirmeye çalışacağız

• 1. grup olarak gidecek olursak o aradaki hazırlık süresi çok kısa gerçekten. 2. veya 3. grupta da yedek subay alımı olsa keşke ya. Ben yedek subay olarak gitmeyi çok istiyorum maaş olayından dolayı ama bir yandan da acil bir durum gereği kalp ameliyatı olan babama evde titizlikle bakılması gerekiyor. Annem çalışıyor, kardeşlerim var ama onlar yeterince iyi bakamaz. Daha dün taburcu oldu, özellikle ilk 1 ay mikrop falan kapmaması gerekiyor. Zırt pırt hastaneye de gitmemiz gerekebiliyor. 2. ya da 3. grupta gidecek olursam gözüm arkada kalmayacak, babamın bakım işini halledip öyle gitmiş olacağım, ama yedek subaylık çıkarsa da maaştan ötürü çok sevinirim.

Hayırlısı olsun artık. Bu arada alışveriş olayına henüz giren yok sanırım. Atlet boxer bot kilidi vs. aldınız mı? Her şeyde son günü bekleyen biri olarak önceden hazırlık yapmak huyum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 6 Nisan 2021; 18:16:43 >

• Geçmiş olsun hocam bende 2 sene önce aynı duyguları yaşadım allah şifasını versin insallah. Sizin için uzun dönem veya kısa dönem olması hayırlısı olacaktır ikisi içinde nedenleriniz var.Ülkece son dakikaları severiz daha yumurta dayanmadı 😂

• Heyea kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, henüz alışverişe başlamadım ben. İşten dahi çıkışımı almadım. Ben de senin gibi yedek subay olmayı istiyorum tamamen maaşından dolayı ama benim de gözüm arabam için arkada kalacak. İlgilenecek kimse de yok muayenesi sigortası aküsü falan  . Birinci grup gidersem hepsi kalacak apar topar koşturacağım mecbur. İkinci grup olursa rahat olur ama bu seferde er olarak yapacağız. Benim de işime gelen en azından 1 mayıs da teslim olup yedek subay olmak ama birinden vazgeçeceğiz artık.

Acaba yedek subay olursam usta birliğine benim düldülü götürebilir miyim? Açıklanınca yaz belki aynı yere düşeriz.

• @Tilkiii06 Teşekkür ederim hocam. Hele bi açıklansın da alırız ne alacaksak.  

@SlymnCn Sağolasın hocam. Bu konu üzerinden haberleşiriz zaten mutlaka. Elbet aynı yere düşenler olur. Araba konusunda eş dost yoksa maalesef yapacak bir şey yok. Kapalı bir yere çekersin öyle kalır orada. Çok uzun yol olmadığı sürece kendi arabanla gidebilirsin aslında ama askeriyeye yakın bir park yeri bulmak, onu geçtim bu korona döneminde çarşı izni yokken arabaya ulaşmak zor olur. Ha ama ev tutup evde kalanlar da var yedek subaylardan. Öyle olursa sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 6 Nisan 2021; 22:46:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilkiii06

Aynen öyle hocam neyin ne olacağını bilmediğin için risk alıyorsun İşten 15 Mart’ta ayrıldım eğer 2. Veya 3. Gruba kalırsam 3-4 ay işsiz kalacağım son başvuru tarihinden 1 ay sonra açıklansa ona göre işten ayrılır alışveriş yapabiliriz hava mı deniz mi kara mı olacağı belli olmadığından kişisel esyalarıda alamıyorsun

Kişisel eşya olarak ne almak lazım yanımıza.

Don atlette renk yeşil mi olmak zorunda mesela :D

Kilit tırnak makası şampuan vb de alınır başka ne lazım olurki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darwin7 kullanıcısına yanıt

Hocam galiba don atlet duruma göre değişiyor. Karacı isen haki rengi almak zorundasın. Denizci isen beyaz olmalı diye biliyorum. Ben biraz araştırdığımda gereken çoğu eşyayı askeriye veriyor. Üstüne lazım olabilecek çoğu şey askeriye içerisinde satılıyor. Forumda okudum, yanınızda çok şey getirmenize gerek yok demişlerdi ve yeni eşyalarınızı askere götürmeyin diyorlardı. Sadece kıyafetlerinizden yedekli koyun diye çok öneri gördüm. Daha fazla bilgisi olan burada bizimle paylaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korhanylmz44 -- 7 Nisan 2021; 0:29:4 >
  • Draqonn kullanıcısına yanıt

kardeşim yaz başı mezun olanlar kasım celbine kalıyor yalnız

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.