Şimdi Ara

385.DEN YGS-LYS-TIP EĞİTİMİ SORULARINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
20
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TM için pişmanım hiç çalışmadan 46-10 yaptım öylesine girdim sınava zaten hızlı hızlı çözüp koyup kafayı uyudum 45 dk. Şansıma hep edebiyat derslerini dinlerdim ve hocanın üzerinde durduğu şeylerden çıkmıştı. Az kassam ya da sınav anında dikkatli olsam çok daha iyi olabilirmiş bu da bana ders oldu. Coğrafyayı zaten bitse de gitsek modunda çözmüştüm.
  • ObudigA96 O kullanıcısına yanıt
    Mattan 4 net fazla yapsan ilk yüzdeydin :D tmde yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olmamalıydı -- 19 Temmuz 2014; 1:45:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. Ben sonuçta hedefime ulaşmış gözüküyorum hayırlısı.. YGS öncesi hedefim ilk 2000 di zaten gözüm çok yüksekte değildi hatta sınıftakiler bu yüzden kızıyodu bana haklılar belki de kimbilir :) Mattan çok kaliteli sorular çözmüşümdür ama nicelik olarak azdı yani bir soru bankası bitirmedim biraz yavaş çözüyordum ondan sürede biraz sıkıntı çıktı yanlışlarım genelde mat 1 kısmındandı yanlış hatırlamıyorsam
  • ObudigA96 O kullanıcısına yanıt
    Bu yavaş çözme sorununu nasıl aştınız hocam ben de çok yavaş çözüyorum
  • Neden Tde-Coğrafya-1e girdiğini sorsam
  • kusura bakma ama yuhhhh demek istiyorum o diploma notu ne oyle
  • TDE coğ-1 e öylesine girdim. @sabrınsonuselamet yavaş çözme sorunu ancak çok soru - özellikle deneme çözmekle aşılır hocam sayısallar için. Türkçe'de ise hız kazanmak istiyorsanız internette forum-sözlük vs takılın baya okuyun hem genel kültür de artar (tabi alakasız konulara takılmadan :D ) kitap okumayı sevmiyorsanız bu yöntem işe yarar hız kazanmak için türkçede. Reklam gibi olmasın ama özellikle ekşisözlükte bazı tipler çok eleştirilir çok uzun yazıyor diye paragraf paragraf yazıyor adam hakikaten işte diyolar ya bunu kim okuyacak özet geç :D vs.. işte biz hızımızı artırmak için bunları özet geçmiyoruz, hızlı hızlı okumaya ve okurken anlamaya çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObudigA96 -- 19 Temmuz 2014; 4:00:19 >
  • Hocam okul özel değil genel,genel kasmıştım yazılılara olsun o kadar :)
  • Sağolun tavsiyeler için... Bir de benim fizikle hiç yıldızım barışmadı malesef, hangi kaynakları önerirsiniz ?
  • Selam.
    Bende tıpı çok istiyorum kazanabileceğimede inanıyorum fakat 13 yıllık eğitim hayatım boyunca hep sözlü fobim olmuştur. -Heyecan, bildiğini unutma , dil sürçmeleri yaşamışımdır hep.-

Bu tıp fakültesinde de bolbol sözlü oluyormuş sanırım. Hocam şimdi diğer sınavlarda hep iyi puanlar alsak fakat Bu sözlülerde devamlı çuvallasak ne olabilir? Gerçekten çok korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de aram çok iyi değildir fizikle ama Fem,Körfez,Palme tavsiye ederim bir de internetten milimetrik yayınları LYS soru bankası bulabilirseniz PDF şeklinde iyi olur.Ders kitaplarından da çalışın ihmal etmeyin artık sorular tamamen MEB müfredatından geliyor.
    @gausro Sorularının muhatabı @123s1234 cevap verecektir buradan ben daha yeni başlayacağım için bu konularda pek bir bilgim yok o yardımcı olacaktır.
  • Up
  • Adamim sözlü sınavlar ilk yillarda pek olmaz bizim bu sene sadece fizyoloji sınavında 20 puanlık bi sozlu sorusu oldu. 2 ve 3. Sınıfta iletişim becerileri sınavları var bunlar heyecanini yenmende etkili olacaktır tabii her yerde olmayabilir bu sınav ama bilmen gereken ilk 3 sene cok da sözlü olmadığı. 4.siniftan sonra klinik eğitim alırken hocayla yakın oluyorsun sana eğitim sırasında sorular soruyor bu sayede sözlüye alisiyorsun zaten heyecanini yenmede yardimci olacaklardır. Stajlarin sonunda o stajdan sözlü sınav olursun ama iyi hazırlanırsan onları da asabilirsin her şey zamanla olur dostum rahat ol ;)

Ayrıca sözlü sınavları dışında uygulama sınavları da az zamanda muhakeme gücünü ölcer heyecanlıdir mesela anatomi uygulama sınavı bu açıdan insani başta gerse de sinav anina alıştıkca heyecanini yendigin kendine hakim olduğun sınavlara dönüşür bizim bu sene 3 anatomi Sinavimiz vardı bana heyecan kontrolü konusunda epey faydali oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123s1234 -- 19 Temmuz 2014; 17:26:33 >

• çok sağlam temeli olmayan boşuna bu tabloya bakıp heveslenmesin arkdaşın diploma notu 97 küsür yani 9. sınıftan beri sağlam çalışmış yani sizde öyle değilseniz boşuna burda vakit harcamayın gidin ders çalışın
  • Arkadaşlar temeliniz olmasa bile oluşturabilirsiniz yeni tavsiyelerimi- kitap uploadlarımı yeni başlıktan incelerseniz sevinirim. Başlığa bekliyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_94849627/f_//tm.htm#94867741
  • Adam obudiga96 imiş

O kadar xrdr olarak okuduktan sonra obugia96 olduğunu öğrenince üzüldüm

Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Adam obudiga96 imiş

O kadar xrdr olarak okuduktan sonra obugia96 olduğunu öğrenince üzüldüm

Allah rahmet eylesin

Aynı hisleri yaşadım dostum garip oldum şuan her şey tek bir sonuç ile bitiyor.

• ibret alın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.