Şimdi Ara

385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
9
Favori
97.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI]
  • var mı başka giden? şansa bak lol, hem yedek subaylık çıkmadı, hem erzurum. arkadaşa, 3. grup istanbul-üsküdar çıktı.

9 UNCU KOR. 109 UNCU TOP.A. KH. VE KH.BL./SUSUZHARMANLAR YAKUTİYE/ERZURUM

bilgisi olanlar da, yardımcı olurlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErichvonManstein -- 22 Ekim 2021; 12:22:7 >
  • anticor kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Ben de aynı durumdayım. Bilg mühüm ama er çıktı ve bide 1. grup... Şubeyi arayıp bedelliye çevirteceğim dedim hemen gel dediler. Gittim bedelli başvurusu yaptım bile. Saat 15-16 gibi banka sistemine yansır bugün cuma hemen yatır pazartesi sevk tarihine kalmasın dediler. Gidip parayı yatıracağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Longclaw kullanıcısına yanıt
    Aynen orda sevk başlangıç tarihinde anket doldurup test olacaksın sonra belgeni alıp birliğine doğru yola çıkarsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Hocam bulunduğumuz ilçedeki şubeyi mi arıyoruz? Ben de yapayım hemen bugün. Parayı toplamam pazartesiye kalabilrir benim ya :(

• Teşekkürler hocam.

• Terapistci T kullanıcısına yanıt

2017 nisan da acemi yaptım ucu bucağı yok :D tugay içtima alanında her gün akşam yürüyüş vardı :D

• asal sevk başvurusunu hemen mi yapacağız?

Evrak Alma Başlangıç Tarihi

25/10/2021

Evrak Alma Bitiş Tarihi

26/10/2021

• Birlik Adı : 5 İNCİ KOR. 105 İNCİ TOPÇU A. KH. VE KH.BL./HAVAALANI ÇORLU/TEKİRDAĞ

Evrak Alma Başlangıç Tarihi

25/10/2021

Evrak Alma Bitiş Tarihi

26/10/2021

Arkadaşlar tahminen ne zaman teslim olmam gerekir birliğe?

• anticor kullanıcısına yanıt

İlçemdeki şubeye gittim ben, sonucu gördükten hemen sonra. Saat 11'de şubedeydim yani bedelliye çevirtme işlemlerini yaptırdım. Arasan olur mu emin değilim. İmkanın varsa git. Hele sen de benim gibi 1. grup çıkanlardansan, hemen işi gücü bırak bi git derim.

• meyyus M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun dostum. Şimdiden hayırlı teskereler. Alay ile ilgili pek fazla bilgi bulamadım. İmkanın olursa tecrübelerini paylaşırsan sevinirim :)

• ErichvonManstein kullanıcısına yanıt

Bunu bende bilmiyorum. Bilen biri varsa açıklama yapabilir mi. Araştırdım fakat net bilgiye ulaşamadım. 25 inde asal sevk başvurusu açılıyor e devletten sonra formu dolduracakmışız sonra covid 19 testi için bizi bir hastaneye yönlendirecekler. 28 29 30 u nu bulacak 25 be 26 ekim yazanlar. Tahminime göre öyle. Daha net bilgisi olan varsa yazabilir mi

• Örcünlü Çatalca İstanbul çıkan var mı ✋

• Gökhan42dmr G kullanıcısına yanıt
    asal.msb.gov.tr
    Milli Savunma Bakanlığı
    https://asal.msb.gov.tr
    sayfasında duyuruda yazıyor. Link olarak attım ama hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 22 Ekim 2021; 14:43:45 >
  • 385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI]

• 23 gün iskenderunda acemilik yapılıyo sonra dağıtım. %90 kara birliğine düşersin. muhafız denk gelirse sıkıntı biraz 4 saat denincilerde nöbet 385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] 

• D@rk Lord kullanıcısına yanıt
    Benim memlekete geliyorsun.

Üşüyen birisiysen içlik falan al. Eski kışlar yok, ama soğuk yaparsa fena yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 22 Ekim 2021; 14:57:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.