Şimdi Ara

385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
9
Favori
97.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam aynı yer benimde kara kuvvetleri komutanlığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doorbay kullanıcısına yanıt
    Ustam hayırlı olsun. Sınıf ulaştırma yazıyor bende de bakım yazıyor biz tk mıyız meslekçimiyiz bilgin dahilindemidir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anticor kullanıcısına yanıt
    Çevirebiliyorsun askeralmaya müracaat et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KHJ AMASYA MERKEZ var mı?

• Arkadaşlar "Evrak Alma Başlangıç Tarihi: 20/12/2021 - Evrak Alma Bitiş Tarihi: 21/12/2021" gösteriyor ama Celp ve Sevk Dönemi Ocak 2022 gösteriyor, ben anlamadım şimdi 3. grup olarak Aralıkta mı gidiyorum askere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Longclaw -- 22 Ekim 2021; 11:22:7 >
  • 3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL./HASDAL EYÜPSULTAN/İSTANBUL

• anltopal A kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam ya hemen bakıyorum. İnsallah olur.

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım siz de orada yaptınız. Bana da burası çıktı. Nasıl bir yerdir? Usta birliği değişir mi yoksa kalır mıyım?

2 NCİ KOR.KH.DES.GR.KH. VE KH.BL./GELİBOLU/ÇANAKKALE

• Bende aststubaylık bekliyordum er olarak gelmiş.. 14 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH./KARS MERKEZ.

• Faollala kullanıcısına yanıt
    DzKK’da veteriner yedek subayları Muayene Komisyonu’na veriyorlardı. Mal tesliminde (peynir, zeytin falan firmaların teslim ettiği ne varsa) kalite testi vs.

HvKK’da üssün hayvanlarına bakma gibi bir görev vermiyorlarsa, sizlere de bu tarz bir görev verebilirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R.Özaltın R kullanıcısına yanıt

Merkez de konumu güzel çarşıya yakın ama kışın çok soğuk kalın şeyler al mutlaka yanına

• ANKARA POLATLI YEDEK SUBAY TOPÇU - TOPÇI VE FÜZE OKUL KOMUTANLIĞI

• Bilecik 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı 3. kafile aralık dönemi. Yedek subaylık çıkmadı. İşletme bölümü 3,16 gano.

• Longclaw kullanıcısına yanıt
    Evet 3. grup. Aralıkta teslim olacaksın. Ocak yazmasının sebebi eğitim alacağın dönem Ocak ayına tekabül ettiği için.

• Herkese şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar. Beklediğim gibi Kasım sonuna düştüm. Acemi ve Usta birliği ayrımı sanırım daha sonra görülebilir olacak. Bununla alakalı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY

Statü: ER

Evrak Alma Başlangıç Tarihi: 22/11/2021

Evrak Alma Bitiş Tarihi: 23/11/2021

• nothingbutmemo kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Bende buraya gidiyorum ama ilk kafile. Er eğitim komutanlığı olduğu için acemilikten sonra dağıtacaklar.

• Erzurum, Yakutiye var mı? Haberleşelim.

• 6 NCI MKNZ.P.TÜM. 106 NCI TOP.A. KH. VE KH.BL./İSLAHİYE/GAZİANTEP 1. grup olarak gidiyorum var mı gelen

• Teşekkürler hocam, ASAL Sevk başvurusunu da o tarihlerde e-devlet üzerinden yapıyoruz sanırım veya direk askerlik şubesine uğrarım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.