sorunum ise, (hangi bileşendendir bilinmez) crysis başlarken bu ea games, crytek, oyun menüsü vs. gerçekten müthiş takılmalar oluyor. fakat oyun içi ise gayet akıcı tüm detaylar medium da 40-75 kare alıyorum. ancak menüdeki bu yavaşlağın sebebini çözümedim. kuzenin 8400gs ekran kartlı laptop ta dahi oyuna girmeden bu kadar kasma olmuyor.
sebebini ve çözüm önerilerinizi bekliyorum..
7.12 sürücülerini kurarsanız düzelecektir...
ramdende olabilir 1 gb ram bu oyun için çok yeterli değil.
quote:
Orjinalden alıntı: adigehalil
7.12 sürücülerini kurarsanız düzelecektir...
quote:
Orjinalden alıntı: sailsofcharon
ramdende olabilir 1 gb ram bu oyun için çok yeterli değil.
aga, oyun içinde neden bu kadar akıcı peki ? bende başta ram diye düşündüm ama ekran kartı driver ı olsa oyun içindede yapardı diye düşünüyorum, yanlış mıyım ?
tavsiye istemişsin adamlar cvp vermiş bence de
birde menüleri napıcan oyun akıcı ise kyfine bak oyunun kendisi komple sorunlurdur belkide korsan ise
korsan değil sp demo ya oyun akıcı olsada menü çok bekletiyor oyuna giricem 5dk. menüde bekliyorum. şuana kadar (yaklaşık 2sa) bi kerede sistem dondu reset attı. 7.12 driver bi deneyeyim bakalım
ram kaynaklı bir sorun değil. bende 2gb var. 7.12'den önce takılma yapıyordu crysis videolarında. şimdi sorun yok...
Oyunu High ta oynarsan Crysis i gerçek anlamda oynamış olursun.. Senin ekran kartın yeterli gelecektir ;)
quote:
Orjinalden alıntı: matttrak
Oyunu High ta oynarsan Crysis i gerçek anlamda oynamış olursun.. Senin ekran kartın yeterli gelecektir ;)
herşeyi otutturayım oc yaptıktan sonra oda olacak inş..
Bende de oluyordu, özellikle nvidia logosu geçerken 2 sn görüntü 30 sn sürüyor değil mi? Driverları silip tekrar yükleyin, eee oyun nvidia destekli olacak o kadar.
Sürücü kaynaklı bir probler ATI HD38** serisi VGA'larda oluyor bu sadece. 7.12 yükledikten sonra sorun hallolacaktır
sorunum ise, (hangi bileşendendir bilinmez) crysis başlarken bu ea games, crytek, oyun menüsü vs. gerçekten müthiş takılmalar oluyor. fakat oyun içi ise gayet akıcı tüm detaylar medium da 40-75 kare alıyorum. ancak menüdeki bu yavaşlağın sebebini çözümedim. kuzenin 8400gs ekran kartlı laptop ta dahi oyuna girmeden bu kadar kasma olmuyor.
sebebini ve çözüm önerilerinizi bekliyorum..
aynı sorun bi arkadaşımın başına gelmişti. Vistada oynamayı denedik ve böyle bir sorunla karşılaşmadık. Ayrıca Crysis için hotfix var onu bir yükle istersen..
7.12 sürücüsünde crysis için iyileştirmeler var. Bundan dolayı tavsiye ediliyor eski sürücüyü kaldırıp, 7.12 versiyonunu yüklemeniz.
kesinlikle ramden kaynaklanıyor ben oynarken 1,2 gb ram harcadığını görüyordum genelde
quote:
Orjinalden alıntı: alperen_69
kesinlikle ramden kaynaklanıyor ben oynarken 1,2 gb ram harcadığını görüyordum genelde
oyun içinde herhangi bir takılmadan bahsedilmiyor. videolardan bahsediliyor. sürücü ile düzelen bir sorun...
Vista yuklersen geçer dienler war ama dogrumu bilmiom :(
quote:
Orjinalden alıntı: ShaRLooT
Sürücü kaynaklı bir probler ATI HD38** serisi VGA'larda oluyor bu sadece. 7.12 yükledikten sonra sorun hallolacaktır
bende hiç takılma yok o takılma problemi yanlızca 3850 lerde olan bişeydi onuda 7.12 sürücüsü ile çözdüler
quote:
Orjinalden alıntı: By_MeLiH
Vista yuklersen geçer dienler war ama dogrumu bilmiom :(
doğrudur :) bizim arkadaşa öyle yapmıştık düzelmişti..
Aynı sorun bende "Lost planet" oynarken olmuştu. menüde kasılıyordu ama oyunda problem yoktu. ekran kartı sürücüsünü güncellemiştim ve problem ortadan kalkmıştı. kesinlikle donanım kaynaklı bir problem değil bu. sürücü güncelleyincede geçmiyorsa büyük ihitmalle codec kaynaklı olabilir. böyle bir problemde eskiden "fear" oynerken olmuştu o problemide yüklü codec'leri silerek ortadan kaldırmıştım. netice olarak iki tavsiyem var. 1. si sürücü güncellemen 2.si bilgisayarındaki yüklü codec'leri sıfırlaman :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme