Şimdi Ara

386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
14
Favori
153.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başvuru Durumu: Sınıflandırılmanız Bekleniyor.

Henüz sınıflandırılmam yapılmamış.

• Themis90 T kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında yaptığınız için hocam Kasım celbine atmış seçip seçmemeniz bir şeyi değiştirmemiş bildiğim kadarıyla tekrardan tecili bozsanız dahi aynı yer durum geliyor forumda okuduğum kadarıyla bunu bir şubeye sorun daha detaylı bilgi verirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şubat celbi (16 Ağustos – 15 Kasım) google de cıkan tarih. Ve hizmet tercihinde kasım celbinin kalktığını görünce ... :) Keşke ağustos ayı bitince başvurumu yapsaydım. Tekrar tecil ettim. Sınıflandırmam yapılmadı sadece yerim belli oldu. Belki bir umut degisir diye bekleyecegim. Öğrenmiş oluruz hem :):)

''Kasım 2021 Sınıflandırma Dönemi Duyurusu 1. Kasım 2021 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlülerin askerlik hizmeti tercihi, sınıflandırma ve sevk işlemleriyle ilgili hususlar müteakip maddelerde açıklanmıştır. 2. Kasım 2021 sınıflandırma dönemi Sınıflandırma Nitelik Listesine; yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlülerden, 31 Ağustos 2021 (dahil) tarihine kadar; yoklamasını yaptıran ve askerlik hizmeti ile celp tercihini yaptıranlardan celp tercihlerine göre başvurusu Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacı dikkate alınarak kabul edilenler, erteleme ile dövizle/bedelli askerlik hizmeti kapsamından çıkartılanlar alınacaktır. 3. Kasım 2021 sınıflandırma döneminde silahaltına alınmak isteyen yükümlülerin, 31 Ağustos 2021 (dahil) tarihine kadar yoklama ve askerlik hizmeti ile celp tercihini e-Devletten veya en yakın askerlik şubesine müracaat ederek yaptırmaları gerekmektedir. Yoklamasını yaptırdıkları halde askerlik hizmeti tercihi ile celp tercihini yapmayanlar mevcut bilgilerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacına göre sınıflandırma işlemine tabi tutulacaklardır. 4. Seçim ve sınıflandırma sonuçları 22 Ekim 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır. Sınıflandırılan yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacaktır.''

• Merhabalar Ağalar:) 2022 Şubat celbini seçtim tarih olarak başvururken bedelliye , askerlik durum belgemde de 31.12.2021 tarihine kadar askerlikle ilişigi yoktur yazıyor

Kesin şubatta gidermiyim bunu merak ediyorum

• Askerlik hizmet tercihini yaptıktan sonra hizmet tercihi sayfasında

Başvuru Durumu Sınıflandırılmanız Bekleniyor.

diyor bu ne demek oluyor anlıyan var mı?

Hocam tecil geri nasıl oluyor benim iş karıştı biraz kendimi hazırladım gözümden ufak sıkıntı çıktı tam ocakta belli olacak ne olacağı şimdi tecili bozsam ocakta ameliyat vs derler ise yeniden tecil yapabilir miyim?

• Selamın Aleyküm bende şubat celbi için tecilimi bozdurmak istiyorum diş hekimiyim yedek subay olarak mı yaparım bi bilgisi olan var mı?

• Aleyküm Selam. %99 Yedek Subay.

• Lemansky kullanıcısına yanıt

Öncelikle gözün için geçmiş olsun hocam.

Verdiğim linkten tecil ettim ben.

Yüksek lisans mezuniyetinden sonra bir yıl tecil hakkım vardı.

Bildiğim kadarıyla sağlık vs mücbir sebeplerden ötürü erteleme yapabilirsin.

www.turkiye.gov.tr
    ASAL Askerlik Erteleme Başvurusu
    https://www.turkiye.gov.tr/msb-asal-askerlik-erteleme-basvurusu
  • Bildiğiniz şubat celbinde giden diş hekimi var mı ben hiç duymadım genelde mayıs ağustos kasım celbinde gidiyorlar sanırım.

Hocam şubeyi aradım üniversite diploma tarihinden itibaren iki yıl dedi diplomayı bu ay aldım merak ettiğim bozduktan sonra tekrar olup olmadığı idi teşekkür ederim sağ olasınız hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 27 Ekim 2021; 0:7:20 >
  • HLTMRL H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bölümde pek celp bölümü fark etmiyor galiba ya.

• Sadece yedek subay olarak tercih yapabiliyoruz biz fakat er olarak giden diş hekimleri de var ama celb dönemi fark eder mi yedek subay çıkma açısında diye sordum hocam.

• Lemansky kullanıcısına yanıt

Üniversite mezuniyetinden sonra 2 yıl tecil hakkı var hocam. 28 yaş geçmemek şartı ile. Benim yaş 31 :) doktora programım yarım kaldı yoksa 35'e kadar öteleyecektim :):) Yüksek lisansta ise 32 yaş.

Dip Not: Şubat celbine başvuracağım diye nasıl oldu da kasım celbine düştüm. Nasıl öyle bir hata yaptım. Of ulan of :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themis90 -- 27 Ekim 2021; 2:7:45 >
  • HLTMRL H kullanıcısına yanıt

Diş hekimini er yapan TSK bana neler yapmaz. Hayırlısı olsun hocam.

Geçmiş olsun hocam vallahi üzüldüm ben kendime de üzüldüm :) ocağa hazırladık kendimizi gözde ufak kayma ona uğraşıyorum bakalım benim anladığım ben tecili şimdi bozsam bile ocakta duruma göre yeniden tecil edebiliyorum.

• Sülüs evragını alana kadar tecil hakkın var kardeşim. İçin rahat olsun :):)

02 Mart ayına kadar erteledim. Ağustos celbine kadar rahatım şuan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themis90 -- 27 Ekim 2021; 2:15:22 >
  • hocam askerlik durum belgesinde dün 01/02/2022 yazıyor du bugün 03/02/2022 yazıyor neden değişitini bilen var mıdır?

• tommy reis123 T kullanıcısına yanıt

Benim de 15.01.2022 yazıyordu 03.02.2022 olarak değişmiş bir arkadaşım 15.01 ise uzun dönem kesin olarak söylemişti acaba ne kadar doğru bilmiyorum. Avukatım tecili Şubat için bozdum ama uzun dönem için çıkmazsa diye düşünmeye başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım celbinde Yedek Subay olarak gidecektim ancak testim pozitif çıktığı için Şubat celbine kaldım. Herkese şimdiden hayırlı görevler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.