Merhaba herkese . İstanbul da yaşıyorum 25 yaşındayım . 3 hafta önce tecili bozdum . Bu seneki celp dönemlerini kaçırdım direk şubata atadılar şubatı bekliyorum . Bu başlığın açılması iyi olmuş bakalım belki birileriyle denk geliriz . Herkese hayırlı tezkereler |
386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (7. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bir sorum olacakti ben Eylül'de hizmet tercihimi yaptım ancak bana hangi celp döneminde gideceğini sectirmeden en yakın celp döneminde godiceksin gibi bı yazıdan sonra o kısmı otomatik gecti bı sıkıntı olurmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı zaman da askerlik durumundan dolayı ilk siniflandirma döneminde silah altına alınacaksınız. Yazısı çıkıp otomatik gecti celp dönemi seçimi tanımadı bı sıkıntı olurmu
Beni o şekilde atmış araştırdım bir kendini güncelliyormuş sözde sistem
-
Valla bilmiyorum neden öyle yaptığını da ins hayırlısıyla Şubat celbinde gideriz🙏
Hocam askerlik kendi ertelemiyormuş bizim işlem yapmamızı bekliyormuş tecil ettirmemiz ya da yoklama yapmamızı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar araştırdım ama ilan falan yayınlanmamış. Şubatta celp olacağı kesin mi? Şubat celbi için en son hangi tarihte yoklama yaptırmak gerekiyor bilgisi olan var mıdır? 2021 celplerinde 3 ay önceden yoklama yaptırmak gerekiyordu. Yine öyle mi olacak acaba?
Senede 4 celb var kardeşim şimdiki celb şubat celbi onun için de kasımın sonuna kadar yoklama yaptırman gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam sağolasın hızlı cevabın için. Önceki sistem aynı devam ediyor öyleyse. Ama yine de şimdiye kadar ilan yayınlanması gerekirdi bence. Kasım sonu olacaksa sayılı gün var demektir, kafa karışıklığının önüne geçmek lazım.
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun şimdiden.bende tecili bozdurdum.başvurumu yaptım ilk tercih şubat celbi olarak.ve tecilim 31 aralık 2021 idi şuan 3 şubat 2022 gözüküyor.bende 12.adıma geçemedim sadece sınıflandırma bekliyor yazıyor.şubeye gittiğimde memur başvurunda sıkıntı yok şubatta gidiyorsun dedi.Hayırlısı olsun artık hepimiz için.Telegram grubu aradım ama bulamadım ben telegram grubu açtım katılmak isteyenler. t.me/tsk386 den katılabilirler.konu sahibide isterse grubu sabitlesin başa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfaWolf -- 2 Kasım 2021; 13:17:36 > -
Yedek Subay : EVET
Yedek Astsubay: EVET
Komando : HAYIR
Hukuk fakültesi mezunuyum 1 eylülde tecilimi bozdum başvurumu stajyer avukat sıfatı ile yaptım.
Herkes hakkında hayırlısı olsun..
-
Arkadaşlar psikoloji mezunu bir arkadaşım soruyor
Yedek subay olarak başvuru sürecinde komando olarak işaretleme yapmasının avantaj/dezavantaj ı nedir ?
Psikoloji bölümünden mezun olanlar icin çıkma ihtimalleri nelerdir ?
Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevinhakkindaknsmlyz -- 3 Kasım 2021; 10:23:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şubat celbi için son tarihi ogrenebilecegim bir yer var mı bazı sitelerde 15 Kasım yazıyor bazılarında 30 Kasım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 5 Kasım 2021; 12:54:27 >
@Kevinhakkindaknsmlyz
Psikoloji mezunlarının şansı yüksek, komandoya evet işaretlemenin bir anlamı yok bence.
@bnym97
https://asal.msb.gov.tr/
Burayı takip ediniz. 15-20 gün içinde şubat celbi duyurusu açıklanır. Muhtemelen 30 kasım olacak.
teşekkür ederim hocam haftaya yoklama muayene işlerini halledeyim de erkenden gidip halledelim artık askerlik işini
-
Arkadaşlar ben tecili ekimde bozdum aile hekimi vs herşeyi hallettim şubat celbini sectim hizmet tercihinde,yoklama başvuru süreç takibinde hiçbirşey gözükmüyor,03.02.2022 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur diyor sizdede öylemi acaba
-
Şubatta gitmek için son başvuru ne zaman?
Başvuru Tarihi: 29.09.2021
Yedek Subay: EVET
Yedek Astsubay: EVET
Komando: EVET
Boy: 179
Kilo: 81
Elektrik Elektronik Mühendisliği, 3,04
TSK mühendisleri seviyor her türlü işlerini yaptırıyorlar. Yalnız ortalama ve bölüm kesin sonuç değil, sanırım nihayetinde kura çekiliyor, şans faktörü de önemli. Herkesin gönlüne göre olsun. Şimdiden hayırlı tezkereler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istemsizturuncgil -- 10 Kasım 2021; 13:48:2 >
30 Kasım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X