Orada tekrar sorarlar mış takma kafana Daha yedek kıyafet falan da bakacam hiçbir şey almadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (39. sayfa)
-
-
sevk başvuruları bugün başlamıyor muydu ben neden yapamıyorum?
-
-
İS.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI İS.OKL.K.LIĞI ÖĞR. VE KURSLAR TB. / NARLIDERE/İZMİR Köprücü çıktı. Bakalım internette çok bir bilgi yok ama umarım bir sıkıntı çıkmaz. Aynı yere çıkanlar mesaj atabilirler.
-
Arkadaşlar henüz ağustos celbi konusu açılmadığı için buraya sormak istedim. Ağustos celbi için son başvuru tarihi geçen sene 31 mayısmış. Bu sene için çeşitli sitelere baktığımda karşıma 15 mayıs tarihi çıktı. Bunu teyit etme veya öğrenme imkanı var mıdır ya da bilgisi olanlar var mı? İkinci sorum ise bu celplere başvuru tarihlerinde erken başvuranların yedek subay olma ihtimali artıyor gibi söylentiler doğru mu?
-
31 Mayıs sondur büyük ihtimal şubeyi arayıp sorın bence onu yedek subaylık için ise alakası yo arkadaş 4 gün kala bozdu yedek subay.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Zaten msb'nin sitesinde ağustos celbi duyurusu yayınlanmadan böyle erken bir zamanda başvuru tarihi sonlanmaz diye düşünüyorum. Duyuruyu beklemek daha mantıklı o zaman şuan için.
-
Merhaba,
Sevk ekranına ulaşamadım siz nasıl ulaştınız acaba ?Bende''Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz.'' bu ibare gözükmekte.
Aynı yerdeyiz bu arada :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowaR94 -- 6 Mayıs 2022; 15:36:19 > -
Merhaba,
Bu ekrana nasıl geçtiniz acaba bende''Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz.'' yazmakta.Sizinlede aynı yerdeyiz :)
-
1. gurupta olupta hata alanlar sevk belgenizi askerlik şubesinden almalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 6 Mayıs 2022; 15:39:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
askerlikte mantık olmadığı ilk günden belli oldu o zaman
-
Bende de dun cikmiyordu askerlik durum belgesi sorgulama yaptiktan sonra ekran geldi bir deneyin isterseniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
KOMD. MNG. K. ÇVS.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 6 Mayıs 2022; 20:21:39 > -
E devletten sevk belgesini indirdim. Muv. Özelliği askeri inzibat, ne iş yapıyorlar acaba. E devlette kovid-19 anketi kısmını bulamadım, siz buldunuz mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pcr testi kalktığı için çıkmıyor artık o muv. Özelliğindemn kastınız iç alımlar ile kalmaksa zaten orda bizlere tekrar soracaklar isaretlediginiz çok önemli degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
banada aynı yer insaat.tk.sby yazıyor meslek kurası mı anlayamadım
-
Meslekçi olsaydın muv. özelliği meslek kurası yazıyormuş, takım subayısın.
Tk. K. yazmadığı için de takım komutanı mısın bilemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, Polatlı Topçu ve Füze okuluna çıkan arkadaşlar merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
-
Bir nevi askeri polis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X