Ağustos ayı için sınıflandırma ne zaman açıklanır tahmini ne zaman gideriz askere? |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (42. sayfa)
-
-
eğitim döneminde kulaklık götürebiliyor muyuz telefonun bi radyosu var onu dinleriz en azından
-
Valla gidene kadar pişman oldum uzun dönem gittiğime, şuan askerde olanlarla konuşuyorum duymadığım şey kalmadı. Şunları o zaman duysaydım hiç uzun dönem düşünmezdim er olarak yapar gelirdim.
Gitmeyi düşünen varsa bir daha düşünsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 10 Mayıs 2022; 7:28:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pcr testi kalktı artık sadece sevk evrakını alıyorsunuz o kadar . Birliğe katılma tarihi sevk evrakınızın üstünde yazıyor bizim katılım tarihimiz 14 Mayıs olarak yazıyor
Sevk belgesini askerlik şubesinden alan var mı?
-
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ, 12/05/2022 TARİHİNDE SİLAH ALTINA ALINMIŞ OLUP, 12/11/2022 TARİHİNDE TERHİSE
TABİDİR
aha askerlik başlamış
-
1. Grup. Şubeye gittim dün aldım sülüsü. Sanırım sistemde sıkıntı var şubeden almak gerekiyor. Cevabınız için teşekkür ederim.
Şubeye gitmelisin. Şubeden aldım ben dün. Sistemde hata var sanırım.
Ben dün aldım. Sistemden verilmiyor nedense.
Arkadaşlar merhaba, eğitici er çıkmış bana. Nedir bu eğitici er? İstanbul Maltepe 'ye düşen var mı aranızda. 14 Mayıs birliğe teslim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bikaç youtube sayfasından baktığımda 6 ay oradasın dağıtım yok,birinin yerine geçeceksin yazıcı,kantinci,posta vs gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar acemilikten sonra istenilen yeri tercih etmek için sınavda ilk %10'a girilmesi gerekirken artık %1'e çektiler gibi bir şey okudum bunun hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burdur mu?
kayseri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 10 Mayıs 2022; 20:54:55 > -
Boşver her türlü geçeceksin
Hiçbir şey götürme sırt çantana diş fırçası vb. at o kadar
O açıdan bakıyorum bende girdik bir yolda enseyi karartmadan devam
Otogara varınca bizi alacak birileri olacak mı? Kışlayla otogar bayağı uzakmış umarım kaybolmayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X