Şimdi Ara

S-LINK SL UP650 650VA UPS Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 25 Nisan 2023; 17:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim,

Vade farksız 4 taksitle siparişimi geçtim...

• Teşekkürler 1 adet de ben aldım

• Ödemeye geçilmiyor. MM yine hatalı girmiş sanırım ya da stok bitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ödemeye geçilmiyorsa stok bitmiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fiyatmış, kaçırdım. Dostlar şimdi bunu 650w güç kaynaklı bir kasaya taksam, kaç dakika süreyle idare eder sistemi herhangi bir elektrik kesintisinde ?

Soruyu doğru sordum mu onu bile bilmiyorum zira bu tarz ürünler hakkında hiç bilgim yok.

• snowtger kullanıcısına yanıt

yük altındaysa tutmaz şansına boşta denk gelirse 3-4 dk götürür

bu ürünü kullanıyorum neredeyse aynı ürün ve durum böyle malesef ben çalışmalarımı kaybetmemek için kullanıyorum temel amacım aşırı yükte korumak o amaçla almıştım ama iş içinde 3-4 dk vermesi kaydet kapat için iyi yoksa aldım elektrik yokken oyun oynatır felan hikaye

bir edit: ürün öyle 10 senelik felan değil 1,5 sene oldu olmadı alalı eski ise belki diye düşünenler olabilir diye edit ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 25 Nisan 2023; 22:58:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Güzel açıkladın hocam. Zaten UPS ile amacım oyuna devam etme değil, kaybı azaltma zira oyun oynarken kesinti yüzünden save kaybettiğim oldu birkaç kez. Dediğin gibi benim sisteme daha güçlü bir şey lazım bu amaç için sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt

Güç kaynağınızın kapasitesi değil, sisteminizin kaç watt güç çektiği önemli. Oyun haricinde sistemler 150 watt, monitörler 20-30 watt civarında güç tüketirler. Bu UPS, 360 watt kapasitesinde. 2 saate yakın tutar.

İçlerinde batarya/pil var ve onların kapasitesi zamanla düşüyor. İşyerinde bu nedenle artık kullanamadığımız onlarca UPS var.

• Hocam merhaba onların içine kuru batarya dedikleri piller var onlarla değiştirdiğinizde işe yarar hale geliyor. Örnek link https://www.hepsiburada.com/ttec-12v-7-ah-bakimsiz-kuru-aku-p-HBV000002BAQT?magaza=PACE%20ENERJ%C4%B0

• caksak kullanıcısına yanıt

bir kaçını değiştirdim ama kalanı için artık ne bütçemiz var, ne de personelimiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.