Şimdi Ara

39,90 liraya bu makine işimi görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim amacım 30 dk-1 saat civarı uzunluklarda 15-20 defa video çekmek. Bu videoların kaliteli olmasını beklemiyorum, yeter ki insanları falan seçebileyim. Güvenlik kamerası gibi düşünün. Bir yere sabitleyip 1 saat civarı çekim yapması gerekiyor kameranın. Bu kamera iş görür mü sizce?

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/mini-kamera-720p-5mp-digital-kamera-2015-154068806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosidae -- 1 Aralık 2015; 21:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• link açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

link açılmıyor

Hocam ürünü bulamadım nedense.

• Linki yenilersen yardımcı olmaya çalısırız
  • Yeniledim.

• amacını az tahmin eder gibiyim çekim iç mekanda mı olacak dış mekanda mı, ürüne gelince ürün hakkında bilgim yok ama sanki çinde kiloyla satılan elektronik ürünler var ya onlara benziyor çok kalitesiz çıkma ihtimalini göze almalısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

amacını az tahmin eder gibiyim çekim iç mekanda mı olacak dış mekanda mı, ürüne gelince ürün hakkında bilgim yok ama sanki çinde kiloyla satılan elektronik ürünler var ya onlara benziyor çok kalitesiz çıkma ihtimalini göze almalısın...

Dış mekan hocam. Amacım kesinlikle kötü bir şey değil. Başka bir şehirde üniversite okuduğum için bizim oraların videolarını çekip izleyebilmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.