Şimdi Ara

39 binde BMW f10 5.20i aracım Devirdaim Pompası Bozuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Kötü duman çıkmıyor derken şaka yapıyorsun herhalde. Kötü duman cıkmıyor derken, yeni dizel araçlar kömür yanığı gibi kokan eski tip dizel dumanı gibi değil yeni araçların dizel dumanı temiz diyorsan, yeniler eski tipten daha yoğun ve daha zehirli bir duman çıkarıyor ve kokusu da çamaşır suyu gibi, o da yanında bonusu oluyor.

Yazın hemen her akşam bisikletle çıkıyorum, bizzat yaşadığım şey. Önümde Toyota, Renault, Peugeot, Hyundai, Egea, Citroen, Fiat, vs... dizel bir araç varsa nefesimi tutup pedal ceviriyorum cunku koku dayanılacak gibi değil. Sadece Mercedes ve BMW gördüğümde rahat rahat nefesimi alıp pedal ceviriyorum cunku bir tek onların dizel dumanı gerçek anlamda temiz, deneyimle sabit.

Alıntıları Göster
    Birkaç istasyonun mazotu iyi. Koku yapmıyor. Ucuz mazot için marka takıntınız olmazsa birkaç depo değiştirmeden egzoz kokusunu almaya başlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şanssızlık olmuş seninki dayı
    İndirim koparıp serviste çözmeye bak derim.taktıkları parça garantili olur en azından
    He bide sakın kaskosuz binme poliçeye eyi bak yangın falan içersin mutlaka

• Akıbeti ne oldu

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından onay alarak ücretsiz yaptılar araçta şu anda sorun yok BMW nin arkasında durması hoşuma gitti aracı yenilirsem yine bmw alıcam inş

• Fiat'ta fabrikasyon devirdaimi 16 yıl kullandım. Artık pervane kanatlarından biri kırılınca devirdaim'in ne olduğunu öğrenip değiştirmiştim.

En son Delonghi yerine kahve makinesini Siemens aldım ekranı vs var diye. Adamlar ekranı hata kodunu göstersin diye koymuşlar. Her gün yepyeni bir hsta kodu üretiyor kahve makinesi

Yol bilgisayarında hata kodu üretmesi güzel arabanın. Tamiratı daha kolay oluyor.

• Her yerde, her konuda olduğu gibi burada da maşallah bilen bilmeyen herkesin bir fikri var. F10 taş gibi araçtır , 2 yıl kadar kullanıp sattım ben, Yorum yapanların yarısı kesin aracın koltuğuna bile oturmamıştır, devirdaim pompası bu araçta kronik sorundur, bunu F10 kullanıcılarının çoğu bilir, benzinli dizel farketmez. Servisler de bilir bunu aslında, benimki de arıza yapmıştı, servise gidince hiç itiraz falan etmeden ücretsiz değiştirdiler.
  • murmuro M kullanıcısına yanıt
    Dostum f10 taş gibi tamam bende çok beğeniyorum ama düşünsene uzun yola gittin yanında ailen çocuğun var yolda biyerde bu arızayı yaptı ne yapacaksın yolada devam edemezsin ciddi bir arıza. 5 serisi alacaksın ama aklında hep endişe olacak ne anladım o işten.

• hll13 H kullanıcısına yanıt
    Çok doğru. Bu tip araçların güven vermesi gerek.
    Yüksek bi fiyata sıfır araç alıcaksın, bakımlarını serviste yaptırcaksın sonra düşük km lerde yolda kalıcaksın. Neymiş kronikmiş. Kronikse çözücekler bu sorunu. Hatalı araçları satmanın mantığı nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tehlike.com -- 3 Mayıs 2020; 0:24:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu benimde başıma geldi şuan 5.030 liradan bahsediliyor. Acaba siz iyi niyet garantisini ve kronik olduğu için nasıl ücretsiz değiştirdiniz bilgi almak istiyorum

• murmuro M kullanıcısına yanıt
    0552 294 49 49 arayabilir misin ? Bilgi almak istiyorum bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaoğlu49

Bu benimde başıma geldi şuan 5.030 liradan bahsediliyor. Acaba siz iyi niyet garantisini ve kronik olduğu için nasıl ücretsiz değiştirdiniz bilgi almak istiyorum

Geçmiş olsun kacmodel km kaç yazık valla 

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    2016 28.000 de abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaoğlu49

2016 28.000 de abi

Servis ne dedi kronik deseydinjz ya da iyi niyetten indirimli vs

• Direk BMW yi aradım belirttim Almanya ile görüşüp döneceklermiş burda arkadaşlar indirim alıp ücretsiz değişenler varmış onlar bana yardımcı olursa emsal kararla dava edeceğim çünkü tüm bakımlarını serviste yaptım

• Bizim doktorlar ayvayı yedi hepsi F10 5 serisi sürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef BMW yine yaptı yapacağını

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.