Şimdi Ara

39 binde BMW f10 5.20i aracım Devirdaim Pompası Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2016 son aylarında sıfır aldığım 39 bin de olan f10 aracımın yolda giderken motor sıcak uyarısı verdi çekici çağırdık servise çekildi servis bakımlı olmasına rağmen daha 39 binde devirdaim pompası bozulmuş az kalsın motoru kucağımıza alıyorduk servis ise 3800 tl den fazla parça ve servis ücreti istiyor garantisi biteli 3-4 ay oldu ben üretim hatası olduğunu düşünüyorum aracı neredeyse haftasonları kullanıyorum sizce bu durumda ne yapmalıyım

39 binde BMW f10 5.20i aracım Devirdaim Pompası Bozuldu39 binde BMW f10 5.20i aracım Devirdaim Pompası Bozuldu

• Her yerde, her konuda olduğu gibi burada da maşallah bilen bilmeyen herkesin bir fikri var. F10 taş gibi araçtır , 2 yıl kadar kullanıp sattım ben, Yorum yapanların yarısı kesin aracın koltuğuna bile oturmamıştır, devirdaim pompası bu araçta kronik sorundur, bunu F10 kullanıcılarının çoğu bilir, benzinli dizel farketmez. Servisler de bilir bunu aslında, benimki de arıza yapmıştı, servise gidince hiç itiraz falan etmeden ücretsiz değiştirdiler.
  • https://forum.donanimhaber.com/f10-5-serisi-yuksek-tahrik--139582765

Bu sorun kronik yeni yeni çıkmaya başlıyor geçmiş olsun
  • Kronik sorunları haklı olarak kendileri yapması gerekmiyor mu
  • Geçmiş olsun. Dışarda ne fiyat verdiler?
  • Yiğidi öldür hakkını ver demişler. Yaya ve bisikletli olarak bazen dizel BMWye denk geldiğimde "şimdi pis egzos dumanı çıkarıyordur" diye düşünürken gerçek anlamda temiz dumanı çıkardığını gördüğüm için bir tek o açıdan takdir ettiğim bir markadır onun dışında BMW kesinlikle almam cunku pahalı marka olmasına ragmen erken km'de arıza yapabilen ve yapınca sorumluluğu müşteriye yıkan, müşteriyi yanlız bırakan, iyi gün dostu gibi bi araç, neyini alayım :)
  • artık bir çok araçtan kötü duman çıkmıyor
  • saatbaba S kullanıcısına yanıt
    üçüncü dünya ülkelerinde garantisi bitmiş araçlara malesef ücretsiz onarım yapmıyorlar.
  • Bence satin. Ariza vermeye baslayan bir sey artik duzelmez, illet bulasti bir defa.
  • Disarda yaptirin ucte birine halledersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanovic38

artık bir çok araçtan kötü duman çıkmıyor
    Kötü duman çıkmıyor derken şaka yapıyorsun herhalde. Kötü duman cıkmıyor derken, yeni dizel araçlar kömür yanığı gibi kokan eski tip dizel dumanı gibi değil yeni araçların dizel dumanı temiz diyorsan, yeniler eski tipten daha yoğun ve daha zehirli bir duman çıkarıyor ve kokusu da çamaşır suyu gibi, o da yanında bonusu oluyor.

Yazın hemen her akşam bisikletle çıkıyorum, bizzat yaşadığım şey. Önümde Toyota, Renault, Peugeot, Hyundai, Egea, Citroen, Fiat, vs... dizel bir araç varsa nefesimi tutup pedal ceviriyorum cunku koku dayanılacak gibi değil. Sadece Mercedes ve BMW gördüğümde rahat rahat nefesimi alıp pedal ceviriyorum cunku bir tek onların dizel dumanı gerçek anlamda temiz, deneyimle sabit.

• Dışarda yaptır sonra da sat
  • F10 lar bu arızadan bu yaz defalarca yandı.
  • Malesef f serisi oldukça narin ve bol arızalı bir seri. Neeler çektiğimi Allah bilir. G kasalar inş adam gibi olmuştur. Borusanda ki usta bana n13 motor için f10 da yok tabi bu motor ama ayık kafayla yapmamışlar bu n13 motoru diyordu
  • Yetkili serviste bakimlarini yaptirdiysaniz ucretsiz degistirmeleri gerekiyor . Ayni aractan ayni sey daha 4 ay once bizimde basimiza geldi . Ucretsiz degistirdik . Uretim hatali o modelde devirdaimlar
  • Nerde o eski E kasalar..
  • Aynısı başıma geldi 44000 km de garanti bitikti yetkili servis iyiniyet vs diyerek 1800 liraya çekti ücreti. Sanırım o parçada kronik sorun var. Ödedim ben de yoksa parçanın sadece kendisi 500 avro idi.
  • geçmiş olsun
    hep servise gittiniz ve sizi bir güzel yoldular..
    şimdi garanti bitti ve sizi dahada çok yolaklamaya çalışıyorlar
    servise gitmeniz size sadece para kaybettirmiş durumunun özeti
    yetkili servis pişmanlık bana göre..
  • saat baba konuyu açmış. bi daha uğramamış. sonuç?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.