Şimdi Ara

390₺(sepette 355₺) Redragon Indrah TR, Mekanik Oyuncu Klavyesi RGBbacklight,GaoTe switch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 390₺(sepette 355₺) Redragon Indrah TR, Mekanik Oyuncu Klavyesi RGBbacklight,GaoTe switch

Resmi web sitesi:
    REDRAGON ZONE
    Redragon K555 INDRAH RGB Backlit Mechanical Gaming Keyboard
    https://www.redragonzone.com/products/redragon-k555-indrah-rgb-backlit-mechanical-gaming-keyboard

İndirim kodu:

100 TL'ye 10 TL anında indirim kuponunuz: DR10TL
    150 TL'ye 15 TL anında indirim kuponunuz: DR15TL
    200 TL'ye 20 TL anında indirim kuponunuz: DR20TL
    250 TL'ye 25 TL anında indirim kuponunuz: DR25TL
    300 TL'ye 30 TL anında indirim kuponunuz: DR30TL
    350 TL'ye 35 TL anında indirim kuponunuz: DR35TL
    400 TL'ye 40 TL anında indirim kuponunuz: DR40TL
    500 TL'ye 50 TL anında indirim kuponunuz: DR50TL

• Her yönüyle Çin menşeili bir ürün. Acaba gerçekten ederi bu mu? diye sordum içimden.

K95 itopyada 750-TL iken, 2 katını verip ömürlük ve sürpirzsiz bir klavye almak daha akıllıca gibi.
  • İtopya da Corsair K68 Red vardı 399 tlye. Bitmediyse o alınabilir bence bu fiyat aralığında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanik takıntısı olmayanlara, kaliteli olsun, klavyeye bakarak yazmıyorum diyene tavsiye ederim.
    urun.n11.com
    Lenovo 03x8026/ Kendinden Bileklikli Parmak İzi Okuyuculu Klavye - n11.com
    https://urun.n11.com/klavye/lenovo-03x8026-kendinden-bileklikli-parmak-izi-okuyuculu-klavye-P147656140

• Arkadaşlar amazondaki bu ürün mü acaba?Eğer öyleyse 276 yorumda 5.üzerinden 4.1. Anlayan arkadaşlarımız yorum yapabilirse iyi olur.
  • Redragon mouse kullanıyorum 2 tane şehir eşkiyası gibi çocuğumun elinde yüzlerce kez düşmesine rağmen birşey olmadı. Taş gibi çalışıyor. 3-4 tane de şirkete aldım hepsi çok memnun.

Mekanik klavyesinden de sıkıntı olacağını sanmam. Ama kendime almazdım çünkü küçük enter sevmiyorum.
  • Ben klavyeyi aldım, duyuran ve görüş bildiren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.