Bildirim
3900X ile Üst Seviye Sistem Toplama + Montaj REHBERİ ** [ Full ARGB Kasa Topluyoruz ] (17. sayfa)
Oral-B Pro Serisi 1 Siyah Elektrikli Diş Fırçası, 1 Diş Fırçası Başlığı, Braun Tasarımı : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBPNS2RB
6 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam merhaba bende argb kasa aldım ön paneldeki power led hdd led gibi kablolar çıkmadı power sw,3 pinli bı kablo ve satadan guc alma gırısı cıktı fakat anakartmda 3 pinli soket yok kasam çalışmıyor yardımcı olurmusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Asus Prime X570 Pro anakart kullanmaktayım, bu anakartın üzerindeki tümleşik fanı (PCH Fan) için sessiz modu vs. varmı ? anakartın biosuna baya bakındım fakat bulamadım, Asus AI Suite 3 yazılımında da PCH fanı ile ilgili ayar yok, havaların ısınmasıyla sanıyorum sesinde bariz bir artış oldu, havalar soğuk iken bu kadar rahatsız etmiyordu, sistemi kontrol ettim, ekran kartımın fanı zaten Windows'ta iken dönmüyor, işlemci fanı ve kasa fanlarınıda deneme amaçlı kıstım geriye ya psu yada anakartın üzerindeki dahili fanın sesi kalıyor, bu konu hakkında bilginiz varmıdır ? teşekkürler. -
Bu soruya cevap verdim başka konuda
-
www.hepsiburada.comTork Klamps 150 X 3.6 Mm Kablo Bağı-Cırt (100'Lü Paket) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/tork-klamps-150-x-3-6-mm-kablo-bagi-cirt-100-lu-paket-siyah-pm-hrbakirsyh
Ornek olsun daha incelerini de alabilirsin -
Merhabalar bendede aynı kasadan var lakin ben GamePower Air Turbine ARGB/RGB 3x12cm Fan Set Kit daha aldım yanı aynı falanlardan 3 tane daha 9 fanım var asus tuf serisi 550 wifi anakartım var herşey süper calişiyor laki anakartdan kontrol etmeye calişinca fanlarım hepsi beyaz yanıyor hic bir lekilde kontrol edemiyorum lakin 5 fanı cıkartıp 4 fan kalınca anakartdan kontrolede biliyorum sizce sorun nedir -
Birbirine mi bağlayarak takıyorsun anakarta ?
Fanlarımın hepsi kontrolcüye bağli kasanın icinden cıkan kontrolcü onunda 3 pin girişi anakarta bağli -
Uygulama kaynaklı bir sorun olabilir hocam sanki , bu argb de ben hiç sorun yaşamadım. Hepsni silin armory create gibi bir ismi olan uygulama var onu tavsiye ederim
Zaten onu kulanıyorun lakin şöle bir olay daha var malum ekstra 3 lü fan kiti alınca bende 2 kontrolcü oldu bende 4 fanı birine 4 fanı birine takip caliştirdım yazılımla tek renk yapinca sorun yok 8 fanda renkler harı ka ama iş efeklere gelince mahfoluyor sanki bişeyin voltaji yüksek gelirde renk yerine hepsi yanarda beyaz olur ya öyle oluyor kontrolcüler saglam çünkü kumada üstünden hic bir sorun yok kontrolcüye 4 fan bağlarsam gene yok ama ful 9 fan yapamadım hocam bi yartım bi fikir kimsenin başınada böle bişi gelmemiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X