< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 10 Kasım 2019; 12:27:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 10 Kasım 2019; 12:27:49 > |
Bu arada video çekerken heyecanlandım baya , neden bilmiyorum garip bir hissiyat , alışırsam belki youtuber olurum çok para kazanıp hemen araba alıp arabamı kaplattırırım
|
Ellerinize sağlık. Büyük bir emek vermişsiniz. Bu forumun eskisi gibi böyle konulara ihtiyacı var. Özellikle donanım bölümünün eskisi gibi canlı olmasını temenni ediyorum. Çayımı alıp okumaya başlayacağım
|
Eline sağlık ismail baya detaylı bi inceleme olmuş
|
Valla bu işten hiç anlamıyorsun yorumlarından çok belli.neymis işlemci stabil demek için tüm test programlarından gecmeliymis.bahsettigin avx kodlu small ftt test hiçbir işlemcinin calismayacagi bir durum. O testle sağlam işlemciyi degrade (yipratmak) edersin ilk aldığındaki core voltaj değerlerinde çalışmaz.millete yanlış bilgi verip ellerindeki cihazları bozdurtma.
Cinebench vb render, oyun vsvs günlük kullandığın işlerde sıkıntı yaşanıyorsan işlemcin stabildir.net. |
Yav şu çin malı diyip dalga geçenleri anlamıyorum. Ekipmanı geçtimde, kasa ve fan dışında kalitesiz malzeme yok. Kaldı ki kasa ve fanında kalitesiz olduğunu sanmıyorum gayet iş görür bence. Boş yapmayın. Herkes sizin gibi 1000 tllik klavye kullanmıyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 9 Kasım 2019; 10:31:59 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 9 Kasım 2019; 13:49:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|