Şimdi Ara

3900X ile Üst Seviye Sistem Toplama + Montaj REHBERİ ** [ Full ARGB Kasa Topluyoruz ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
21
Favori
27.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem güzel ancak bir eksik yanı var bana göre nvme 1 tb olmalıydı

Stok fanla yazın da kullanacak mısınız? Sanki sıvı soğutma ve yeni gelecek bioslarla çok daha olur mu? diye sorduruyor insana.
  • Aklınızda bulunsun bu kasanın amacı su soğutma, 360 lık rad takılabilir. Yüksek hava soğutma sığmaz standart kasa kadar boşluk yok, kasa için de bir konu açayım orada detay vereyim ona göre alın, onun dışında sistemi full sergileyecek bir kasa içi dışı bir Bi kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humbolt 240 lık soğutma var elimde raijintek Triton ama soketi yok anakart için onu bulamadım yoksa takarım onu da bilemiyorum belki 360 lık rad da takılabilir bütçeyi de bu aralar yıprattık bilmiyorum halimiz nice olur

Sen o indirimden aldığın 1tb James donkey ver ben sana 512 olanı veriyim üstünü anlaşırız

Şuan bir gta 5 le csgo kurdum direk 100gb gitti 1tb olanı da yetişemeden kaptı millet napalım

• Tekrardan hayırlı olsun çok güzel bir sistem, tam bir iş istasyonu..

Pm üzerinden bi ricada bulunmuştum, müsait bir zamanda cevaplarsanız çok işime yarayacak.. Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

biz daha r20 gelemedik..

aynı hassasiyetli r15 sonuçları beklenmekte..
    3900X ile Üst Seviye Sistem Toplama + Montaj REHBERİ ** [ Full ARGB Kasa Topluyoruz ]3900X ile Üst Seviye Sistem Toplama + Montaj REHBERİ ** [ Full ARGB Kasa Topluyoruz ]3900X ile Üst Seviye Sistem Toplama + Montaj REHBERİ ** [ Full ARGB Kasa Topluyoruz ]3900X ile Üst Seviye Sistem Toplama + Montaj REHBERİ ** [ Full ARGB Kasa Topluyoruz ]

Hocam şunları denedim. Şu amd nin programı ile birşey denedim internetten bulup sıkıntı da yok ama aida64 de FPU yu işaretleyince bu şekilde testten geçmiyor. Yazılımı ve değer girmeyi iptal edip stok haldeyken FPU yu işaretleyince 95 dereceye kadar çıkıyor. Şu 3dsmax'i kurup onda render alırken bir bakayım sıcaklıklar ne oluyor birde öyle deneyeceğim.

@Sedat.

Hocam kusura bakmayın ancak vakit oluyor ,

10.7GB boyutunda tamamen karışık rastgele bir klasör oluşturdum.

Winrar ile sıkıştırma - 3.04.94sn ( 3 dakika 5 saniye )
    Winrar ile klasöre çıkarma - 33.60sn ( 33 saniye )

Bu bilgi sizin nasıl bir işinize yarayacak bilemiyorum

• Renderin tamamını işlemciye yaptırırken vrayde işlemci full stabil kalabiliyorsa FPU stresine çok takılmamak lazım..

Testler şahane..

zip ve unzip için sevenzip kullanmanı öneririm.

winrar hala intel yalakalığı sürümlerinde..

bide monero madenciliğini deneyip skorları atarsan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 9 Kasım 2019; 19:2:45 >
  • Yeni sistem hayırlı olsun hocam
    İncelemede gayet iyi olmuş devamını temenni ederiz.

Hocam merak ettiğim X570pro CPU kısmı 8+4pin hydro 700de ise 8pin var onu nasıl hallettiniz dönüştürücü fln mı aldınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 9 Kasım 2019; 17:7:36 >
  • Şuan CS:GO oynuyorum ama video atmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Şuan CS:GO oynuyorum ama video atmak için
    bu sistemlen cs:go..

kapat pc yi kapat..
  • Eline sağlık hocam çok emek vermişsin. Şöyle izliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Kasım 2019; 18:17:18 >
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    aynı durumda bende vardım aslında atomu parcalamadıklarını fark ettım yaparken :D

cok zor bır ıslem degıl. sadece bıraz dıkkat ve sabır gerekıyormus. bir çok şey anlayabılecegın sekılde anakartın uzerınde yazıyor.

gerısı el becerısı. ha bide işlemciyı ve fanını anakartı kasaya monte etmeden yapmakta fayda var bıraz zorlanıyorsun yoksa.
  • Öne çıkar butonunu kullanalım lütfen , öne çıkarmayanlar bir zahmet çıkarsın
  • Ayrıca o kadar emek verdik konuya ve videolara , yüzeysel resimlere 3sn de bakıp geçmeniz beni üzüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

Yeni sistem hayırlı olsun hocam
    İncelemede gayet iyi olmuş devamını temenni ederiz.

Hocam merak ettiğim X570pro CPU kısmı 8+4pin hydro 700de ise 8pin var onu nasıl hallettiniz dönüştürücü fln mı aldınız.
    Hocam aslında şöyle sistemi kurdum bitirdim tabi bir yorgunluk bir rehavet, eski sistemden çıkardığım ssd de direk Windows açıldı ilginç bir şekilde, sonra hemen 2 test yaptım değerler baya düşük çıktı yabancı forumlarda da çift cpu soketi takılı olmazsa stabil olmaz vs. Gibi yorumlar okuyunca hemen ona yordum benim güç kaynağında tek 8pin var çünkü. Daha önce çift cpu güç girişli anakart ta kullandım halbuki, biraz panik olsamda yatıp uyudum sabah kalkınca temiz bir Windows kurdum ve tek 8pin ile sorunsuz çalışıyor, zaten mantıken de tek 8pin in besleyemeyeceği yoktur sanırım.

Konuda başka bir arkadaş sağolsun denemiş, tek 8 pin ve 8+4pin takılıyken fark yok yazmış ama ben yinede gelecekte psu değiştirmeyi düşünüyorum alışık değilim böyle psu da kablo eksikliğine bundan önceki son psu rmx idi ondan sonra biraz canım sıkılsa da şuan sorun görünmüyor.

• ARGB kasadan sonrasını okumadım

• 2020 de soket degişecek :D bosa mı dizdin
  • rajintek tritonu sakın kurma rezervuar catlıyor ve sistem yalan oluyor.
  • Triton daha önce kullandım, sonra bir sistem değişikliği oldu ona taktım ama pompayı anakartta takmayı unutmuşum pompanın plastik kısmı balon gibi şişmişti son anda farkettim kapattım pc yi, çok şükür sıkıntı olmadı. Sonra adamlar taipeiden yenisini gönderdiler. O günden beri duruyor 3 4 sene olmuştur. Rezervuar çatlaması vs duymadım ama.

2020 de soket değişmez se nasıl sıkıntı yoksa değişse de sıkıntı yok çünkü 3950X gibi bir cpu ya geçebiliyorum ilerde, yani hiç sıkıntı yok, ayrıca bu soket olayını intelciler düşünsün

• Bu sisteme sıvı soğutma yakışırdı güle güle kullanın ayıptır sorması kaç TL'ye mal oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 9 Kasım 2019; 22:21:50 >
  • Sıvı soğutma evde var zaten de anakart kiti yok bulursam onu takarım yada ucuz 2.el bulursam 360lık rad alabilirim bilemiyorum. Ssd ekran kartı psu hariç 7000 civarı filan tutuyor hocam, 2.elden şimdi gtx980 vs550 ve 512gb m2 ssd daha aldım eski sistemi tekrar ayağa kaldıracağım bir arkadaş için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.