Şimdi Ara

3900x stok sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bende 3700x var. Lakin 3950x alabilirim. Takmazsam sisteme satarim en kotu sifir

Alıntıları Göster
    Hocam 3700X aldıysan bence daha başka işlemci falan alma, Bekle seneye zaten şuan hazır olan 4000 serisi çıkacak. Hani ryzen 9 hevesin varsa illa 4900X alırsın.
    En azından ben öyle yapmaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Hocam 3700X aldıysan bence daha başka işlemci falan alma, Bekle seneye zaten şuan hazır olan 4000 serisi çıkacak. Hani ryzen 9 hevesin varsa illa 4900X alırsın.
    En azından ben öyle yapmaya karar verdim

Alıntıları Göster
    3700x bende golden chip cikti galiba zaten

4.25ghz 1.286v ile sorunsuz calisiyor. Millet 1.35v veriyor gordugum kadariyla. Lakin 3950x cok merak ediyorum. Zaten alirim lakin isime gelmezse ya iade eder ya da satarim ayni fiyata. Illa ki alan olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hasskabal kullanıcısına yanıt
    4000 serisi çıktığında mevcut AMD X570 anakartla çalışır mı yoksa yeni bir soket e mi geçerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

4000 serisi çıktığında mevcut AMD X570 anakartla çalışır mı yoksa yeni bir soket e mi geçerler
    Hocam X47 ve B450 lerde bile çalışacak diye biliyorum. X570 de çalışacak.
    Herhalde yeni X670 çıkartmazlar ne yenilik gelecek ki PCI 4.0 üzerine...
    AMD soket konusunda mükemmel iş çıkarıyor. Intel 10. Nesil işlemcisini çıkardığında büyük ihtimalle z390 anakartlarda 10. Nesil çalışmayacak. Sağlam bir x570 anakartla uzun yıllar sadece işlemci değiştirerek devam edilebilir

DDR5 says:
    HELLO THERE !https://www.youtube.com/watch?v=rEq1Z0bjdwc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guardian_cj -- 20 Ağustos 2019; 17:41:50 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    DDR5 bozuyor be kardeşim, ben de başta öyle planladım. sonra DDR5'in soket değiştirmesi gerçeğiyle tanıştım be ya
  • guardian_cj kullanıcısına yanıt
    Ddr5 muhakkak gelecektir ama işlemci soketi değişmeden 4000 serisi hem eski ddr4 anakartlarda hem de ddr5 olan yeni anakartlarda çalışmaz mı?

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar DDR versiyon geçişlerinde işlemci soket değişmş hep, sonra ne olur bilmiyorum.
    biraz araştırdım gördüm ki ryzen 4000 de sanırım DDR4 AM4 ile gelicek.
    DDR5 ryzen, threadripper 5000 ile gelecek diye düşünüyorum. makaleler bunun gibi birşeyler olcak diyor yani

threadripper anakartı x399 serisi threadripper 1000 serisinden beri aynı devam etmiş, DDR4 bitene kadar devam etcek gibi görünüyor. ben DDR5 threadripper anakartıyla başlamaya karar verdim masaüstü serüvenime.
    şimdi monster laptop alıp idare edicem, laptop güncellenemez demeyin, masaüstü alsam 2 sene sonra DDR5 çıkcak; yine anakart değişimi gerekcek.
    sen de haklısın deyip geçin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guardian_cj -- 21 Ağustos 2019; 12:5:48 >

• guardian_cj kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın.

3900x hala piyasada yok beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XilveR -- 21 Ağustos 2019; 12:46:18 >
  • AMD hernekadar İntelle kafa kafaya performans versede ram ,bios sıcklık,oc sorunları var. b450 3600/3700x gibi işlemi alını geçilcek seri. x570 fanmış 3900x harcayacağın ek masrafı koy bankaya dursun. DDR5 e geçis süreci geliyor. amd bir çekirdeğe 4 izlek vricek Bir sonraki ryzen 4600 ün r9 a eşit olucak belki. Boşa tepe modellere para vermeyin.
  • Vatan'a da gelmiş durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeffyeibon

Vatan'a da gelmiş durumda
    Tepe fiyattan satış ve 2 tane stok

• WindMindless78 W kullanıcısına yanıt
    Fiyat olayı taksit ile alakalı bir durum diye biliyorum, taksitlendirme hizmetini sağlayan firmalar genelde iki seçenek sunar.
    1. Siz kendi fiyatınızı yazın biz taksit ekranında üzerine kendi fiyatımızı bindirelim
    2. Ya da direkt olarak üzerine bindirilmiş fiyatı tek bir şekilde gösterelim gibi.

Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Yoksa fiyatları diğer sitelerin taksit fiyatları ile aynıya geliyor.

Stok konusunda da bir şey diyemeyeceğim, diğer şehirlerdeki mağazalarında da var olarak görünüyor.
    Akşam Topkapı'ya bir uğrayacağım bakalım, ellerinde kaldıysa hasretimi sona erdireceğim
  • oyun için 3600x al geç 3700x e bile gerek yok bence
  • Ben de sadece işlemcide takılıp 3900x bekleyenlerdenim. Stoklara ne zaman gelir belli değil nasıl bir işe girdik anlamıyorum. Kaldı ki 499 dolar piyasa fiyatı olarak belirlenmiş bir ürüne 600 650 dolar vermek istemiyorum verecek durumum da yok. Nasıl bir fırsatçılıktır anlamadım. Ben render yapmayacağım oyuncuyum ama öyle her kafama estiğinde de pc parçası alamıyorum 6 - 7 sene kullanmak zorundayım en az. O yüzden almışken 3900x olsun dedik ama fiyatlar düşmüyor olması gereken yere. Bir dahaki stoklar hakkında bilgisi olan var mı ?

İthalatçılar için dolar kuru daha düşük tutulduğundan hadi doları 6 liradan hesaplasak bile 3000 tl ye satılması gereken ürünü kalkıp 3800 liradan dayıyorlar. Dolar serbest piyasada bile şuan 6 değil 5,77 ve satılan fiyata bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof86 -- 23 Ağustos 2019; 17:13:33 >
  • 3900x itopya ya da gelmiş , önümüzdeki hafta her yerde olur muhtemelen. Şuan en uygun fiyat nerede bilen var mı ?

• Fiyatı 3900 küsür tl, pahalıymış.
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Hocam pahalı ama nereye stok gelse 2 saat içinde bitiyor, takipte olan çok var.

• 3900x e fln gerek yok bence.Ben 3700x i 4-5 yıl kullanacağım rahat götürür.6700k yıda 4.5 yıl kullandım neredeyse.Sonra ddr5 li sisteme geçerim.Yada sağlam bir laptop alırım duruma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyraxus -- 24 Ağustos 2019; 3:36:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.