|
392. Dönem (Ağustos Celbi) (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba
E devlet üzerinden askerliğim kısmından pdf oluşturup tarih kontrol eden var mı?
Bende 10/08/2023 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor.
Kesin olarak ağustos celbinde gidiyorum diyebilir miyiz 😂
Ona göre işyeri ile konuşacağım da hoççağalın gidiyorum diye -
Bende de aynı tarih yazıyor. Yüksek oranla ağustos celbinde sınıflandırılırsın. Yedek Subay çıkarsa 10 ağustosta yolcusun ama er çıkarsa Ağustos - Eylül - Ekim bu aylardan birinde sevk edilirsin.
-
Patrona önden söyleyim dedim bugün banane a*k netleşince söyle dedi 😂😂😂😂😂 -
Yedek Subay: EVET
Yedek Astsubay: HAYIR
Komando: HAYIR
Bölüm: Psikoloji
GANO: 3.39
Hepimiz için hayırlısı olsun devrelerim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
-
Herkese günaydın bende iki lisans Tarih ve Sağlık yönetimi birde önlisans mezunuyum sizce yedek subay çıkma ihtimali nedir ?
-
Yerlerin belli olmasına son 2 gün kaldı :) Yarın personel temin üzerinden yerlerimizi değil de sınıflandırılıp sınıflandırılmadığımızı büyük ihtimalle görebiliriz. Yarın kontrol edip gözüküyorsa buradan da paylaşacağım.
-
Sonuç nedir nerden bakıyoruz 😂
-
Şu anlık değişiklik yok sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor. Akşam belki değişir değişiklik olursa yazacağım. MSB’nin personel temin sayfasından bakıyorum. Orada askerlik bilgileri kısmı var orada yer alıyor.
-
Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Hiç gitmek istemiyorum askere bir yandan da bir an önce gidip gelmek istiyorum 😂
6 ay üzün bir süre 1 yıl daha uzun bir süre 😂
Bu gece sabaha kadar sigara paketi alev alır benim için 😂😂 -
Al benden de o kadar devrem bekliyoruz heyecanla
-
Normal şartlarda bu saate kadar sınıflandırmaların yapılıp; tarihlerin belli olması gerekiyordu. PERTEM'de hala bir değişiklik yok. Kanser ettiler.
-
Yarın ola hayrola 😂 -
Bu arada açıklanınca nerden bakıyoruz direkt e devlet - askerliğim sekmesinden mi -
Evet devrem, askerliğim sekmesinden öğrenebilirsin.
-
Teşekkür ederim 🤟 -
Gece yarısı düşer mi acaba ? -
Sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz valla belirsiz saati 😂😂😂 -
Uzun çıkmazsa naneyi yedim. Üç buçuk ata ata bekliyorum 😂
-
Bölüm neydi devrem?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X