< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
392. Dönem (Ağustos Celbi) (5. sayfa)
-
-
Açıklandı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazılarında sonuç ekranı gelmiş sende var mı değişiklik bende halen bilgiler gelmedi.
-
Bende de gelmiş sağlıkçı olarak samsuna vermişler deniz kuvvetleri komutanlığı sende durum nedir? İnşallah istediğin gibi sonuç çıkmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin0147 -- 28 Temmuz 2023; 10:18:22 > -
Hizmet Şekli: YD.SB. ADAYI
Kuvvet: HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
Eğitim Birliği: Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı/Kütahya
Sınıf: TOPÇU
Celp ve Sevk Dönemi: AĞUSTOS 2023
-
Jandarma genel komutanlığı sınıf topçu yazıyor ç. Kale j. Eğt. Mrk. K. Lığı yazıyor
Er çıktı bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kütahya hava er Eylül ayı var mı?
Hepimiz farklı farklı yerlere dağılmışız resmen.
Face de gruplarda vs uzun dönem çıkanlar genelde hep piyade yazıyor bi jandarma topçu kendimi gördüm 😂
Devrem hayırlı uğurlu olsun. Samsun'da tanışır, görüşürüz artık.
-
Tokat 48. piyade eğitim alayı eylül çıktı başka buraya düşen var mı?
Çok teşekkür ederim devrem. Senin de hayırlı uğurlu olsun. Seni hangi kuvvete verdi?
Bölüm nedir? 373. Dönem oradaydım
Teşekkür ederim devrem, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Kara Kuvvetleri çıktı bana da. Rahatladık çok şükür, 2 gündür ne uyuduğumuz uykudan bir şey anladık, ne yediğimiz yemekten. Şimdi yerimiz tarihimiz belli hiç olmazsa.
-
Kesinlikle devamlı bir stres halindeydik dediğin gibi en azından şu an ne yapacağımız belli oldu.
Ne yapacağız şimdi peki askerlik şubeye vs mi gitmek gerekiyor😂
Harcırah vs diger şeyler icin burda bilgilendirelim sayın devrelerim
Şu an e-devlette bir süre var 13 gün yazıyor görmüşsündür. O süre 10 güne düşünce yani 1 ağustosta sevk belgesi başvurusu yapacaksın. Belgeyi çıktı alacaksın orada teslim olacağın tarih, yol ücretin, yol süren vs. tarzı bilgiler yer alacak o kağıtla tarihin geldiğinde gidip teslim olacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin0147 -- 28 Temmuz 2023; 13:3:4 >
Çok teşekkür ederim
Hocam bildiğim kadarıyla sevk belgesi başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor o süre birliğe teslim tarihinden 10 gün önceye kadar alınıyo 1 ağustosta sevk belgesi açılacak o zaman alabilirsiniz son günlere bırakmayın bi kaç yerde öyle okumuştum düzeltmek istedim saygılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X