Şimdi Ara

39km'den Atladı&REDBULL-NASA Organizasyonu[ANAKONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.203
Cevap
59
Favori
82.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi mok olmaz ,1960 larda 30,000 metreden hatlayan adama bisey olmuyorsa bu zamanin teknolojisi ile turp gibi iner asaga ,ayrica Redbullun kendi imajini zedeleyecek bir ise girecegini zannetmiyorum rahat olun
  • bugün kaçta atlayacağı belli mi
  • bence bugün de atlamayacak bu böyle 2 3 gün sürer takipçi sayısını arttırmak amaçlanıyor bu sayede bence
  • ben atlasam bu kadar heyecanlanmazdım gerçekten :) :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=r-TCO2IdoTA

arkası saglam bişey olmaz
  • son durum ne kacta atliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

50 sene önce atlamıs biri bişi olmamış bugünkü teknolojiyle tehlike 50 yıl öncesine göre daha kötü degil. Bir de bu erteleme işi senaryo olabilir usa okyanus kenarında kasırgalar bölgesinde oldugundan uzay programları mekikler uçakların güvenligi vs.sebeplerde hava tahmini konusunda uzmanlar. Havanın ne zaman fırlatmaya müsait oldugunu hesaplayamadıklarına inanmak biraz zor. Micro kasırgaları bile hesaplayan radar sistemleri var ama rüzgarın 17km hızla esecegini hesaplayamadılar garip

Rusyada birkaç genç ambalaj köpügünden bi kutu içinde deniz topu büyüklügünde bir paraşütle yavru bir kediyi hiçbir yaşam destek sistemi olmadan 36 bin metreye gönderdi kedi yeryüzüne saglıklı olarak döndü bizim adam kedi degil tabi ama o kadar güvenlik sistemiyle cok büyük kazalar olmazsa bişi olcanı sanmıyorum.

o kutuda nasıl hayatta kalabilmiş kedi aklım ermedi

• 1700 metreden atlamıştım. şort ve t shirt ile bu adamın yerinde olmak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zavtra

1700 metreden atlamıştım. şort ve t shirt ile bu adamın yerinde olmak isterdim.

deli cesareti varmış sende de ben değil 1700 mt , 50 mt den bile atlayamam ama ilgimi çekiyor izlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

Orijinalden alıntı: zavtra

1700 metreden atlamıştım. şort ve t shirt ile bu adamın yerinde olmak isterdim.

deli cesareti varmış sende de ben değil 1700 mt , 50 mt den bile atlayamam ama ilgimi çekiyor izlemek

aynen fethiye - babadağ. 1900 metreden atlayacaktık ama rüzgar yetersizdi fakat hayalim bu adamınki gibi serbest atlayış. en adrenalinlisi o olsa gerek

• İnternet sitelerinde Perşembeden önce atlayışın olmayacağı yazıyor. Perşembe yani yarın yine denenebilir. Bugün boşuna beklemeyin yani.
  • dünkü atlayışı izlemek için aldığımız biletler yine geçerli olacak değil mii
  • Boşuna beklemeyin bugün de iptal. Rüzgarın hızı saatte 3km'yi geçerse balonun gazı boşalıyor ve havalanamıyormuş. Şu anki rüzgar hızı saatte 12km. Bugünkü hava şartlarında yapılamayacağı açıklandı. Büyük ihtimalle yarın da yapılamaz deniyor.
  • Meraktan çatlıyorum adam atlasada izlesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Boşuna beklemeyin bugün de iptal. Rüzgarın hızı saatte 3km'yi geçerse balonun gazı boşalıyor ve havalanamıyormuş. Şu anki rüzgar hızı saatte 12km. Bugünkü hava şartlarında yapılamayacağı açıklandı. Büyük ihtimalle yarın da yapılamaz deniyor.

bir dahaki yıla kalırsa şaşırmayacağım o zaman :)
  • takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Meraktan çatlıyorum adam atlasada izlesek

+1. Sabırsızlıkla bekliyorum!
  • keyfi ne zaman isterse atlasin.Hava sartlarinin duzelmesini bekleyemem.İsimiz gucumuz var

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.