Şimdi Ara

3binlik pc topluyorum nasıl sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 3bin bütcem var. Aşağıdakileri seçtim fakat ekran kartı dışında tam emin olamıyorum özellikle anakart kısmında. Ayrıca kasa olarak ne öneririsiniz öyle çok caf caflı olmasıan gerek yok normal bi kasada olur. Power suply için ne öneririsinz ? düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

İşlemci: Intel Core i5 4590 3.3GHz 6MB Cache LGA 1150

Anakart: Asus H81M-C Intel HMM76 1600MHz DDR3 mATX

Bellek: Corsair DDR3 8GB Value 1600MHz Ram

Ekran Kartı: ★ Asus GTX1060 6GB 192Bit GDDR5 ROG STRIX O.C GAMING Ekran Kartı

Kasa : ?

Güç kaynağı : ?

• 3binlik pc topluyorum nasıl sizce ?

Toplam: 3.117,21 TL - Sinerji Bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

+1
    daha iyi seçim olur. power lx500 de bakılabilir.
  • R5 1500x + 16gb ddr4 3200 ve 8gb rx 580 guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce olsa güzel olurmuş
  • Hahaha 3 sene önce olsa güzel olurmuş harbiden de kaby lake çıktı haswell kalmış mı piyasada? O işlemciyi alıp ddr3 ram kullancağına i5 7500 alıp 2x8 ddr4 dual channel yap bottleneck edersin güzelim kartı. gtx 1060 6 pin pci-e kullanıyo 550-700w arası herhangi bi psu ideal 6 pin çıkışı olduğu sürece.
  • "hehe 3 sene öncenin 5 sene öncenin işlemcisi " diye ergen ergen dalga geçeceğinize adam akıllı öneride bulunun bulunmicaksanda zorla yaz diyen yok gt bak işine nedir bu ya! İnsan gibi dersin kardeşim o paraya yeni nesil şu model işlemci var düşünebilirsin diyebilirsin sen piyasayı takip ediyor olabilirsin herkes senin gibi boş zamanı olmayabilir birazcık insan olun kafanızı çalıştırın sözüm öneride bulunan yardımcı olmaya çalışanlara değil lütfen üzerine alınmasınlar Allah razı olsun önemseyip de güzel önerilerde bulunuyorsunuz. Adam gibi yardım etmek isteyen varsa önerilere açığım teşekkürler tekrardan Bu arada ekran kartında emin gibiyim gtx 1060 düşünyorum Ram konusunda sizce ddr4 ramlere mi yönelsem şöyle bişide var anakartıda ona göre almamız gerek o zamanda fiyat biraz çıkıyorum ne öneririsiniz power suply falan onları ayarlarız çok önemli değil de anakart işlemci ram de karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum insan olan arkadaşlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Arkadaşa şunlar hariç katılıyorum. Toshiba HDD yerine seagate. İşlemci olarak da 7500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.