Detaylı bir araştırma yapılmadan sadece kulaktan dolma bilgilerle monitor satın aldıgınızda, kaçarı yok havaya giden bi 250-300 liranız var demektir.
Daha 2 ay önce sırf elimdeki Sony 19' monitörü kardeşime hediye edeyim, kendime de güzel bi full hd monitör alayım diyerek Bimeksten AOC e2243Fws aldım. (289 TL) Biliyorsunuz analog çıkışlı. Tabi analog, hd, dvi, hdmi muhabbetlerinden uzakta kaldıgım için bakmayı bırakın, bilmiyordum bile. :( Çünkü 6 yıldır eskimeyen, 1 ölü pikseli bile olmayan ve vaktiyle tasarım yapacaz iyisi olsun diye 650 TL verip aldım monitor, beni piyasadan baya bi uzak tuttu. :)
herneyse, yeni topladıgım kasa pahalı bişey oldu. ekran kartıSapphire HD 7850. sanırım ideal görüntüyü almıyorum bu monitörde. Özellikle siyah ekranlarda görüntüde dalgalı bi kayma efekti oluyor. bariz belli. Garantilik bi durumu var mı bilmiyorum ama hiç hoş değil.
Tasarım/animasyon/3D ile ugraştıgım için 2 monitor koymaya niyet ettim masaüstüne. almışken hdmi çıkışları olsun, aoc yi de elden çıkarayım istiyorum.