Şimdi Ara

3D filim izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bende şöyle bir problem var bilen arkadaşlar varmıdır acaba ??

geçenlerde vatan pc den ps51d550 aldım samsung neyse kurdular felan usb den fılım takıyorum sbs tabıykı goruntu cıft cıkıyor uzaktan kumanda uzerınde 3d tusu var basıyorum gozlugumude takıp fılım tek oluyor ve 3d seyretmeye baslıyorum buraya kadar herhangı bır sıkıntım yok.

gozlukların ıcınden 4 tane bluray fılım cıktı shrek serisi 3d olarak ps3 ümü kurdum bluray dıskı ıcıne attım 3d tv ye bagladım goruntuyu tek verdı yanı herhangı bır 3d olayı yok ps3 u normal tv ye takıyım bakıyım dedım ne olucak goruntu aynı hıcbırsey deısmedı ps3 ün bi ayarımı vardır anlamadım bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa bı problemım kalmıycak ortada bu arada ps3 üm kırık yanı versıyonda 3.41 ps3 u tv takınca 720 p ( 3d ) ve 1080 p ( 3d ) yazıyor fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....

• Merhaba ,
    İlk önce ps3 ün çözünürlük ayarlarından tüm seçeneklerin seçilebilir olduğuna emin olun.Örneğin ben bir ara 720p olarak ayarlamıştım ve o zaman 3d tv yi tanımamıştı ps3.
    İkinci olarak ps3 ün ayarlar bölümüne girin ve orada 3d tv seçeneğini bulun.Onu seçtikten sonra 3d bir oyun açın.Oyun menüsünde zaten sizi yönlendiriyordu sanırım.geçen hafta killzone 3 oynamıştım bu şekilde:) filmde ise yine kumandandan 3d seçeneğine basınca aktif olacaktır.en azından lg lx9500 lerde böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynbl -- 23 Kasım 2011; 11:17:33 >
  • ps3 ün içinde 3d seçeneği yok ayarlar menüsünde
  • Ps3 display secegenek ayarlarina geri gel, orada otomatik hepsi secili olsun, degilse ps3 3d goruntu vermiyor. Zaten hepso otomatik secili olunca 3d ekran boyutu filan soruyor sonra 3 d ye otomatik gcebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizi izler gibi film izlemek
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.