Merhaba arkadaşlar yeni 3d destekli televizyon aldık ama buna uyumlu filmleri nerden bulurum alırım yada indiririm bilmiyorum.Foruma biraz baktım güzel film önerileri var ama bunları nerden alırız yada indiririz kimse bişey yazmamış eğer bilen varsa ve söylerse çok iyi olur
öncelikle uTorrent programını indirip bilgisayarınıza kurun; sonra zamunda, kat.ph, yifytorrents, piratebay, demonoi.d gibi sitelerin arama kısımlarına 3D yazarak istediğiniz filmleri seçip indirin (uTorrent aracılığıyla). altyazıları divxplanet ya da türkcealtyazı'dan bulursunuz zaten. daha sonra USB'nize atıp televizyonunuza takın, keyfini çıkarın.
arkadaşın anlattığı şekilde harddiske filmi atınca aynı dosyanın içine altyazıyı da ekleyin otomatik olarak tanıyacaktır.Ben de herhangi bir şey yapmama gerek kalmadan tanıyor sizin tv nizde farklı olabilir.bir deneyin önce.
merhaba dostum, 3d filmleri yify kalitesinde test etmeni önermem *orrent sitelerinden filmlerin 3d sürümlerini bulup, blu-ray disk satın almanı öneririm
teknosa, vatan bilgisayar, gittigidiyor vb. yerlerde satılıyor 10-30 lira arası
ama önerim orjinal koleksiyon yapman.. d&r da blu-ray+3d destekli filmler satılıyor. fiyatları biraz fazla ama değer
eğer ilk önerimi yapıcaksan atıyorum pacific rim; Pacific.Rim(3D)2013.BD3DRip.Full-OU.x264.DTS.mkv indirip, diske yazarsın üstte arkadaşların dediği gibi gibi altyazıyı aynı klasöre attığında otomatik okuyor cihaz usb den izleyebilrsin ama daha önce denemedim. bir de bazı cihazların sahte cdlerden film oynatması için 1-2 işlem yapılması gerekiyor, araştırın
çok saolun beyleer direk atınca oldu orjinal gibi deil ama olsun idare ediyo şimdilik...