Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar

Under sea torrent dosyasını bulamayan buraya yazsın yada pm atsın. kendilerine gönderebilirim.

10 aydır c750 tvim var ilk defa bukadar etkileyici dışarı çıkma sahnesi izledim.

Not: Bildiğiniz 3D torrent rus siteleri varsa çeviride yardımcı olabilirim.
    linkleri gönderirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemokka -- 28 Eylül 2011; 4:29:43 >
  • selamlar. bende yaklasık 10-15 tane kadar belgesel ve film var gercekten cok guzel 3d tadında. imax belgeselleri super.
  • takip edelim 3d gözlükler yolda
  • Fazladan davetiyesi olanlardan ben de davetiye bekliyorum.Şu 3d işine bir giremedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemokka

Arkadaşlar

Under sea torrent dosyasını bulamayan buraya yazsın yada pm atsın. kendilerine gönderebilirim.

10 aydır c750 tvim var ilk defa bukadar etkileyici dışarı çıkma sahnesi izledim.

Not: Bildiğiniz 3D torrent rus siteleri varsa çeviride yardımcı olabilirim.
    linkleri gönderirseniz sevinirim.

merhaba pm bekliyorum
  • arena-tr davetiyesi atabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  • Merhaba arkadaşlar

İngiltereden aldığım Drive Angry-İntikam Yolu 3D BLU-RAY satıyorum.

"Türkiye'de 3D versiyonu satılmamaktadır."

saygılar,
  • Şİmdi gerçek görüntünün yanında kırmızı olarak diğer görüntü beliriyo ya.sanırım bunu 3d olarak izlemem mümkün değil elimdeki gözlüklerle?philips 42pfl7696 modeli ve gözlükleri var.tvde de sadece yan yana veya alt alta seçenekleri var.sonuç olarka sadece half sbs filmleri mi ilzeyebiliyorum?
  • Arkadaşlar bende 42LW4500 alarak inşallah klübe dahil olacağım. Elimde çok fazla film yok. 3dtorrents yad başka bir üyelik yollayan olursa çok sevinirim.
    hevesimi alana kadar sadece 3d film seyretmek istiyorum:)
  • @FeelPain

Sanırım elindeki film anaglif. Stereo 3D ile alakası yok. Her hangi bir tv ile dandik 1-2 liralık karton gözlükler izleyebilirsin. 20 senelik olay seninkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

@FeelPain

Sanırım elindeki film anaglif. Stereo 3D ile alakası yok. Her hangi bir tv ile dandik 1-2 liralık karton gözlükler izleyebilirsin. 20 senelik olay seninkisi

Eyvallah.Resident Evil indirdim heycanla ama böyle bir şey çıkınca hevesim kursağımda kaldı. =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

quote:

@FeelPain

Eyvallah.Resident Evil indirdim heycanla ama böyle bir şey çıkınca hevesim kursağımda kaldı. =D

Bide 3dtorrents davetiyesi olan veya başka bir sitenin, pm ile iletişime geçerse çok sevinirim.
  • Bu arada resident evil afterlife için sbs surumu de mevcut. yok degil yani ;)
  • quote:

Bu arada resident evil afterlife için sbs surumu de mevcut. yok degil yani ;)

elbette var. bulabilen için
  • Son durak 4 filmini indirdim disa cikislar ve derinlik hissi guzeldi.
  • arkadaşlar, 3d filmleri izlerken bazı filmlerde 24 hz bazılarında ise 60 hz yazıyor bunun sebebi nedendir ve 3d kalite kaybına neden olurmu?

bugün ps3 den izlediğim belgesel ( orjinal 3d cd değil) 24 hz gösterdi , belgeseli izlerken hareketli sahnelerde hafif bulanıklık gördüm ve dışa çıkış sahneleri hafif kaldı. panelim samsung.

yukarıda bir arkadaşımız bağlantıyı hdmı 2 den yapın demiş ben ise hdmı1 den bağlanıyorum, hdmı2 den bağlansam görüntü kalitesi açısından bir fark olurmu?

son olarak internetten indirdiğim avatar 3d sbs görüntü ve derinlik olarak beni tatmin etti ama dışa çıkışlarda oda zayıf kaldı , notebook dan bağlandım hdmı ile ve 60 hz olarak gördü, full hd olan panelimin çözünürlüğü ise pc den dolayı 1280 800 olarak görüldü,

bu konuda fikirlerinizi ve yapmam gerekenleri yazabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 30 Eylül 2011; 12:51:59 >
  • http://www.3dsbs.com/3dsbs-releases-3dmovies/page/2/

MERHABA ARKADAŞLAR yukarıdaki siteden ı max deep sea filmini indirdim 5 part sonra bu rarları açıtım birleştirdi kendiliğinden . bilgisayarımda gom pleyarda filan oynatıyo . dosya formatı MKV olarak indi . ben usp ile SAMSUNG D7000 tv ye taktım desteklenmeyen dosya biçmi dedi .. ne yapmam lazım yardımlaırnızı bekliyorum .... TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

arkadaşlar, 3d filmleri izlerken bazı filmlerde 24 hz bazılarında ise 60 hz yazıyor bunun sebebi nedendir ve 3d kalite kaybına neden olurmu?

bugün ps3 den izlediğim belgesel ( orjinal 3d cd değil) 24 hz gösterdi full hd olan panelimin çözünürlüğü ise pc den dolayı 1280 800 olarak görüldü, belgeseli izlerken hareketli sahnelerde hafif bulanıklık gördüm ve dışa çıkış sahneleri hafif kaldı. panelim samsung.

yukarıda bir arkadaşımız bağlantıyı hdmı 2 den yapın demiş ben ise hdmı1 den bağlanıyorum, hdmı2 den bağlansam görüntü kalitesi açısından bir fark olurmu?

son olarak internetten indirdiğim avatar 3d sbs görüntü ve derinlik olarak beni tatmin etti ama dışa çıkışlarda oda zayıf kaldı , notebook dan bağlandım hdmı ile ve 60 hz olarak gördü,

bu konuda fikirlerinizi ve yapmam gerekenleri yazabilirseniz sevinirim.

avatarın çok fazla 3d riploi hali var ve bunların çoğu maalesef dışarı çıkışlarda ve 3d perf. olarak tatmin edici değil. bende birkaç farklı avatar izledim , 3d perf. olarak birbirlerinden farklıydı. hz olayı, filmin ripine bağlı yine. kaliteli ripler yüksek hz li olur. birde 1080 p lik filmlerde ister istemez frame kaybı yaşatıyorlar rip yaparken. ben daha çok 720p 3d sbs ripli filmleri tercih ediyorum. en azından frame sorunu daha az oluyor hareketli sahnelerde.

bir gerçek varkı şu anda 3d olarak en iyi kaliteyi ancak blu ray player larda alabiliyoruz. çok başarılı ( blu ray den) 3d ripli filmler oluyor. bunlar her zaman filmin boyutuylada alakalı değil. avatarın 2 gb lık 3d ripli sini indirirsin sana 40 gb lık ripli sürümden adaha iyi 3d keyfi sunabilir. bu birazcık ripin kaynağına ( imax, xpand, blu ray, reald vs) bağlı. birazda ripin kalitesine.

o yüzden buradaki arkadaşlar hangi boyutlu filmi indirip beğendiklerini söylerse daha iyi bir yönlendirme olur. Boyuttan seçmesi kolay olur filmleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 30 Eylül 2011; 10:05:36 >
  • Arkadaşlar İstanbula geldiğimden beri 3 film izleyebildim, ikisi animasyon (rio,animals united) diğeride step up 3d idi. Bunlar hakkındaki görüşleri mi yazayim izleyecek olan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

1- Animals United (TR Dublaj)

Bu filmi 2d olarakda izlemiştim. Film konu olarak insanların doğaya verdiği zararı işliyor. Konuyuda güzel anlatmışlar fakat efektler, seslendirme ve görsellik zayıftı. Fena film de değil fakat beklediğim kadarda iyi bir film değil. Espriler falan zayıf bi ice age den aldığım zevki alamadım tekdüze devam eden bir film. İzlenebilirde izlenmesede pek birşey kaybedilmez. 3D efekti olarakda zayıf bir filmdi sanki 2D den çevirme gibiydi biraz. (Çocuğu olanlar için ideal bir film ama.)

Konu-7.5
    Görsellik-8
    Ses-7
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-6.5
    3D-5

2- Rio (TR Dublaj)

Sinemada gidecektim fakat zaman uyuşmamazlığından dolayı gidememiştim fakat keşke daha önceden izleseydim. Gerçekten çok eğlenceli bir film. Konu olarak nesli tükenmekten olan bir kuşun neslini devamlılığı için farkında olmadan yaptıklarını anlatıyor fakat filme diğer kuşlarda giriyor, hayvan tacirleride giriyor. Konunun geçtiği mekanlar çok güzel oluşturulmuş, efektlerde çok iyiydi. Seslendirmedende çok memnun kaldım hattı bazı yerlede espriler çok hoşuma gitti. 3D efekti olarak değişik bir güzelliği vardı, ne pop out nede derinlik değişik bişeydi ya. Sanki olanlar önünde oluyormuş gibi ama kuş yüzüne doğru gelmiyordu. Ama yarattıkları 3D efektleri güzeldi. Filmide animasyon seven herkese tavsiye ederim.

Konu-8
    Görsellik-9.5
    Ses-10
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-9.5
    3D-8.5

3- Step Up 3D (Orjinal Dil-TR Altyazılı)

2. filmini sinemada izlemiştim gerçekten çok güzeldi, dansla pek aram yoktur fakat film çok güzeldi gerçekten. Bu filmide büyük beklentilerle izledim. Kadro değişmişti. Fakat beklentilerimi tam anlamıyla karşılamadı. Konu ve filmde yaşananlar çok klasik geldi bana. Efektler,mekanlar fena değildi. Fakat bir önceki filmde aldığım seyir zevkini bunda alamadım. Bir önceki film resmen insanı dansa teşvik ediyordu 3D efekti olarakda poout efekti fazlasıyla mevcuttu fakat birçoğu gereksizdi. Sırf 3D film yapıyoruz alın efekt der gibi bazı yerde biri kameranın önünde oynuyup duruyordu gereksiz bir biçimde ve bu birçok kez oluyor film boyunca. Önceki filmleri izleyenler için pek etkileyici gelmeyebilir fakat izlenebilir bir film yinede.

Konu-7
    Görsellik-8
    Ses-9
    Oyunculuk-7
    İzlenebilirlik-7
    3D-7

Hepsi tamamen kişisel zevkler doğrultusunda yazılmıştır, etrafınızdaki insanların tavsiyesiyle bir film izleyip izlememezlik yapmayın bence. Sadece göz önünde bulundurun ön bilgi edinin yorumlardan. İnsanlar arasında ne kadar düşünce benzerliği olsada zevk farklılıkları çok fazladır. Ve etrafınızdaki insanların yorumlarıyla filmden beklentinizi düşürüp yükselttiğinizde, gerçekten izlenebilir bir filmde bide umduğunuzu bulamadığınızda boşuna zamanımı harcadım gibi durumlarda bulunabilirsiniz

Ek olarakda animasyon filmleri dışında Türkçe dublaj filmlerinden nefret ederim fakat animasyon filmlerini Türkçe dublaj izlemenizi tavsiye ederim. Film izledikçe ve zaman buldukça yorumlarımı yazacağım.

(İmla hatalarına fazla takılmazsanız sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 30 Eylül 2011; 12:28:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.